Shopping , News

The Mall of Cyprus: Αυτά είναι τα νέα καταστήματα που έκαναν την εμφάνισή τους εκεί

Καινούργια καταστήματα προστέθηκαν στους χώρους του ανανεωμένου The Mall of Cyprus

Δημοσιεύτηκε στις 16 Αυγούστου 2019

Κάτι καινούργιο ήρθε στο The Mall of Cyprus αφού νέα καταστήματα έκαναν την εμφάνισή του στο αναβαθμισμένο The Mall of Cyprus.

Από την Πέμπτη 18 Ιουλίου, στη νέα πτέρυγα του εμπορικού κέντρου των Λατσιών στον πρώτο όροφο, ανάμεσα στο food court και τα υπόλοιπα καταστήματα, έκαναν την εμφάνισή τους νέα καταστήματα.

Οι πιο πρόσφατες νέες αφίξεις 

Η πιο πρόσφατη νέα άφιξη του The Mall of Cyprus πραγματοποιήθηκε στις 13 Αυγούστου 2019 ημερομηνία που άνοιξε επίσημα αυτό το τόσο... γλυκό μαγαζί. Πρόκειται για το Hans & Gretel, ένα αυθεντικό candy store εμπνευμένο από παραμύθι το οποίο άνοιξε τις πόρτες του για όσους έχουν λατρεία για τις καραμέλες και τα ζαχαρωτά.


 
Ένα κατάστημα-αλυσίδα στην Ελλάδα που άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στη Λάρνακα ενώ ακολούθησε η Λευκωσία. Η αλυσίδα θέλει να βάλει το κοινό μέσα στο παραμύθι του, στο οποίο τα σπιτάκια είναι φτιαγμένα από χρυσαφένια ζύμη, η οροφή από χρωματιστές τρούφες και η καμινάδα τραγανή σαν χωνάκι παγωτού.

Η επόμενη νέα άφιξη του The Mall of Cyprus είναι ένα κατάστημα για τους φίλους των αθλητικών ειδών, η Αθλοκίνηση. η Αθλοκίνηση άνοιξε στις αρχές Αυγούστου, για πρώτη φορά στη Λευκωσία, με μία ξεχωριστή, νέα εικόνα. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο ανανεωμένο Mall of Cyprus, με συλλογές που προσαρμόζονται στις τάσεις της μόδας, για την κάθε περίοδο αντίστοιχα, σε ένα ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον που εξυπηρετεί τους λάτρεις της μόδας και του αθλητισμού, κάθε ηλικίας.

Οι προηγούμενες 

Πρόκειται για τα καταστήματα Celio την κορυφαία γαλλική μάρκα Celio μετακόμισε σε ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα στον πρώτο όροφο του The Mall of Cyprus. Σε ένα χώρο 150 τετραγωνικών μέτρων το αντρικό brand θέλησε να δημιουργήσει μια ελκυστική ατμόσφαιρα που χρησιμοποιεί "ελάχιστα" υλικά σε άσπρο και μαύρο, φτιάχνοντας μία νέα και σύγχρονη εμπειρία για τον καταναλωτή. Το κατάστημα ανοίγει επίσημα τον προσεχή Οκτώβριο. 

Το δεύτερο νέο κατάστημα είναι το Play3rS με νέα παιχνίδια τελευταίας τεχνολογίας που υπόσχονται πολλή διασκέδαση και δώρα. Τρίτο κατάστημα είναι το Flying Tiger Copenhagen, μια παγκόσμια αλυσίδα καταστημάτων design με περισσότερα από 900 καταστήματα σε 30 χώρες στην Ευρώπη, την Ιαπωνία, την Αμερική και την Κορέα με ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. 

Τέλος, τέταρτο κατάστημα είναι το IQOS της πρωτοποριακής εναλλακτικής της Philip Morris International (παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των προϊόντων καπνού) στο συμβατικό κάπνισμα.
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close