Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Nocturne: Μία νέα γαστρονομική εμπειρία σε έναν άκρως εντυπωσιακό χώρο

Tαξίδι με πυξίδα τη Μεσόγειο, σε ένα εντυπωσιακό εστιατόριο

Δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου 2019

Το ολοκαίνουριο Amavi Hotel, πέρα από τα Fort·O·Lana και Immenso, φιλοξενεί και το Nocturne, ένα εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας που εντυπωσιάζει.

Ο χώρος του αποτελεί σοβαρή αιτία για να κλείσεις ένα από τα πανέμορφα τραπέζια της πλημμυρισμένης με αρχοντιά, ψηλοτάβανης σάλας, που όμοιά της σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί.

Το ταξίδι με πυξίδα τη Μεσόγειο και τα άριστης ποιότητας υλικά, θα ξεκινήσει με την ανάγνωση του 7 course tasting menu, το οποίο φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με αστέρι Michelin Ιταλού chef Theodore Falser. Ένα μενού υψηλών προδιαγραφών, που μετά τη σπιτική φοκάτσια και το ζυμωμένο με μελάνι σουπιάς ψωμί, πλάι σε κρέμα καπνιστής μελιτζάνας και αγνό παρθένο ελαιόλαδο, θα σε φέρει αντιμέτωπο με το ανατρεπτικό amuse bouche των chef του Nocturne.

Τα πρόσχαρα άτομα της εξυπηρέτησης θα φροντίσουν να σου προτείνουν το ιδανικό για κάθε πιάτο ποτήρι κρασί, ειδικά όταν φτάσουν τα σπιτικά τορτελίνι γεμιστά με confit πάπιας γλασαρισμένα με άξιο βράβευσης βοδινό ζωμό ή το a la ριζότο χλωρό κριθάρι με πέστο κάρδαμου και γαρίδα σχάρας.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, μην αγνοήσεις σε καμία περίπτωση το θεϊκό βοδινό φιλέτο με πουρέ από αγκινάρα Ιερουσαλήμ ή τον φουρνιστό μπακαλιάρο πλάι σε κρέμα κουνουπιδιού και dressing μήλο με κρίταμο.

Όσον αφορά το γλυκό καλά κάνεις να πεις ‘ναι’ στο semifredo αμυγδάλου με crumble πορτοκαλιού και καραμέλα με βάση λάδι από σπόρια κολοκύθας.

Και ναι, σε ενημερώνω ότι, η τιμή των €45 ανά άτομο για το 7 course menu σχεδιασμένο από έναν chef βραβευμένο με αστέρι Michelin, εντός του απίστευτα αριστοκρατικού εστιατορίου Nocturne, είναι απόλυτα αληθής, καθιστώντας το αυτόματα ως ένα από τα πιο value for money εστιατόρια του νησιού.

INFO (26522500) Λεωφ. Ποσειδώνος 22, Πάφος. Πεμ-Τρ 19.00-22.30. Επικοινωνείτε απ’ ευθείας με το ξενοδοχείο για τυχόν αλλαγές στις μέρες και ώρες λειτουργίας του εστιατορίου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close