Μουσική

6+1 συναυλίες του Σεπτέμβρη που περιμένουμε με ανυπομονησία

Αγαπημένοι Κύπριοι και Ελλαδίτες καλλιτέχνες σε 5 μεγάλες συναυλίες το φθινόπωρο στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου 2019

Αν και βρισκόμαστε ακόμα σε mood διακοπών εντούτοις ψάξαμε και λιγάκι τι παίζει το φθινόπωρο και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο όπου μας περιμένουν πάρα πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Εμείς, επιλέξαμε επτά συναυλίες που δεν θέλουμε να χάσουμε και σου τις προτείνουμε για να κάνεις από τώρα τον προγραμματισμό σου! 

Σάκης Ρουβάς 
Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί φέτος για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο φεστιβάλ μπίρας της Κύπρου, το Septemberfest - Nicosia Beer Fun Festival 2019. Το φετινό φεστιβάλ θα φιλοξενήσει στη σκηνή του πολλούς και αγαπημένους καλλιτέχνες αλλά εκείνος που φυσικά ξεχωρίζει είναι ο Σάκης Ρουβάς. 
Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, Πάρκο Ακαδημίας, Αγλαντζιά, Λευκωσία. Εισιτήρια στα ταμεία εισόδου του φεστιβάλ.

 

Άλκηστις Πρωτοψάλτη 
Μία ξεχωριστή συναυλία, αφιερωμένη στα παιδιά του Ιδρύματος Σοφία θα δώσει η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις 4 Σεπτεμβρίου στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου και στις 5 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών η ώρα 9:00 το βράδυ. Σε ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι η αγαπημένη μας Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα μας ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα μας χαρίσει τραγούδια που έχει ερμηνεύσει στην γλώσσα των χωρών που την έχουν φιλοξενήσει ενώ παράλληλα, θα ερμηνεύσει και δικά της τραγούδια, εκείνα που όλοι μας έχουμε αγαπήσει. Μαζί της σε αυτή την ξεχωριστή μουσική περιήγηση θα βρίσκεται μία ομάδα επίλεκτων μουσικών, υπό τη διεύθυνση του Θωμά Κοντογεώργη.
Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου & Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, Σχολή Τυφλών Λευκωσία, 21.00. Πώληση Εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy και στα καταστήματα ACSCourier (77777040). 



Αλκίνοος Ιωαννίδης
Ο Αλκίνοος μόνος, χωρίς επί σκηνής συμμάχους, παίζει ακόμα το παιγνίδι των τραγουδιών. Με ένα διαφορετικό playlist, έτοιμος πάλι για την ανοιχτοσύνη στα άπειρα ενδεχόμενα της στιγμής και της συνύπαρξης. Πρόκειται για συναυλίες ακρόασης αλλά και συμμετοχής. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. 
Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία / Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 21.00. 
Προπώληση εισιτήριων: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο Οκτάγωνο Σταυροβουνίου 15, Λεωφόρος Σταυρού / Περίπτερο Μάρω, Λεωφόρος Λάρνακος 119Α, Αγλαντζιά. ΛΕΜΕΣΟΣ: Musical Paradise, 35ος δρόμος Αρ. 3, Μονοβόλικος, Κάτω Πολεμίδια. ΛΑΡΝΑΚΑ: Acappela Music Store, Λόρδου Βύρωνος 50. ΠΑΦΟΣ: Περίπτερο Time Out, Ακαμαντίδος 2. 



Αφιέρωμα Μάνος Ελευθερίου: Νταλάρας - Θηβαίος – Πασχαλίδης
Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι ο ποιητής, πεζογράφος, στιχουργός και συλλέκτης Μάνος Ελευθερίου έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στις καρδιές μας και στον Ελληνικό πολιτισμό. Στενοί δεσμοί, πολύχρονη φιλία και πάρα πολλά τραγούδια, από το ξεκίνημά του, συνδέουν τον Γιώργο Νταλάρα με τον Μάνο. Μαζί με τους καλούς του φίλους και συνεργάτες Μίλτο Πασχαλίδη και Χρήστο Θηβαίο, ετοίμασαν και παρουσιάζουν μια σειρά συναυλιών με τα ωραιότερα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου.
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, Θεατράκι Προεδρικού Μεγάρου, Λευκωσία / Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Λεμεσός / Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου Παττίχειο Αμφιθέατρο, Λάρνακα, 21.00.  Πληροφορίες – Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy, 7777 7040 και σε όλα τα καταστήματα ACS courier. Κηποθέατρο Λεμεσού, 25582268 (16:00-19:00). Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου Λάρνακας, τηλ. 24665795. 



Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης - Γαλάνη & Μποφίλιου
Την Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης, που ιδρύθηκε πρόσφατα, κατόπιν πρωτοβουλίας της οικογένειάς του και της Seed Point, μουσικού εκδότη του δημιουργού, με την υποστήριξη της εταιρείας μουσικών παραγωγών Prospero, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο με δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες, τη Δήμητρα Γαλάνη και τη Νατάσσα Μποφίλιου. Τα τραγούδια του σημαντικότερου δημιουργού της ελληνικής λαϊκής μουσικής, τα οποία διατηρούν αμείωτη τη δύναμη και την απήχησή τους και εξακολουθούν να μας συναρπάζουν, παρουσιάζονται από δύο ξεχωριστές ερμηνεύτριες και μια ορχήστρα εξαίρετων μουσικών που ασχολούνται πολλά χρόνια με το έργο του Τσιτσάνη.
Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, Σχολή Τυφλών Λευκωσία / Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 21.00. Πώληση Εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy και στα καταστήματα ACSCourier (77 77 70 40).

Χρήστος Νικολόπουλος - 55 Χρόνια Επιτυχίες
Ο Χρήστος Νικολόπουλος σε 2 μοναδικές συναυλίες με αγαπημένους του συνεργάτες αφιερωμένες στο καλό λαϊκό τραγούδι τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο. Δύο μεγάλες συναυλίες για τα 55 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας του σημαντικότερου σύγχρονου λαϊκού συνθέτη. Τον Χρήστο Νικολόπουλο τιμούν με την παρουσία τους η Μελίνα Ασλανίδου, η Γλυκερία, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Δημήτρης Μπάσης και η Πίτσα Παπαδοπούλου.
Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία / Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00. Πώληση Εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy και στα καταστήματα ACSCourier (77 77 70 40). 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Η Ελεωνόρα έρχεται να µας συνεπάρει για ακόμη μια φορά φωνάζοντας το σύνθημα, «κάπου σε έχω ξαναδεί». Αυτός είναι ο τίτλος του νέου single της Ελεωνόρας σε στίχους και μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου. Παρέα της στη σκηνή θα βρεθεί ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, Παραμυθούπολη Χριστουγέννων Λεωφόρος Χατζηιωσήφ, Στρόβολος, Λευκωσία, 21.00. 
  

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close