Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε για ψάρι σε μία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες της Κύπρου

Χαλάρωσε κι απόλαυσε τη μοναδική εμπειρία εστίασης που προσφέρει στον υπέροχο, πολυεπίπεδο χώρο του με την εξαιρετική θέα

Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου 2019

Φημισμένο και ξακουστό -χρόνια τώρα- το εστιατόριο Καλαμιές παραμένει σταθερή αξία ποιότητας και γεύσης. Η ανανεωμένη κάρτα μενού του τα έχει όλα! Ολόφρεσκες σαλάτες, καλοχτυπημένες αλοιφές, ντόπια, καλομαγειρεμένα ψάρια, κρεατικά και ζυμαρικά. Η Μαρία, η ψυχή του μαγαζιού, δεν αφήνει τίποτα να βγει από την κουζίνα της, αν δεν είναι ορθά ψημένο και με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Και το καθετί μπορείς να το συνδυάσεις με ένα παγωμένο κρασάκι ή μπιρίτσα, αλλά και με ένα δροσερό cocktail, που θα το απολαύσεις στην προνομιακή του βεράντα. Συνδυάζοντας το πετυχημένο τρίπτυχο: ήλιος, θάλασσα και καλό φαγητό, οι Καλαμιές καταφέρνουν να παραμένουν πρώτο εστιατόριο στις καλοκαιρινές εξορμήσεις μας.


Όλο γεύση
Στις Καλαμιές απολαμβάνεις όλων των ειδών τις γεύσεις μέσα από το ανανεωμένο μενού του, που περιλαμβάνει πρώτα και κυρίως πιάτα φτιαγμένα με σπιτική φροντίδα και πάντοτε με την επίβλεψη της ιδιοκτήτριάς του Μαρίας. Φρέσκα μύδια και χτένια, ένα εξαιρετικό tuna tartare και σολομός carpaccio μαζί με ολόφρεσκο ψάρι και καλά επιλεγμένα, ντόπια κρεατικά, συνθέτουν την γκάμα του μενού του, που δεν αφήνει κανέναν ανικανοποίητο.


A place to be
Χαλάρωσε κι απόλαυσε τη μοναδική εμπειρία εστίασης που προσφέρει στον υπέροχο, πολυεπίπεδο χώρο του με την εξαιρετική θέα. Διάλεξε τη δική σου οπτική γωνία, κάθισε στο όμορφα στρωμένο τραπέζι, ρέμβασε το ειδυλλιακό σκηνικό που απλώνεται μπροστά σου και άφησε τις μυρωδιές από την κουζίνα και τη θάλασσα να σου ανοίξουν την όρεξη!

(23831145) Ελλήνων 40, Περνέρα, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 11.00-23.00.
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close