Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Εικόνες από το μαγευτικό αυγουστιάτικο ουρανό, για εσένα που δεν πήγες στον Αμίαντο

Η μικρή Κύπρος έχει αποκτήσει το δικό της μουσικό Woodstock και αυτό βρίσκεται στον Αμίαντο.

Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου 2019

Την τιμητική της έχει αυτή την περίοδο η περιοχή του Εθνικού Δασικού Πάρκου Τροόδους. Χιλιάδες κόσμου επισκέπτονται καθημερινά την περιοχή για να χαρούν τα μοναδικά τοπία, τη μοναδική φύση μέσα στη δροσιά που προσφέρει το Εθνικό Δασικό Πάρκο Τροόδους.

Δύο οργανωμένα σύνολα το σαββατοκύριακο που μας πέρασε επέλεξαν την περιοχή του Εθνικού Δασικού Πάρκου Τροόδους και διοργάνωσαν τις δικές τους εξορμήσεις με τεράστια συμμετοχή και στις δυο εκδηλώσεις:


Φωτογραφία: Γιώργος Α. Κωνσταντίνου, Δασικός Λειτουργός: Artemis Trail By Night II

Α) Η Cyprus from air διοργάνωσε νυχτερινό περπάτημα στο κυκλικό μονοπάτι Άρτεμης (τίτλος εκδήλωσης: Artemis Trail By Night II), όπου οι εκατοντάδες των συμμετεχόντων είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν και να απολαύσουν το μοναδικό τοπίο και τη μοναδική διαδρομή αλλά και να ενημερωθούν για την προστασία του περιβάλλοντος και των δασών μας.

Β) Ο Κυπριακός Οργανισμός Αστρονομίας επέλεξε το Βοτανικό Κήπο Τροόδους “Α. Γ. Λεβέντης”, ένα χώρο που, όπως αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της εκδήλωσης, κατακλύζεται από μυρωδιές βοτάνων, για παρακολούθηση του φαντασμαγορικού φαινομένου των Περσείδων (τίτλος εκδήλωσης: ‎Music n' stars 2019 (Περσείδες)). Και σε αυτή την εκδήλωση, παρόντες ήταν εκατοντάδες κόσμου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close