Cine News , Κινηματογράφος

Σινεμά στην παραλία: 5 ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτό το weekend

Σινεμά κάτω από τα αστέρια στην παραλία Σκούταροι στον Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2019

Ποιος είναι έτοιμος για να παρακολουθήσει μοναδικές ταινίες που όλοι αγάπησαμε στην παραλία Σκούταροι στον Κάππαρη;

Το 7ο Protaras Summer Film Festival, σε περιμένει λοιπόν για να απολαύσεις ταινίες κάτω από τ' αστέρια:

SHREK [GR]
Friday / Παρασκεύη 9/8 20:00

Σε μια χώρα που ονομάζεται Ντουλοκ, ένας άκαρδος κυβερνήτης, ο νάνος Λόρδος Φάρκουαντ έχει εξορίσει όλα τα παραμύθια από την χώρα για να είναι πληκτική σαν αυτόν. Αλλά υπάρχουν τρεις χαρακτήρες που θα τον εμποδίσουν. Ο πρώτος ένας πράσινος, γίγαντας με καρδιά μάλαμα, ο Σρέκ, το έμπιστο “άλογό” του, ένας γάιδαρος, που κάνει τα πάντα εκτός από το να σταματάει να μιλάει, και η πανέμορφη, αλλά δυνατή Πριγκίπισσα Φιόνα.
Φωνές: Λυκούργος Μακρούδης, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιάννης Στεφόπουλος, Μαρία Ζερβού.

ARMAGEDDON
Friday / Παρασκεύη 9/8 22:00

Οι επιστήμονες της Nasa εντοπίζουν έναν κομήτη του οποίου η τροχιά επιβεβαιώνει πως θα συγκρουστεί με τη γη. Η σύγκρουση αυτή θα είναι σίγουρα μοιραία για τον πλανήτη.
Για να σωθεί η γη καλούν έναν διάσημο πετρελαιά να τους βοηθήσει στο δύσκολο αυτό έργο τους ο οποίος δέχεται με μοναδική προϋπόθεση η ομάδα που θα τον ακολουθήσει να είναι επιλεγμένη απ’ αυτόν.
Έπειτα από μια ταχεία εκπαίδευση στο διαστημικό κέντρο της Nasa ξεκινάνε το ταξίδι τους στο διάστημα σ’ έναν αγώνα δρόμου με τον χρόνο για να μπορέσουν να καταστρέψουν τον μετεωρίτη.

WALL-E [GR]
Saturday / Σάββατο 10/8 20:00

Ο ΓΟΥΟΛ-Υ, ένα αποφασιστικό ροµπότ, ζει για εκατοντάδες χρόνια πάνω στη Γη, µέσα στην απόλυτη µοναξιά, εκτελώντας πιστά το έργο για το οποίο σχεδιάστηκε από τους ανθρώπους. Τακτοποιεί τα σκουπίδια, καθαρίζοντας τον πλανήτη. Μια µέρα όµως, ανακαλύπτει ένα νέο νόηµα στη ζωή, όταν συναντά την Εύα, η οποία επισκέπτεται τη Γη. Η Εύα συνειδητοποιεί ότι ο ΓΟΥΟΛ-Υ έχει ανακαλύψει κατά λάθος το κλειδί για το µέλλον του πλανήτη και θέλει να επιστρέψει γρήγορα στην έδρα της.
Φωνές: Γιάννης Στεφόπουλος, Τάσος Κωστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Αφροδίτη Σημίτη

INCEPTION
Saturday / Σάββατο 10/8 22:00
​​​​​​Σε μια εποχή κατά την οποία η τεχνολογία επιτρέπει την εισβολή στο ανθρώπινο υποσυνείδητο, ένας επαγγελματίας "κλέφτης" ονείρων έρχεται αντιμέτωπος με την υπέρτατη πρόκληση. Την εμφύτευση μιας ιδέας, αποστολή που θα αποδειχτεί θανάσιμα επικίνδυνη.

THE GREEN MILE
Sunday / Κυριακή 11/8 21:00

Ένας δεσμοφύλακας σε αμερικανική φυλακή του 1935 εντυπωσιάζεται από την παράξενη παρουσία ενός γιγαντόσωμου μαύρου θανατοποινίτη, ο οποίος φαίνεται να διαθέτει μαγικές θεραπευτικές δυνάμεις.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close