Cine News , Κινηματογράφος

Όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για τη νέα ταινία για τον Έλβις Πρίσλεϊ

Ο πολυβραβευμένος Αυστραλός σκηνοθέτης Μπαζ Λούρμαν δεν αφήνει τίποτα στην τύχη...

Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2019

Η μετεωρική άνοδος και το τραγικό τέλος του Έλβις Πρίσλεϊ μεταφέρθηκαν πολλές φορές στη μεγάλη οθόνη και η ιστορία του θα αποτελέσει το θέμα μιας ακόμα νέας βιογραφικής ταινίας, αυτή τη φορά με την υπογραφή του Μπαζ Λούρμαν.

Μετά την πρόσφατη είδηση ότι ο Όστιν Μπάτλερ επιλέχθηκε για να υποδυθεί τον Έλβις Πρίσλεϊ, η πρώην σύζυγος του εκλιπόντος «βασιλιά του ροκ εν ρολ» ,  Πρισίλα Πρίσλεϊ διατύπωσε την άποψή της για την καλλιτέχνη που θέλει να την ενσαρκώσει στην ταινία.

Η κινηματογραφική Πρισίλα
Η Πρισίλα Πρίσλεϊ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του Blast ποια θα ήθελε να την υποδυθεί στην επερχόμενη ταινία μετά τις αναφορές ότι οι τραγουδίστριες, Αριάνα Γκράντε και Λάνα Ντελ Ρέι είναι μεταξύ εκείνων που διεκδικούν τον ρόλο έδειξε την προτίμησή της στη δεύτερη.

«Μου αρέσει η Λάνα»  είπε η Πρισίλα Πρίσλεϊ δίνοντας τη συγκατάθεσή της στην τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με το Radar Online, η Λάνα Ντελ Ρέι θα ήθελε πολύ να υποδυθεί την Πρισίλα Πρίσλεϊ. «Αισθάνεται ότι είναι γεννημένη για τον ρόλο» ανέφερε πηγή.

Η βιογραφική ταινία για τον Έλβις Πρίσλεϊ θα σκηνοθετήσει ο Μπαζ Λούρμαν, ο οποίος θα υπογράφει επίσης το σενάριο και θα είναι παραγωγός. Η ταινία θα επικεντρώνεται στα πρώτα χρόνια του Πρίσλεϊ, ειδικά στην «περίπλοκη σχέση πάνω από 20 χρόνων» του τραγουδιστή και του μάνατζέρ του, απόστρατου συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ που θα υποδυθεί ο Τομ Χανκς.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και ο Αυστραλός σκηνοθέτης έχουν συνεργαστεί ξανά. Ο Μπαζ Λούρμαν συμπεριέλαβε το τραγούδι της «Young & Beautiful» στο soundtrack της ταινίας του «The Great Gatsby» (Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ).

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close