Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η γαστρονομική κουλτούρα του Hippocampus Lounge Restaurant σε ένα εντυπωσιακό βίντεο

Μία μοναδική all-day εμπειρία γεύσης στον Πρωταρά που πρέπει να δοκιμάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 07 Αυγούστου 2019

To Hippocampus Lounge Restaurant για 30 και πλέον χρόνια αποτελεί σταθερή αξία σε ποιότητα και ποικιλία και δεν είναι τυχαίο που θεωρείται από τα πιο αγαπημένα στέκια στον Πρωταρά. Ο ολάνθιστος χώρος του με τις εντυπωσιακές μπουκαμβίλιες και το νοστιμότατο φαγητό που σερβίρει σε λογικότατες τιμές είναι σήμα κατατεθέν. Ο ανανεωμένος διάκοσμος του Hippocampus Lounge Restaurant σε περιμένει και αυτό το καλοκαίρι για να σου προσφέρει φημισμένα, εντυπωσιακά sushi, νέα, δροσιστικά cocktail, μια μεγάλη επιλογή σε κυρίως πιάτα κι ένα healthy brunch που θα λατρέψεις!

Είτε πας πρωί για ένα ρόφημα και χαλαρή κουβέντα είτε πας μεσημέρι για καλό φαγητό και ναργιλέ με νέες ανανεωμένες γεύσεις, αλλά και βράδυ για ένα ζουμερότατο Black Angus steak, στο Hippocampus Lounge Restaurant θα ζήσεις μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλαρής ατμόσφαιρας στο πανέμορφο περιβάλλον του.

Ένα εντυπωσιακό βίντεο 

Το αγαπημένο στέκι του Πρωταρά δημιούργησε πρόσφατα ένα πολύ εντυπωσιακό βίντεο όπου μας αποκαλύπτει την γαστρονιμική του κουλτούρα και την all day φιλοσοφία του μέσα σε μόλις 90 περίπου δευτερόλεπτα. Με ένα drone πλανο της καταγάλανης θάλασσας του Πρωταρά το βίντεο μας βάζει στον κόσμο του κοσμοπολίτικου θερέτρου της Κύπρου και μας οδηγεί στο Hippocampus Lounge Restaurant. Βλέπουμε πλάνα από εντυπωσιακά πιάτα και κοκτέιλ, το ευγενικό και ενθουσιώδες προσωπικό και τους θαμώνες να απολαμβάνουν τον υπέροχο χώρο του εστιατορίου. Το βίντεο μας παρουσιάζει ένα 24ωρο στο δημοφιλές μαγαζί του Πρωταρά από την ανατολή μέχρι και τη δύση του ήλιου. 

Δείτε το βίντεο εδώ 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close