Μουσική , Music News

Η Μουσική Σκηνή RED αλλάζει χώρο και μετακομίζει

Μία από τις δημοφιλέστερες μουσικές σκηνές της Λευκωσίας γυρίζει σελίδα

Δημοσιεύτηκε στις 07 Αυγούστου 2019

Η Μουσική Σκηνή RED αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες μουσικές σκηνές της Λευκωσίας. Εδώ και 17 χρόνια που λειτουργεί έχει φιλοξενήσει τους μεγαλύτερους Κύπριους και Έλληνες καλλιτέχνες. Από την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τη Νατάσα Μποφίλιου μέχρι τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Γιάννη Κότσιρα και την Ελένη Τσαλιγοπούλου. 

Όλα αυτά τα χρόνια η Μουσική Σκηνή RED κρατάει τον παλμό της παλιάς Λευκωσίας αφού εκεί για όλα αυτά τα χρόνια διασκεδάζαμε Παρασκευές και Σάββατα βράδυ με τα διάφορα κατά καιρούς μουσικά σχήματα που φιλοξενούσε το RED, με stand up comedy και πολλές άλλες εκδηλώσεις. 

Μετά από 17 χρόνια λοιπόν η διεύθυνση του RED αποφάσισε να βάλει μία τελεία όπως αναφέρει στη λακωνική της ανακοίνωση στη σελίδα της στο Facebook. Έτσι, η Μουσική Σκηνή RED αφήνει την παλιά πόλη και την πλατεία του παλιού δημαρχείου και μεταφέρεται στην Έγκωμη και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο της 28ης Οκτωβρίου στον χώρο του πρώην "Καλλιπόλεως 4". Ένας μεγαλύτερος και πιο άνετος χώρος έτοιμος να φιλοξενήσει ξανά όλους εκείνους του αγαπημένους μας καλλιτέχνες. 

Η Μουσική Σκηνή RED όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της βάζει μία τελεία, που σηματοδοτεί μία νέα αρχή σε ένα καινούργιο χώρο που αναμένεται να λειτουργήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου. 

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Τελεία •σημείο στίξης που σηματοδοτεί το τέλος μιας πρότασης• και την αρχή μιας νέας μουσικης εποχής στη Πρωτεύουσα !!!!

RED
Μετα από 17 υπέροχα Χρόνια το RED βρήκε μια Τελεία • μια σπουδαία Κατακόκκινη 
Τελεία , Έρωτας κεραυνοβόλος !!!!

RED•#νεαμουσικηεποχη

Αλλάζουμε χώρο , μαζέψαμε μουσικές 17 χρόνων , όλα τα χαμόγελα σας , όλη την αγάπη σας ,τις πολύτιμες στιγμές που ζήσαμε παρέα και με νέες Ολόφρεσκες προτάσεις πάμε σε νέο χώρο αφού πια δεν χωράμε ούτε εμείς ούτε οι νέες προτάσεις που ετοιμάζουμε για εσάς !!!! Από εδώ και μπρος θα βρισκόμαστε σε έναν εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο έτοιμο να φιλοξενήσει τις πιο όμορφες νύχτες μας.
Τελος Σεμπτεβριου σας υποδεχόμαστε στο νέο 
“ RED•” 28ης Οκτωβρίου 4 Έγκωμη (2414)!!!

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε το πρόγραμμα των φετινών μας εκδηλώσεων.”

#βαλεκαικαμιατελεια•ξεκιναμεσυντομα

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close