Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά για κρέπες και βάφλες στην Κύπρο

Ένα στέκι που θα γίνει ο… πιο γλυκός σου φίλος, όνομα και πράμα

Δημοσιεύτηκε στις 02 Αυγούστου 2019

Ποιος δεν αγαπάει τις κρέπες και τις βάφλες; Εκείνα τα γλυκά αλλά και αλμυρά εδέσματα που μοιάζουν τόσο νόστιμα και ιδανικά για να σε χορτάσουν χειμώνα-καλοκαίρι αλλά και να καλμάρουν την ανάγκη σου για ένα γλυκάκι ή ένα μικρό γεύμα της στιγμής. 

Πρόσφατα ανακαλύψαμε στην πόλη της Πάφου, μία υποσχόμενη κρεπερί που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα φτιάχνοντας εξαιρετικές κρέπες και όχι, μόνο σε πολύ προσιτές τιμές που θα σε εκπλήξουν. 

 

Το FRENDO Crepes & Waffles είναι ένα 100% Κυπριακό Brand στην οδό Ελευθέριου Βενιζέλου στο κέντρο της πόλης της Πάφου, το οποίο θα γίνει ο πιο γλυκός σου φίλος, εξού και το σλόγκαν που χρησιμοποιεί "Your Sweet Friend» αλλά και το όνομα του μαγαζιού «Frendo» που θα πει «φίλος».

Ποιότητα και ποσότητα 

Εδώ θα φας εξαιρετικές και χορταστικές κρέπες γλυκές και αλμυρές, λαχταριστές βάφλες, σαλάτες, grilled sandwiches – όλα σε μεγάλες μερίδες - θα πιείς μυρωδάτο εσπρέσσο, smoothies αλλά και milkshakes της αρεσκείας σου. Ένα μαγαζί που θα σου προσφέρει μία διαφορετική και μοναδική εμπειρία στο τομέα της κρέπας και βάφλας προσφέροντας σου μερικές ιδιαίτερες γεύσεις για την κρέπα και τη βάφλα σου όπως Τriple chocolate, Μilocrepa, Βueno Crepe οι οποίες παρασκευάζονται στο εργαστήριο του καταστήματος με φρέσκα και Α ποιότητας υλικά χωρίς τη χρήση έτοιμων παρασκευάσμάτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το φύλλο της κρέπας να λιώνει στο στόμα ακόμη και την επόμενη μέρα... αν σου απομείνει. 

Πέραν από κρέπες και βάφλες εδώ θα απολαύσεις νόστιμα κυπριακού στυλ grill σάντουιτς και ολόφρεσκες σαλάτες. Το Frendo μάλιστα συνεργάζεται με τους καλύτερους στο είδος τους και θα σου σερβίρει, έναν από τους καλύτερους καφέδες, τον Illy Espresso. 

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει θέση το πήχη της πολύ ψηλά, με στόχους και όραμα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο αντιμετωπίζει με επαγγελματισμό τους πελάτες της και διαθέτει μία εξαιρετικής τεχνολογίας κουζίνα με χαρακτηριστικά γραμμής παραγωγής για να ικανοποιηθεί η ζήτηση του μαγαζιού.
 
Το FRENDO Crepes & Waffles προσφέρει Eat in, Take Αway και Delivery ενώ διαθέτει ένα μικρό χώρο για καθίσεις επί τόπου για φαγητό. 

>>> (77772303) Ελευθέριου Βενιζέλου 92, 8021, Πάφος. Δ-Σ 09.00-23.00 & Κ 12.00-23.00. 
 
Facebook.com/frendocrepes
Instagram.com/frendocrepes

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close