Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το πολυβραβευμένο bar & grill της Λευκωσίας που ξέρει την μπίρα καλύτερα

Εδώ θα δοκιμάσεις μερικά από τα πιο νόστιμα μπέργκερ της πόλη και θα πιεις μπίρες από ολόκληρο τον κόσμο

Δημοσιεύτηκε στις 02 Αυγούστου 2019

Πολυβραβευμένοs bar & grill προορισμός στο απόλυτο κέντρο της πρωτεύουσας, που κρατά εδώ και χρόνια τα ηνία της απαράμιλλης ζυθογαστρονομίας. Το Moondog's είναι ωλιασμένο σε ένα πανέμορφο και πλήρως ανακαινισμένο αρχοντικό σπίτι άλλων εποχών, σε προσκαλεί να κλείσεις καθημερινά ένα από τα προνομιακά τραπέζια, στους πανέτοιμους να αντιμετωπίσουν τα τερτίπια και των τεσσάρων εποχών, κήπους και αίθριους του χώρους ή στον νοτισμένο με ζεστασιά και αμερικανικής pub, DNA, ενδοχώρο.

Στην είσοδο, πίσω από τη φορτωμένη με βαρέλια μπύρας και premium whiskies, μπάρα, μα και ανάμεσα στον κόσμο, θα συναντήσεις τον ιδιοκτήτη, μα και τον εμπνευστή του concept ‘’ Great food, Great music, Great Sports’’, Μάριο Κυπριανού, ο οποίος θα σου χαρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της εμπειρικής σου παραμονής στο δεύτερο του σπίτι, τα φώτα του για τις 235 και πλέον μπύρες που διατίθενται, μα και για τους γευστικούς τους εταίρους. Για καλή αρχή πάντως, γέμισε το στόμα σου με τις πλούσιες φυσαλίδες μιας ολλανδικής Hooters μπύρας και με τα chopsticks ανά χείρας, τσίμπα τα προσομοιωμένα σαν sushi, ρολάκια τορτίγιας, γεμιστά με κυλινδρικό burger, τουρσί και σχοινόπρασο. Στην υγειά της ομάδας σου που την βλέπεις να σκοράρει εδώ και ώρα στην τεραστίων διαστάσεων γιγαντοοθόνη της πίσω, καταπράσινης αυλής, μα και στην υγειά της παρέας που έχει ψηφίσει τη ψαγμένη σαλάτα με τραγανά λαχανικά, ζεστό κατσικίσιο τυρί, καβουρδισμένα φουντούκια, με όλο το σύνολο να δένεται με ντρέσιγκ τριαντάφυλλου από τον Αγρό.

Καλή συνέχεια με την επιτομή των φρουτωδών ζύθων, την Dancing Dirty, παρέα με πρωτοπόρο, κριτσανιστό tacos, φορτωμένο με ζουμερό χταπόδι σχάρας και άφθονο αβοκάντο. Απαθανάτισε την αφεντιά σου μα και όλους σου τους συνδαιτυμόνες δίπλα από τα μοναδικά  memorabilia των κορυφαίων Mike Tyson, Mohamed Ali, Michael Jordan, U2, Gun n’ Roses και Rolling Stones, μα πράξε το ίδιο για να μην σου ξεφύγει ούτε ένα πλάνο από την ιεροτελεστία σερβιρίσματος του Whisky in the jar μπέργκερ, με μαρμελάδα από μπέικον, που θα καλυφθεί μπροστά σου με κιτρινωπό σος από ουίσκι και λιωμένο τυρί. Αν είσαι αθεράπευτος αλχημιστής των γλυκών επιδορπίων, τότε ο βραβευμένος σεφ Ανδρέας Αγαθαγγέλου και η πολυμελής του ομάδα, θα σου γλυκάνουν το στόμα και τη διάθεση με Ferrero Roche, σοκολατένια τάρτα, ιδανικά ταιριασμένη με πλημμυρισμένη με αρώματα κερασιών, βελγική Bacchus beer.

Τρεις λόγοι για να πας:
> Μα σαφέστατα για να περιπλανηθείς γευστικά στη μεγαλύτερη συλλογή μπύρας στο νησί, την οποία θα απολαύσεις άριστα συνδυασμένη με ευφάνταστες γαστροδημιουργίες. Αξιοσημείωτη και η γκάμα από δυσεύρετα ουίσκι, τα οποία από την περσινή χρονιά έχουν κερδίσει πρωταγωνστικό ρόλο στο καθιερωμένο πλέον διήμερο εκλεκτών ουίσκι. Θεσμός φυσικά έχουν γίνει και οι θεματικές εβδομάδες ή βραδιές που τιμούν τα δημιουργικά burgers και τις πέραν των 245 μπύρες.
> Γιατί είναι ένας μοναδικός χώρος, γεμάτος ζωντάνια, live προβολές αθλητικών και μουσικών events, ζωντανή μουσική από ανερχόμενα γκρουπάκια και φιλόξενους ανθρώπους, έτοιμους να σε βοηθήσουν για να περάσεις φίνα.
>  Γιατί απλά είναι ένα μαγαζί για όλη σου την παρέα, την οικογένεια και τους συνεργάτες. Μια γνήσια pub με πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα, που σέβεται ανεξαιρέτως όλους τους διατροφικούς τύπους, μα και όλες τις τσέπες.


Σου προτείνουμε:
Ανεπιφύλακτα τις γαρίδες σαγανάκι με πέστο, τα tex mex quesadillas με λωρίδες βοδινού και το surf and turf burger με ζουμερό μπιφτέκι και τραγανές γαρίδες, αρωματισμένες με κουρκουμά. Βάλε στη καλάθι επιλογών τα λεμονοθυμαρίσια μπριζολάκια αρνιού, το Black Angus rib eye, ενώ αν είσαι fish lover, ο τόνος σχάρας με σουσαμόλαδο και το βοτανοπροικισμένο καλαμάρι, είναι επιλογές ποιότητας.
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close