Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

4 όχι και τόσο γνωστά beach bars για να επισκεφθείς τον Αύγουστο

Νέα παραθαλάσσια μπαράκια που έκαναν πρόσφατα την εμφάνισή τους

Δημοσιεύτηκε στις 01 Αυγούστου 2019

Akakia Beach Bar
Λίγο η θέα, λίγο η χαλαρή μουσική και λίγο η θάλασσα, θα σε βάλουν σίγουρα στο κλίμα διακοπών και θα σε μεταφέρουν για λίγο σε ένα νησί που θυμίζει εξωτικό νησί. Ο λόγος για το νέο Akakia Beach Bar, το νέο σποτ που δημιουργήθηκε στην παραλία στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας.  Εκεί λοιπόν στήθηκε ένα μαγικό ξύλινο σκηνικό, με ψάθινες ομπρέλες και ξαπλώστρες, για να απολαύσεις κοκτέιλ και επιλογές φαγητών, όλη τη μέρα! Ένας επίγειος παράδεισος… για να χαλαρώσεις, να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα, με ένα κοκτέιλ στο χέρι! Ετοιμάσου για απόδραση! 
(96553192) Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα.



Siko Seaside
Η περσινή άφιξη Salty Fig, φέτος ονομάζεται Siko Seaside. Θα το βρεις σε μία ονειρική τοποθεσία του Πρωταρά, που δεν είναι άλλη από τη μαγευτική και πολυφημισμένη παραλία του Fig Tree Bay. Ένας προσεγμένος χώρος που εκπέμπει φρεσκάδα, δροσιά και στυλ σε περιμένει να τον ανακαλύψεις. Κάνε βουτιά στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας και μετά κάθισε σε ένα από τα αναπαυτικά σαλονάκια του all day bar, που αναμένεται να συζητηθεί αυτό το καλοκαίρι. Κι επειδή μετά τις βουτιές, η όρεξη ανοίγει, βρες από το πλούσιο μενού του την επιλογή που σου ταιριάζει ανάμεσα σε σνακ, σαλάτες, μακαρονάδες, burger, καθώς και πιο εξεζητημένα πιάτα. Σου προτείνουμε από τα ζεστά ορεκτικά παναρισμένες γαρίδες με σάλτσα τσίλι (€6.90) και για κυρίως επίλεξε τη μακαρονάδα με γαρίδες και φρέσκια κρέμα (€15.90). Συνδύασε το γεύμα σου με ένα από τα signature cocktails που θα σου φτιάξει ο έμπειρος bartender του μαγαζιού. Ιδανικά θα είσαι αρακτός μέχρι αργά το βράδυ απολαμβάνοντας τον έναστρο ουρανό με την παρέα.
(97715168) Δημήτρη Λάγιου 7, Πρωταράς.

​​

Ipanema lounge bar
Στο υπέροχο Alion Beach Hotel της Αγίας Νάπας, μόλις έκανε την εμφάνισή του ένα νέο lounge bar, που επιδιώκει να γίνει ο νέος σου αγαπημένος προορισμός χαλάρωσης, προσφέροντας συγχρόνως εκπληκτική θέα προς την καταγάλανη θάλασσα και το παραδεισένιο σκηνικό που απλώνεται τριγύρω. Μοιάζει πάντως υπέροχο, εξωτικό, κομψό και συνάμα πολύ ρομαντικό, και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει το απόλυτο hot spot του καλοκαιριού. Πρόκειται για το Ipanema lounge bar, ένα χώρο που σε παραπέμπει σε τροπικό προορισμό. Συνδυάζει την πολυτέλεια και την απλότητα, και σου χαρίζει μοναδικές στιγμές με την παρέα, με καλή κουζίνα και εκλεκτά ποτά.
(23722900) Alion Beach hotel, Αγία Νάπα.



Kolumpa Beach Bar
Αναζητώντας συνεχώς νέα καλοκαιρινά στέκια δεν απογοητευόμαστε ποτέ αφού συνεχώς βρίσκουμε καινούργια και μοντέρνα στέκια πλάι στο κύμα. Μία νέα ακόμα άφιξη έρχεται από τον Πρωταρά για να μας προσφέρει μία ακόμα επιλογή για ένα στέκι δίπλα στη θάλασσα. Το νέο παραθαλάσσιο μπαράκι του Πρωταρά θα το βρεις στην περιοχή Περνέρα τοποθετημένο σε ένα ύψωμα που προσφέρεη απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα. Οργανωμένος χώρος με ξαπλώστρες και μαξιλάρες όπου θα απολάυσεις από το πρωί καφέδες, παγωμένα ροφήματα και αλκοολούχα ποτά διάφορα τσιμπήματα, σνάκ αλλά ζεστά και κρύα πιάτα, παγωτά, κοκτέιλ αλλά και ναργιλέ. Πρόκεται για το Kolumpa Beach Bar που θα το διαβάσεις ως κολύμπα.
(99087224) Βρυσουδιών 139 (περιοχή περνέρα), Πρωταράς. 
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close