Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Τα 6 καλύτερα εστιατόρια με διεθνή κουζίνα στην Κύπρο

Τα κορυφαία εστιατόρια με πιάτα από τη διεθνή κουζίναγια τη σεζόν 2018-2019 φιγουράρουν στην κατηγορία Καλύτερη Διεθνής Κουζίνα των Cyprus Eating Awards 2019

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2019

Τα Cyprus Eating Awards 2019 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 12 κατηγορίες και τα 85 φετινά υποψήφια εστιατόρια.  Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 12 κατηγορίες, μία ξεχωριστή κατηγορία του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για την Καλύτερη Διεθνή Κουζίνα που συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο ενδιαφέρον.

Φέτος, 6 εστιατόρια που σερβίρουν πιάτα από την διεθνή κουζίνα με πολλές διαφορές και ομοιότητες μεταξύ τους φιγουράρουν επάξια στην κατηγορία αυτή.

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που σερβίρει την καλύτερη διεθνή κουζίνα;

Ψήφισε ΕΔΩ

1. Bastione
Ένα από τα μαγαζιά σήμα κατατεθέν της παλιάς Λευκωσίας και συγκεκριμένα της περιοχής της Πύλης Αμμοχώστου το Bastione ανανέωσε την περασμένη σεζόν διακόσμηση και μενού, άλλαξε διεύθυνση και ήρθε να σου παρουσιάσει μία πιο φρέσκια και μοντέρνα εικόνα. Εδώ απολαμβάνεις εκλεπτυσμένα πιάτα από τη διεθνή κουζίνα και δροσερά cocktail στον ατμοσφαιρικό εξωτερικό του χώρο.
(22730025) Λευκωσία. 

2. Έψιλον Resto Bar 
Αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις εστίασης στο νησί. Η δημιουργική, διεθνής κάρτα φαγητών, η οινική του λίστα, η παρουσία στον χώρο αξιόλογου sommelier, καθώς και η γκάμα από ψαγμένα cocktail είναι σημεία αναφοράς για όλους τους connoisseur. Είναι ο ιδανικός χώρος για ένα ρομαντικό δείπνο, μια ευχάριστη έξοδο ή για ένα επαγγελματικό γεύμα.
(25051393) Λεμεσός.

3. Megu Japanese 
Η γαστρονομία της Άπω Ανατολής στα καλύτερά της. Ένα εντυπωσιακό ιαπωνικό εστιατόριο στην πολυσύχναστη λεωφόρο της Αγίας Νάπας με μεγάλες αξιώσεις. Ένας πραγματικά fine dining χώρος, με στυλ, εξαιρετικό service και μία μεγάλη γκάμα από πιάτα της ιαπωνικής κουζίνας με επιστέγασμα τα άρτια sushi φτιαγμένα με ανώτατης ποιότητας πρώτες ύλες. 
(99956262) Αγία Νάπα, ελ. επ. Αμμοχώστου. 

4. Minthis 
Απλωμένο σε μία έκταση πέντε εκατομμυρίων τ.μ. και περιτριγυρισμένο από την άγρια φυσική ομορφιά του τοπίου, το Minthis Hills αποτελεί μια μοναδική απόδραση σε μια ξεχωριστή τοποθεσία. Εκεί, βρίσκεται και το φινετσάτο του εστιατόριο που προσφέρει ένα προσεγμένο μενού με εξαιρετικά φαγητά και ποτά. Η εντυπωσιακή βεράντα του και οι φινετσάτοι χώροι του εντυπωσιάζουν.
(26642775) Τσάδα, επ. Πάφου. 

5. Pralina Experience
Με ένα δημιουργικό μενού, που ικανοποιεί κάθε απαιτητικό ουρανίσκο, το βραβευμένο εστιατόριο της Λευκωσίας προσφέρει ένα μοναδικό experience. Η προσεγμένη και ολοκληρωμένη κάρτα του σε συνδυασμό με την ενημερωμένη κάβα του προσφέρει εξαιρετικούς γαστρονομικούς συνδυασμούς καθόλη τη διάρκεια της μέρας, ενώ το βραδάκι η ατμόσφαιρά του εμπνέει και για ένα δροσερό cocktail. 
(22665588) Λευκωσία.

6. Skinny Fox
Ήδη βραβευμένο και παραμένοντας ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού, το εκλεπτυσμένο hot spot της πρωτεύουσας επιμένει να σερβίρει υψηλού επιπέδου γαστρονομία μέσα από ένα μενού που περιλαμβάνει πιάτα από τη διεθνή κουζίνα δίνοντας έμφαση στα φρέσκα και ποιοτικά υλικά. Ο εμβληματικός χώρος του, η ατμόσφαιρά του και η άρτια εξυπηρέτηση είναι στα πλεονεκτήματά του.
(22256070) Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close