Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το καλοκαίρι φέτος γράφεται με ΑΛΦΑ

Αν γνωρίζεις τον λόγο, τότε μάλλον έχεις ζήσει ήδη μία μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία!

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2019

Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού, με τους περισσότερους να βρίσκονται ήδη σε mood καλοκαιρινό. Σανδάλια, αμάνικα μπλουζάκια, μαγιό, σαγιονάρες και αντιηλιακά, είναι όλα όσα χρειάζεσαι φέτος για να απολαύσεις τις διακοπές σου, αλλά και τα βράδια του καλοκαιριού που σε βγάζουν έξω απ’ το σπίτι για ποτό και διασκέδαση.

Μόνο που όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, οι μέρες και τα βράδια του καλοκαιριού είναι κάπως διαφορετικά από τα προηγούμενα, αφού πλέον το καλοκαίρι γράφεται με ΑΛΦΑ.

Κι αν εύλογα αναρωτιέσαι τι μπορεί να σημαίνει αυτό, μάθε πως δεν άλλαξε η σύνταξη της ίσως πιο αγαπημένης λέξης των Κυπρίων, παρά μόνο άλλαξε η διάθεσή μας (εν μέσω καλοκαιριού) χάρη στην ΑΛΦΑ μπίρα και στα ΑΛΦΑ Music Tours, που φέτος μάλιστα έρχονται σε «reloaded» εκδοχή, και πάλι με τους ανεπανάληπτους Παπιγιόν!

Πέρσι, οι Παπιγιόν, παρέα με την ΑΛΦΑ μπίρα, ξεκίνησαν ένα δύσκολο εγχείρημα περιοδεύοντας σε όλη την Κύπρο με τα ΑΛΦΑ Music Tours. Το στοίχημα κερδήθηκε και φέτος επέστρεψαν με σκοπό να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, για να σου φτιάξουν το πιο ωραίο καλοκαίρι που έχεις ζήσει ποτέ στην Κύπρο.

Σε αυλές, σε beach bar ή σε υπαίθριες σκηνές, οι Παπιγιόν πάνε παντού, κουβαλώντας μαζί τους ένα τεράστιο playlist με κομμάτια που αγαπάμε (και με αναφορές στα θρυλικά 90s), τη μοναδική τους ενέργεια, την ανεβαστική τους διάθεση και φυσικά πολλές μπίρες… ΑΛΦΑ.

Κι αν αναρωτιέσαι ποιες είναι οι διαφορές από τα περσινά tours, μάθε πως φέτος εκτός από το διαφοροποιημένο μουσικό πρόγραμμα (με αναφορές στα 90s όπως έχουμε ήδη πει), οι Παπιγιόν κάνουν παιχνίδι μαζί σου, ανεβάζοντάς σε στη σκηνή για να τραγουδήσεις την «ΑΛΦΑ μας πλευρά». Κι αν είσαι καλός, θα κερδίσεις ένα bucket γεμάτο ΑΛΦΑ.

Φιλία, ειλικρίνεια, αγάπη και αυθεντικότητα είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε live, με τους 5 τύπους με τα ΑΛΦΑ παπιγιόν να ιδρώνουν (χωρίς υπερβολή) το πουκάμισο σε κάθε τους εμφάνιση.

Όπως πέρσι έτσι και φέτος θα βιώσουμε ένα αξέχαστο καλοκαίρι, γεμάτο ωραίες μουσικές, χορό και μπίρες ΑΛΦΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες και ώρες των προγραμματισμένων events, μπορείτε να βρείτε στις σελίδες της ΑΛΦΑ στo Facebook (ALFA Beer (CY) και Instagram (alfabeercyprus).

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close