News , Guide

Ακαδημαϊκή αρτιότητα στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Γίνε φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2019

Στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, παρέχουμε τα εφόδια, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες που απαιτούνται, έτσι ώστε οι απόφοιτοι μας, να αξιοποιούν το σύνολο των ευκαιριών  που έρχονται μπροστά τους, από την επόμενη μέρα κιόλας της αποφοιτήσεως τους. 

Με γνώμονα λοιπόν την προσιτή αριστεία, την ακαδημαϊκή αρτιότητα, την ευαισθησία μας πάνω απ’ όλα για τον φοιτητή, την φοιτήτρια και την οικογένεια, πορευόμαστε στο μέλλον, στηριζόμενοι σε συγκεκριμένους, στέρεους πυλώνες σταθερότητας, ανάπτυξης, ακαδημαϊκής πρωτοπορίας και διεθνούς αναγνώρισης. 

Προσφέρονται πολλές δυνατότητες για την πληρωµή των διδάκτρων καθώς επίσης υποτροφίες και εκπτώσεις για φοιτητές πλήρους φοίτησης βάσει διαφόρων κριτηρίων (π.χ. υψηλός βαθµός απολυτηρίου, διάκριση σε αθλητικές δραστηριότητες, ειδικές κατηγορίες βάσει κοινωνικοοικονοµικών κριτηρίων κτλ.). 

Τα τρέχοντα πτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τη Λογιστική και Τραπεζική, την Ψυχολογία, τη Νομική,  τις Διεθνείς Σχέσεις και την Ασφάλεια, την Εφαρμοσμένη Πληροφορική, την Αρχιτεκτονική, την Αρχιτεκτονική Τοπίου, την Πολιτική Μηχανική και την Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων. 

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του πανεπιστημίου καλύπτουν επιστημονικά πεδία όπως τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τουριστικά, Ναυτιλιακά, Τραπεζικά, Επενδυτικά και Χρηματοοικονομικά, Δημόσια Διοίκηση, Διεθνές και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Συμβουλευτική Ψυχολογία, τις Διεθνείς Σχέσεις, Στρατηγική και την Ασφάλεια, Πληροφοριακά Συστήματα, Ψηφιακή Κινηματογραφική Παραγωγή, Εκτίμηση Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και Διοίκηση Αειφορίας (EIASM), Ιστορία, Θεολογία, Αρχιτεκτονική Τοπίου,  Διαχείριση Κατασκευαστικών Έργων και Real Estate.



ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΦΟΙΤΗΣΗ
Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις στα πλαίσια της αναπτυξιακής του πολιτικής, της δια βίου εκπαίδευσης και της συνεχούς προσφοράς του προς την κοινωνία παρέχει Προγράμματα Σπουδών εφαρμόζοντας τη φιλοσοφία της Ανοικτής και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης.  Η Ανοικτή και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση εξ ορισμού απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ακολουθήσουν κάποιο Πρόγραμμα Σπουδών το οποίο προσφέρεται στη βάση νέας μορφής εκπαιδευτικής μεθοδολογίας. Η εν λόγω μεθοδολογία περιλαμβάνει νέες στρατηγικές διδασκαλίας και μάθησης.

Βασικό εργαλείο της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης είναι η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης η οποία αποτελεί  ένα ολοκληρωμένο σύστημα επικοινωνίας καθηγητών - φοιτητών και ταυτόχρονα, εκπαίδευσης των φοιτητών. Οι λειτουργίες αυτές πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο μας, ενώ φοιτητές χρησιμοποιούν τις διευκολύνσεις από το χώρο μελέτης τους.

Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται είναι σε μεταπτυχιακό επίπεδο και είναι τα ακόλουθα:
Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) – Εκπαιδευτική Ψυχολογία – Θεολογία - Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία –  Τουριστικές Επιχειρήσεις -  Διεθνείς Σχέσεις, Στρατηγική και Ασφάλεια - Δημόσια Διοίκηση με κατευθύνσεις: Γενική Διοίκηση – Εκπαιδευτική Διοίκηση – Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας.

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, άνετους χώρους εστίασης, πλήρως εξοπλισμένους χώρους διαμονής των φοιτητών, καφεστιατόριο με πλήρη κουζίνα καθώς και χώρους άθλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα που προσφέρουμε, δείτε την ιστοσελίδα μας (www.nup.ac.cy), ή επικοινωνήσετε μαζί μας στο 26843331 / 3300. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close