Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ο Αύγουστος θα μας βρει σε μία απάχικη και ατμοσφαιρική αυλή με νόστιμα πιάτα

Εδώ, όχι μόνο θα γευτείς αυθεντική, παραδοσιακή κουζίνα, αλλά θα ζήσεις και την πατροπαράδοτη κυπριακή φιλοξενία κάτω από τα αστέρια

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2019

Μια πανέμορφη αυλή στην παλιά Αγλαντζιά σε περιμένει για να απολαύσεις παραδοσιακό φαγητό στο φιλόξενο περιβάλλον της. Το Στενορύμι σε περιμένει στον καλοκαιρινό χώρο του με καλό φαγητό και όμορφη ατμόσφαιρα που θυμίζει άλλες εποχές. Εδώ, όχι μόνο θα γευτείς αυθεντική, παραδοσιακή κουζίνα, αλλά θα ζήσεις και την πατροπαράδοτη κυπριακή φιλοξενία κάτω από τα αστέρια! Οι ιδιοκτήτες του φροντίζουν να φέρνουν άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και ψήνουν νόστιμα μαγειρευτά, πιάτα σχάρας και οφτό στο φουρνί που θυμίζουν τις γεύσεις του χωριού. Στην άνετη αυλή του οι θαμώνες χαλαρώνουν και μοιράζονται τα πιάτα που έρχονται σε ποσότητα, ενώ τα βράδια που παίζει ζωντανή μουσική στο Στενορύμι όλοι γίνονται μια παρέα και διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Όλο γεύση
Η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού είναι τα κρασάτα χοιρινά παϊδάκια, όπως ακριβώς τα έφτιαχνε ο παππούς των ιδιοκτητών, αλλά και το οφτό-λουκούμι που ψήνει ο φούρνος της αυλής τους.

A place to be
Η λιτή του διακόσμηση και η φιλική διάθεση των ανθρώπων του εκφράζουν τη φιλοσοφία ότι η ευτυχία δεν χρειάζεται πολλά, ‘καλή καρδιά, μεζεδάκι, κρασάκι και παρέα όπως παλιά’. Και στο Στενορύμι, όχι μόνο θα φας καλά, αλλά θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου! Κάθε Παρασκευή φιλοξενεί ζωντανή, λαϊκή μουσική, ενώ κάθε Σάββατο απολαμβάνεις παλιά ρεμπέτικα τραγούδια που ανεβάζουν το κέφι της παρέας.


(22876543) Κυριάκου Καραολή 3, Αγλαντζιά, Λευκωσία. Δ-Σ 18.00-23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close