Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Οι ταινίες που θα δούμε τον Αύγουστο στον θερινό κινηματογράφο Κωνστάντια

Σινεμά κάτω από τ' αστέρια στο ιστορικό θερινό σινεμά της πρωτεύουσας

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουλίου 2019

Ο Μαραθώνιος Θερινών Προβολών πραγματοποιείται και φέτος στον μοναδικό θερινό κινηματογράφο της Λευκωσίας «Κωνστάντια». Συγκεκριμένα οι προβολές θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 21.00 (εξαιρείται η 15η  Αυγούστου).

Ο Μαραθώνιος Θερινών Προβολών, 20 χρόνια μετά την έναρξή του, παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, τόσο στον τομέα του κινηματογράφου, όσο και στον τομέα της αναβάθμισης της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου.

Οι ταινίες που θα δούμε τον Αύγουστο είναι: 

 

 

The Witch Hunters
Πέμπτη 01/8 
Ο 10χρονος Γιόβαν γεννήθηκε με μερική εγκεφαλική παράλυση. Ντροπαλός και χωρίς πολλούς φίλους, συχνά δραπετεύει σε ένα μέρος της φαντασίας του, όπου έχει τον ρόλο του υπερήρωα. Τα πάντα όμως θα αλλάξουν όταν η καινούργια του συμμαθήτρια του ζητήσει να τη βοηθήσει να ελευθερώσει τον πατέρα της από τα ξόρκια μιας «μάγισσας».

 

 

The Interpreter / Ο Διερμηνέας
Παρασκευή 02/8 

Ένας ηλικιωμένος μεταφραστής ταξιδεύει στη Βιέννη για να εκδικηθεί τον Αξιωματικό των Ναζί που ευθύνεται για την εκτέλεση των γονιών του. Αντ’ αυτού, βρίσκει τον γιο του Αξιωματικού και μαζί ξεκινούν ένα απρόσμενο οδοιπορικό που θα τους πλησιάσει στις απαντήσεις που γυρεύουν. Η υποβολή της Σλοβακίας στα φετινά Όσκαρ βάζει την κωμωδία και την τραγωδία συνεπιβάτες σε ένα γενναιόψυχο road movie, με οδηγό τον θρυλικό Τσέχο σκηνοθέτη, Γίρι Μένζελ.
Επίσημη συμμετοχή Φεστιβάλ Βερολίνου 2018

 

 

Holy Boom
Σάββατο 03/8 

Το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων ένα κουτί εισερχομένων γραμμάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων ανατινάζεται από τον Ige, ένα δεκαεπτάχρονο Φιλιππινέζο δεύτερης γενιάς. Αυτή η έκρηξη πυροδοτεί την εξέλιξη τριών παράλληλων ιστοριών επιβίωσης. Ανάμεσα στα καμένα γράμματα υπάρχει ένας φάκελος από τα Τίρανα με παραλήπτη την Adia, ο οποίος περιέχει πιστοποιητικά απαραίτητα για να νομιμοποιήσει τα χαρτιά της. Επίσης, στην έκρηξη ένας φάκελος με Acid LSD καταστρέφεται ολοκληρωτικά. Η Λένα έχει πείσει το Μανού να διακινήσουν μια μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών μέσω ταχυδρομείου. Γυρίζοντας από την Εκκλησία, η Θάλεια, βλέπει τα απομεινάρια της έκρηξης. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι ανάμεσα στα καμένα γράμματα υπάρχει μια επιστολή προς την ίδια από το παιδί που αναγκάστηκε να δώσει για υιοθεσία όταν ήταν έφηβη.

 

 

The Ηigh Sun / Καυτός Ήλιος
Κυριακή 04/8 

Τρεις διαφορετικές ιστορίες αγάπης με φόντο τρεις διαδοχικές δεκαετίες, σε δύο γειτονικά βαλκανικά χωριά όπου μαίνεται εδώ και χρόνια το διεθνοτικό μίσος. Το 1991, μια ιστορία αγάπης υπονομεύεται από την τρέλα, τη σύγχυση και τον φόβο που κυριαρχούν στην ατμόσφαιρα πριν τον πόλεμο. Το 2001, ο πόλεμος έχει τελειώσει αλλά δυο ερωτευμένοι αδυνατούν να κάνουν τη σχέση τους Το 2011, μια περίοδος που μια ερωτική σχέση μπορεί πια να ριζώσει, όλα βρίσκονται στα χέρια δύο ερωτευμένων νέων, αν μπορούν να απελευθερωθούν από το παρελθόν τους, χωρίς να τους κυριαρχούν η καχυποψία και το κακό που δεν έχουν εξαφανιστεί εντελώς από την ατμόσφαιρα.
Η ταινία κέρδισε κοινό και κριτικούς στο Φεστιβάλ Καννών, κερδίζοντας το Βραβείο της Επιτροπής στο τμήμα Ένα Κάποιο Βλέμμα. Έχοντας τραβήξει την προσοχή σε όσα βαλκανικά φεστιβάλ προβλήθηκε, έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 50 διοργανώσεις, κερδίζοντας 15 βραβεία.

 

 

The insult / Η προσβολή
Τετάρτη 07/8 

Βηρυτός, σήμερα. Μια λεκτική διαμάχη παίρνει τεράστιες διαστάσεις και βρίσκει τον Τόνι, έναν Λιβανέζο Xριστιανό, και τον Γιάσερ, έναν Παλαιστίνιο πρόσφυγα, στο δικαστήριο. Το τσίρκο που στήνουν τα μέσα ενημέρωσης γύρω τους δημιουργεί κοινωνική έκρηξη στο Λίβανο, αναγκάζοντας τον Τόνι και το Γιάσερ να επαναπροσδιορίσουν τις ζωές και τις προκαταλήψεις τους.
Υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας

 

 

Cleo de 5 à 7
Πέμπτη 08/8

Η αποθέωση της σκηνοθετικής λιτότητας και της κινηματογραφικής ακρίβειας, σε μία από τις σημαντικότερες ταινίες της νουβέλ βαγκ. Η Ανιές Βαρντά επιχειρεί, στις αρχές του ’60, να περιγράψει τη σχέση της μοντέρνας γυναίκας και του ρέοντος, γεμάτου προκαταλήψεις όσο και υποσχέσεις κόσμου της, στρέφοντας την κάμερά της στην Κλεό και στο Παρίσι. Η γαλλική πρωτεύουσα και η νεαρή τραγουδίστρια είναι οι πρωταγωνίστριες αυτής της σχεδόν δίωρης (η ταινία εξελίσσεται σε μιάμιση ώρα «πραγματικού» χρόνου) αστικής περιπλάνησης μιας αρχικά εγωίστριας, αυτάρεσκης και βαθιά φοβισμένης κοπέλας, η οποία περιμένει τα αποτελέσματα των κρίσιμων ιατρικών εξετάσεων της προηγούμενης ημέρας. Ο εραστής της, ο μουσικός της κι ένας στρατιώτης θα της ανοίξουν τα μάτια και η Κλεό θα ανακαλύψει ένα νέο κόσμο.
Βραβείο Μελιές και βραβείο Fipresci 

Toο Μuch Ιnfo Clouding Over my Head
Σάββατο 09/8 

To Too Much Info Clouding Over my Head είναι μια ασπρόμαυρη μεγάλου μήκους smart comedy γουντιαλενικού ύφους, μια ιστορία ενηλικίωσης, ένας φόρος τιμής στη δεκαετία των 80s και 90s και στους σημερινούς 30 something που ψάχνουν να βρουν τον δρόμο τους ψυχικά, ερωτικά, επαγγελματικά και γενικά. Είναι ένα σχόλιο πάνω στη σύγχρονη καλλιτεχνική και όχι μόνο πραγματικότητα, με όλη (μα όλη) την τρέλα που την περιβάλλει.
Βραβείο FIPRESCI στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Βραβείο Καλύτερης Πρώτης Ταινίας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης καθώς και από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

 

Roma/ Ρομά
Σάββατο 10/8

Το πιο προσωπικό έργο έως τώρα του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη και συγγραφέα Αλφόνσο Κουαρόν, η ταινία «Ρόμα» ακολουθεί την Κλίο, μια νέα οικιακή βοηθό μιας οικογένειας στη Ρόμα, μια γειτονιά μεσαίας τάξης στην Πόλη του Μεξικού. Σε αυτήν την καλλιτεχνική επιστολή αγάπης προς τις γυναίκες που τον μεγάλωσαν, ο Κουαρόν αντλεί υλικό από την παιδική του ηλικία για να δημιουργήσει ένα ζωντανό και συναισθηματικό πορτρέτο της εσωτερικής διαμάχης και της κοινωνικής ιεραρχίας κατά τη διάρκεια της πολιτικής αναταραχής της δεκαετίας του 1970.
Χρυσός Λέοντας στο Φεστιβάλ Βενετίας, Οσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας
Βραβεία BAFTA καλύτερης ταινίας και καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας

 

 

Everybody Knows / Όλοι το Ξέρουν
Κυριακή 11/8

Η Λάουρα επιστρέφει με την κόρη και τον γιο της από το Μπουένος Άιρες στο χωριό της στην Ισπανία για το γάμο της αδερφής της. Στη γιορτή που ακολουθεί όμως κόβεται ξαφνικά το ρεύμα και η κόρη της εξαφανίζεται. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ιρανός σκηνοθέτης μάς μεταφέρει στην αγροτική Ισπανία όπου με πρόφαση το θρίλερ αναλύει τη κοινωνική δομή της χώρας.

 

 

Wings of Desire / Τα Φτερά του Έρωτα
Τετάρτη 14/8

Η αποθέωση της σκηνοθετικής λιτότητας και της κινηματογραφικής ακρίβειας, σε μία από τις σημαντικότερες ταινίες της νουβέλ βαγκ.Η Ανιές Βαρντά επιχειρεί, στις αρχές του ’60, να περιγράψει τη σχέση της μοντέρνας γυναίκας και του ρέοντος, γεμάτου προκαταλήψεις όσο και υποσχέσεις κόσμου της, στρέφοντας την κάμερά της στην Κλεό και στο Παρίσι. Η γαλλική πρωτεύουσα και η νεαρή τραγουδίστρια είναι οι πρωταγωνίστριες αυτής της σχεδόν δίωρης (η ταινία εξελίσσεται σε μιάμιση ώρα «πραγματικού» χρόνου) αστικής περιπλάνησης μιας αρχικά εγωίστριας, αυτάρεσκης και βαθιά φοβισμένης κοπέλας, η οποία περιμένει τα αποτελέσματα των κρίσιμων ιατρικών εξετάσεων της προηγούμενης ημέρας. Ο εραστής της, ο μουσικός της κι ένας στρατιώτης θα της ανοίξουν τα μάτια και η Κλεό θα ανακαλύψει ένα νέο κόσμο.
Βραβείο Μελιές και βραβείο Fipresci

 

 

Η Σφαίρα υπάρχει Μέσα μου
Παρασκευή 16/8

Η ταινία πραγματεύεται το ευαίσθητο θέμα των αγνοουμένων της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Το έργο «Η σφαίρα υπάρχει μέσα μου» γυρίστηκε στην Κύπρο τον Οκτώβριο του 2017 και αφορά έναν «άγνωστο» στους πολλούς στρατιώτη του τόπου μας, τον Σωτήρη Χατζηπαναγή από τις Μάνδρες Αμμοχώστου και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του. Η σφαίρα αυτή πήρε τη ζωή του κατά την τουρκική εισβολή το 1974, όταν ήταν μόλις 27 ετών και πατέρας δύο παιδιών.
Η ταινία έχει συμπεριληφθεί στο διαγωνιστικό τμήμα διάφορων φεστιβάλ ανά τον κόσμο και ο σκηνοθέτης έχει τιμηθεί με ειδική μνεία στο 12ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας 2018.

 

 

Capernaum / Καπερναούμ 
Σάββατο 17/8

Η ιστορία ενός ατίθασου, χαρισματικού αγοριού, το οποίο επαναστατεί ενάντια στη γεμάτη κακουχίες, ζωή του και παλεύει να βρει τρόπο να επιβιώσει στις παραγκουπόλεις του Λιβάνου, μετατρέπεται σε μια συγκλονιστική ταινία για τους ανθρώπους του περιθωρίου, αλλά και το ακατανίκητο ανθρώπινο πνεύμα.
Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Καννών, υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας

 

 

Happy as Lazzaro / Ευτυχισμένος Λάζαρος
Κυριακή 18/8

Η πολυβραβευμένη σκηνοθέτιδα των «Θαυμάτων», Αλίτσε Ροχβάχερ, παραδίδει μια υπέροχη αλληγορία, την ιστορία του Λάζαρο, ενός νεαρού χωρικού, τόσο καλόκαρδου που περνιέται για αφελής, και του Τανκρεντί, ενός νεαρού και μυστηριώδους ευγενή. Ένας ιερός δεσμός δημιουργείται όταν ο Τανκρέτι ζητά από το Λάζαρο να τον βοηθήσει να σκηνοθετήσει την ίδια του την απαγωγή. Αυτή η περίεργη κι απρόσμενη συμμαχία είναι μια αποκάλυψη για το Λάζαρο. Μια φιλία τόσο πολύτιμη που θα ταξιδέψει στο χρόνο και θα τοποθετήσει το Λάζαρο σε αναζήτηση του Τανκρεντί.
Βραβείο Καλύτερου Σεναρίου Φεστιβάλ Καννών 2018, Προτεινόμενη ταινία και το βραβείο καλύτερης, Ευρωπαϊκής ταινίας, Βραβεία Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

 

 


Mountain / Βουνά
Τετάρτη 21/8

Η Αυστραλιανή Τζένιφερ Πίντομ προσπαθεί να αποτυπώσει κάτι από τη σαγηνευτική δύναμή των βουνών, «σκαρφαλώνοντας» με την κάμερά της σε μερικές από τις ψηλότερες βουνοκορφές σε 20 διαφορετικές χώρες του κόσμου. Τα εκστατικά της πλάνα, μερικά εκ των οποίων κόβουν την ανάσα, συνοδεύονται από την υποβλητική αφήγηση του Γουίλεμ Νταφόε κι ένα ατμοσφαιρικό σάουντρακ κλασικής μουσικής εκτελεσμένο από την Αυστραλιανή Ορχήστρα Δωματίου.
Βραβείο καλύτερης φωτογραφίας, καλύτερου ήχου και καλύτερης μουσικής, Βραβεία Ακαδημίας, Κινηματογράφου Αυστραλίας 2018. 

 

 

 

 

The Kindergarten Τeacher / Η Νηπιαγωγός
Παρασκευή 22/8

Η νηπιαγωγός Λίζα Σπινέλι ανακαλύπτει ότι ο μαθητής της Τζίμι έχει ένα σπάνιο ταλέντο στην ποίηση. Αποφασίζει, λοιπόν, αυτοβούλως, να ανακηρυχτεί μέντορας του πεντάχρονου παιδιού, ξεπερνώντας κάποια στιγμή τα όρια και φτάνοντας μέχρι την υπερβολή. Πόσο μεγάλη είναι η απόσταση που χωρίζει την ενήλικη από την ανήλικη ζωή; Πόσο η δεύτερη μπορεί να μείνει αμόλυντη από τις ακυρώσεις και τα απραγματοποίητα όνειρα των μεγάλων;
Βραβείο σκηνοθεσίας Φεστιβάλ Σάντανς

 

 

The Leisure Seeker / Ταξίδι Αναψυχής
Παρασκευή 23/8

Δύο ηλικιωμένοι ζουν τον δεύτερο μήνα του μέλιτος όταν ξεκινούν ένα road trip στην καρδιά της Αμερικής μ’ ένα παλιό βανάκι που αποκαλούν «Leisure Seeker», για να ξεφύγουν από μια αναγκαστική νοσηλεία που θα τους χώριζε μια για πάντα. Μια εναλλακτική, κινηματογραφική θεραπεία για το φορτίο της ψυχής και του σώματος, που αποδεικνύει πως ο άνθρωπος μπορεί να συναντά εκπλήξεις σε κάθε διαδρομή, ακόμα κι αν θεωρεί πως βλέπει το τέλος της.
Υποψήφια για το καλύτερο γυναικείο ρόλο, Golden Globes 2018, Υποψήφια ταινία για το Χρυσό Λέοντα, Φεστιβάλ Βενετίας 2018. 

 

 

Shoplifters /Κλέφτες Καταστημάτων
Σάββατο 24/8

Μια τετραμελής οικογένεια που επιβιώνει με εποχικές δουλειές και μικροκλοπές καταστημάτων βρίσκει στο δρόμο ένα εγκαταλελειμμένο κορίτσι, του οποίου αναλαμβάνει τη φροντίδα. Η έννοια της συνύπαρξης επανέρχεται διαρκώς στο έργο του Χιροκάζου Κορε-Έντα, ενός μινιμαλιστή συνεχιστή της ανθρωποκεντρικής κινηματογραφικής παράδοσης των Γιασουχίρο Όζου και Μίκιο Ναρούσε. Ανατόμος της μέσης ιαπωνικής τάξης, ο 56χρονος δημιουργός αναζητά μέσα από τα χαμηλότονα δράματά του, τους δεσμούς εκείνους που συνέχουν μια κοινωνία, εστιάζοντας στο κουκούτσι της: την οικογένεια και τις ερμηνείες που εκείνη μπορεί να λάβει στην παρούσα πραγματικότητα.
Χρυσός Φοίνικας Φεστιβάλ Καννών 2018

 

 

The Divine Order / Γυναίκες με τα όλα τους
Κυριακή 25/8

Η Ελβετία ήταν η τελευταία χώρα της Ευρώπης που αναγνώρισε στις γυναίκες το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Η σεναριογράφος και τηλεοπτική σκηνοθέτις Πέτρα Βόλπε μας μεταφέρει λίγο πριν από το αντίστοιχο δημοψήφισμα του 1971 σε ένα συντηρητικό ορεινό χωριό ενός γερμανόφωνου καντονιού, όπου μια νοικοκυρά αποφασίζει να στρατευτεί υπέρ του «ναι». Έχει να αντιμετωπίσει τη φοβισμένη σιωπή των γυναικών και τη χλεύη των αντρών συγχωριανών της, τις ισχυρές αντιρρήσεις του συζύγου της και το πρόβλημα του σχολικού τραμπουκισμού των παιδιών της, αλλά το θάρρος της δεν θα μπορούσε να μη δικαιωθεί.

 

 

Ι am not your Negro / Δεν είμαι ο Νέγρος σου
Τετάρτη 28/8

Με οδηγό τις σημειώσεις του και αφηγητή τον Σάμιουελ Τζάκσον, ο Πεκ καταφέρνει να μετατρέψει σε ατόφια κινηματογραφική συγκίνηση την αναδρομή σε μία από τις πιο ταραχώδεις περιόδους της σύγχρονης αμερικανικής ιστορίας και να κρατήσει αμείωτη την ένταση την ώρα που – με διαυγή και κοφτερό λόγο – ο ίδιος ο Μπόλντουιν μιλάει (σε πλάνα αρχείου) για ένα από τα εγγενή χαρακτηριστικά του αμερικανικού κράτους, τον συστημικό ρατσισμό.Ιστορική καταγραφή των φυλετικών διακρίσεων στις ΗΠΑ μέσω των εμπειριών του πολιτικού διανοητή Τζέιμς Μπόλντουιν. Αμείωτη ένταση και πάθος μετατρέπουν μια ιστορική και πολιτική αναδρομή σε κινηματογραφική εμπειρία.

 

 

Sofia / Σοφία
Πέμπτη 29/8

Η Σοφία, 20 χρονών, ζει με τους γονείς της στην Καζαμπλάνκα. Ανακαλύπτει μαζί με την ξαδέρφη της ότι είναι έγκυος και γεννάει εκτός γάμου. Στο Μαρόκο η εγκυμοσύνη εκτός γάμου είναι παράνομη και τιμωρείται με φυλάκιση. Το νοσοκομείο της δίνει 24 ώρες προθεσμία για να δηλώσει την ταυτότητα του πατέρα πριν την καταγγείλουν στις αρχές. Η Μεριέμ Μπενμπαρέκ αποφεύγοντας αριστοτεχνικά κάθε μελοδραματισμό, ξετυλίγει μεθοδικά το πολύπλευρο πορτρέτο μιας νεαρής γυναίκας που πρέπει να υπερασπιστεί τη θέση της σε ένα βαθιά ανδροκρατούμενο και αυστηρά ταξικά καθορισμένο περιβάλλον.
Βραβείο καλύτερου σεναρίου, Ένα κάποιο βλέμμα στο φεστιβάλ Καννών 2018
Βραβείο Fipresci του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 2018

 

 

Tel Aviv on Fire / Tο Τελ Αβιβ Φλέγεται
Παρασκευή 30/8

Ένας φιλόδοξος νέος Παλαιστίνιος σεναριογράφος, που κάνει την πρακτική του στην παραγωγή της δημοφιλούς σαπουνόπερας “Το Τελ Αβίβ φλέγεται”, προσπαθεί να επωφεληθεί από την καθημερινή του επαφή με έναν Ισραηλινό φρουρό στα σημεία ελέγχου, για να δώσει ώθηση στην καριέρα του. Κερδίζοντας ένα μεγάλο στοίχημα - το γύρισμα μιας στοχαστικής κωμωδίας για τη φορτισμένη, σύνθετη πραγματικότητα της Μέσης Ανατολής - ο σκηνοθέτης ανακαλεί τα λόγια του Τσάρλι Τσάπλιν: «Για να γελάσεις πραγματικά, πρέπει να μπορείς να εκφράσεις τον πόνο σου και να παίξεις μαζί του».
Πολυβραβευμένη ταινία μεταξύ άλλων στα Φεστιβάλ Βενετίας (Βραβείο Interfilm Καλύτερης Ταινίας & Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού), Τόκιου και Ζυρίχης.

 

 

Toο Μuch Ιnfo Clouding Over my Head
Σάββατο 31/8 

To Too Much Info Clouding Over my Head είναι μια ασπρόμαυρη μεγάλου μήκους smart comedy γουντιαλενικού ύφους, μια ιστορία ενηλικίωσης, ένας φόρος τιμής στη δεκαετία των 80s και 90s και στους σημερινούς 30 something που ψάχνουν να βρουν τον δρόμο τους ψυχικά, ερωτικά, επαγγελματικά και γενικά. Είναι ένα σχόλιο πάνω στη σύγχρονη καλλιτεχνική και όχι μόνο πραγματικότητα, με όλη (μα όλη) την τρέλα που την περιβάλλει.
Βραβείο FIPRESCI στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Βραβείο Καλύτερης Πρώτης Ταινίας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης καθώς και από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close