Shopping , News

Lexus: Το επίσημο αυτοκίνητο του 76ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Βενετίας

Το νέο Lexus UX Hybrid, το πρώτο πλήρες υβριδικό-ηλεκτρικό compact SUV στην κατηγορία premium C SUV, θα είναι το αστέρι του φεστιβάλ

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουλίου 2019

Για 3η συνεχή χρονιά η Lexus είναι Χορηγός του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας - La Biennale di Venezia, που θα πραγματοποιηθεί στο Lido από τις 28 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2019, με την Αργεντινή σκηνοθέτη Lucrecia Martel, πρόεδρο της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής του διαγωνισμού.

Η αριστεία της παραγωγής, η έμφαση στη λεπτομέρεια, η ανώτερη ποιότητα, η εναρμόνιση ανάμεσα στη χειροτεχνία και τις καινοτόμες τεχνολογίες είναι μερικές από τις αξίες που ενώνουν τον κόσμο της Lexus με τον κόσμο του κινηματογράφου που βραβεύεται  στη Βενετία.

Το νέο Lexus UX Hybrid, το πρώτο πλήρες υβριδικό-ηλεκτρικό compact SUV στην κατηγορία premium C SUV, θα είναι το αστέρι του φεστιβάλ, παράλληλα με την ναυαρχίδα των Lexus LS, Lexus ES Hybrid και Lexus SUV RX.
Ως το επίσημο αυτοκίνητο της εκδήλωσης, καθ’ όλη την εβδομάδα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, η Lexus θα έχει το προνόμιο να οδηγεί ηθοποιούς, σκηνοθέτες και άλλα γνωστά πρόσωπα του κινηματογράφου στο κόκκινο χαλί με 35 αυτοκίνητα, όλα εξοπλισμένα με πλήρη υβριδική ηλεκτρική τεχνολογία Lexus Hybrid Drive.

«Για 3η συνεχή χρονιά, η Lexus είναι χορηγός του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, του σημαντικότερου ιταλικού κινηματογραφικού φεστιβάλ και ενός από τα σημαντικότερα στον κόσμο», δήλωσε, ο Fabio Capano, Διευθυντής της Lexus Division και πρόσθεσε ότι «η μαγεία του κινηματογράφου ταυτίζεται πλήρως με την ικανότητα της Lexus να δημιουργεί ενθουσιασμό και να διεγείρει, συνδυάζοντας τα επίπεδα της δεξιοτεχνίας, της ποιότητας και της τεχνολογίας, στοιχεία που την κατατάσσουν στην κορυφή της αγοράς».

«Η αναζήτηση αυτή της Lexus για συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη ταιριάζει απόλυτα με πρωτοβουλίες και γεγονότα όπως αυτό του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, εξασφαλίζοντας και μεταδίδοντας στους πελάτες μας μια εμπειρία με έντονη αίσθηση αποκλειστικότητας, σύμφωνα με το Lexus ‘Experience Amazing’, κατέληξε ολοκληρώνοντας ο κ. Capano. 

www.lexus.com.cy
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close