Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Θερινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πρωταρά: 5 ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτό το ΠΣΚ!

Σινεμά κάτω από τα αστέρια!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2019

Dumbo

Ο ιδιοκτήτης τσίρκου επιστρατεύει τον Holt Farrier πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly και Joe για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου. Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες. Ο Ντάμπο φτάνει σε νέα ύψη μέχρι που ο Holt ανακαλύπτει ότι, πίσω από την εκτυφλωτική γυαλάδα της Dreamland, κρύβονται σκοτεινά μυστικά.

Παρασκευή 26 Ιουλίου, 20.00, Πλατεία Λεύκολλα, Πρωταράς

 

Godzilla 2: King of the Monsters

H Monarch είναι μια κρυφή ζωολογική ομάδα που παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη και τη δράση μυθικών πλασμάτων που ζουν στο βυθό της θάλασσας. Ανάμεσα σε αυτά, είναι ο Godzilla που θα επιστρατευτεί και πάλι υπέρ της ανθρωπότητας, καθώς θα αντιμετωπίσει τέρατα όπως τους Mothra, Rodan αλλά και την απόλυτη νέμεσή του, τον τρικέφαλο βασιλιά Ghidorah. Οι μάχες του θα παίξουν θεμελιώδη ρόλο στην ισορροπία του πλανήτη και το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης.

Παρασκευή 26 Ιουλίου, 22.00, Πλατεία Λεύκολλα, Πρωταράς

 

Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ

Ο κύριος Λινκ είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φρόστ και της Αντελίνα Φόρτναϊτ, σε μια απίθανη οδύσσεια σε όλον τον κόσμο.

Σάββατο 27 Ιουλίου, 20.00, Πλατεία Λεύκολλα, Πρωταράς

 

Avengers: Endgame

Το σύμπαν βρίσκεται στο χάος μετά από τα καταστροφικά γεγονότα στην ταινία “Οι Εκδικητές: Ο πόλεμος της Αιωνιότητας” (2018). Οι Εκδικητές ενώνονται για ακόμη μια φορά με σκοπό να αντιστρέψουν ό,τι έκανε ο Thanos, επαναφέροντας έτσι την τάξη.

Σάββατο 27 Ιουλίου, 22.00, Πλατεία Λεύκολλα, Πρωταράς

 

Men in Black: International

Οι Άνδρες με τα Μαύρα είναι εδώ για να προστατεύουν τη Γη από τα αποβράσματα του σύμπαντος. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη παγκόσμια απειλή μέχρι σήμερα: ένα προδότη μέσα στη ΜΙΒ. 

Kυριακή 28 Ιουλίου, 21.00, Πλατεία Λεύκολλα, Πρωταράς

 

 

 


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close