Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα στέκια για μπίρα στην Κύπρο

Οι καλύτερες gastropubόπως φιγουράρουν στην κατηγορία Best Gastropub byKEO στα φετινά Cyprus Eating Awards

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2019

Τα Cyprus Eating Awards 2019 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 12 κατηγορίες και τα 85 φετινά υποψήφια εστιατόρια.  Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 12 κατηγορίες, μία ξεχωριστή κατηγορία του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή η Best Gastropub by KEO που αναδεικνύει τα καλύτερα μέρη που συνδυάζουν την μπίρα με το καλό φαγητό.|

Φέτος, 5 μπιραρίες που σερβίρουν αποκλειστικά μπίρα και φαγητό φιγουράρουν στην κατηγορία αυτή.

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που κερδίσε;

Ψήφισε ΕΔΩ

Οι υποψηφιότητες είναι:



1. CHESTERS BAR & RESTAURANT
Από το 1996, που πρωτολειτούργησε, είναι γνωστό για τη φιλοξενία του, την εξαιρετική του ατμόσφαιρα, το φιλικό προσωπικό του και το φαγητό ανώτερης ποιότητας που προσφέρει. Είναι ένα στέκι με ποιοτικά πιάτα, μπίρες (σε βαρέλι και φιάλη), δελεαστικά cocktail και εξαιρετική μουσική συνδυασμένα αρμονικά για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό στο είδος του μέρος συναντήσεων και εξόδων.
(25025555) Λεμεσός. 



2. DRAUGHT MICROBREWERY
Εξαιρετικές μπίρες και καλοφτιαγμένα πιάτα για να συνοδεύσεις ιδανικά τη γεύση τους, είναι τα χαρακτηριστικά του Draught Microbrewery στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου. Με χαρακτήρα bar & grill και κουζίνα εμπνευσμένη από Μεξικό, Η.Π.Α. και Ελλάδα, ο χώρος αυτός, με τη φιλική ατμόσφαιρα, είναι ιδανικός για να απολαύσεις φαγητό, ποτό και χαλαρές στιγμές με φίλους.
(25820470) Λεμεσός. 



3. KNIGHT'S PUB-RESTAURANT
Μία μοναδική στο είδος της gastropub που αγκαλιάστηκε -εδώ και χρόνια- από ένα ενθουσιώδες κοινό που ξέρει από καλό φαγητό και ποτό. Πρόκειται για ένα επιτυχημένο concept, που διαθέτει ένα εκτενές μενού φαγητών, με πληθώρα επιλογών, και μία μεγάλη γκάμα σε μπίρες (σε βαρέλι και φιάλη) που θα συνοδεύσουν ευχάριστα κάθε πιάτο.
(23831497) Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου.

 

4. MALTHOUSE BEER N' FOOD
Λειτουργεί από το Μάιο του 2012 στην κεντρική λεωφόρο του Πρωταρά, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία casual dining. Έχει σύγχρονη, μεταβιομηχανική διακόσμηση και ροκ διάθεση, καθώς επίσης κι ένα πλούσιο μενού με καλοφτιαγμένο φαγητό με φρέσκα υλικά, cocktail, καθώς επίσης και μια μεγάλη ποικιλία από προσεκτικά διαλεγμένες μπίρες υψηλής ποιότητας.
(23831054) Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου. 



5. MOONDOG'S BAR & GRILL
New age pub, ιδανική για smart-casual έξοδο. Πρόκειται για ένα πετυχημένο concept, που από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στοχεύει να εισάγει στην κουλτούρα μας τον μαγικό κόσμο της μπίρας, να σε μυήσει στα μυστικά της, αλλά και να σου συστήσει τους ιδανικούς συνδυασμούς της μαθαίνοντας σου το food pairing με διάφορα είδη μπίρας. Και όλα αυτά σε έναν απόλυτα φιλικό και χαλαρό χώρο.
(70006300) Λευκωσία.  

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close