2-4 August 2019
Things to Do , Προσεχώς

Ετοιμάσου για το μεγαλύτερο Beach Water Polo event του καλοκαιριού

Beachpolistas λάβετε θέσεις, ξεκινάμε!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2019

Εντυπωσιακό θέαμα αναμένεται να προσφέρει για τέταρτη συνεχή χρονιά το εντυπωσιακό Beach Water Polo, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των 20ων Λεμεσίων, από τις 2 μέχρι τις 4 Αυγούστου, στην αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού στη Λεμεσό, μεταξύ των ωρών 14:00-22:00. 

Στο Beach Water Polo που διοργανώνεται από την FAB Sportswear Ελλάδος και τον Υδάτινο Κόσμο στην Κύπρο, θα παρευρεθούν οι μεγαλύτεροι σταρ της ελληνικής υδατοσφαίρισης, τιμώντας με την παρουσία τους το τουρνουά.

Οι Beachpolistas ετοιμάζονται για το μεγάλο τουρνουά της Λεμεσού, έχοντας να αντιμετωπίσουν μια ιδιαίτερη πρόκληση, την συμμετοχή τους στο νυχτερινό Beach Water Polo Tour. Το εντυπωσιακό αυτό θέαμα έρχεται να συναρπάσει το κυπριακό κοινό, ενώ οι αθλητές της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας θα αγωνιστούν υπό το φως των προβολέων και μπροστά σε μια γεμάτη κερκίδα.  

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή δημιουργώντας τη δική τους ομάδα, αποτελούμενη από 7 άτομα το πολύ, ενώ το κόστος συμμετοχής έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυπριακού Beach Waterpolo υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στην κατηγορία U15. Όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στο τουρνουά θα λάβουν Athletes Kit, που θα περιλαμβάνει αδιάβροχο βραχιολάκι, καθώς και άλλα δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης, ενώ οι νικητές των διαγωνισμών θα λάβουν αναμνηστικό κύπελλο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και φέτος η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αφού όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Σύνδεσμο Στήριξης Ατόμων με Αιματολογικά Νοσήματα.

Η διοργάνωση στη Λεμεσό, είναι η συνέχεια του Beach Water Polo Tour 2019 της Ελλάδας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού, καθώς επίσης και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικής Κολύμβησης(Κ.Ο.Ε.Κ), της Αρχής Λιμένων, του Κ.Ο.Α., του ΤΕΠΑΚ και του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τα Λεμέσια, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού που φέτος στέλνουν το μήνυμα «Ζήσε, αθλήσου στην πόλη σου», επέστρεψαν εμπλουτισμένα γιορτάζοντας 20 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και με την υπόσχεση να χαρίσουν στο κοινό μοναδικό θέαμα και έντονες συγκινήσεις. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο Facebook Λεμέσια.

Χρυσός Χορηγός του Beach Water Polo η εταιρεία Pafilia Property Developers. Ασημένιοι Χορηγοί:Petrolina και Herbalife Nutriotion. Χορηγοί: Chill Out Burger Bar, KEAN, Il Sapore Ristorante Italiano, Πάλαι Πότε Καφέ – Μπαρ, Οινέας Μεζεδοπωλείο-Μουσικοθεραπευτήριο και McDonald's.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες: 
Τηλ: +357 99 627951 (Κύπρος) / +30 69 09904643 (Ελλάδα) 
Web: https://www.beachwaterpolo.gr/limassol-beach-water-polo-world-league-2019/ 
Facebook Page: https://www.facebook.com/bwaterpolo

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close