27 July 2019
Θέατρο , Νέες Παραστάσεις

Το αριστουργηματικό Γκαλά Χορού Κυπρίων Καλλιτεχνών "Εντόπιον", ανεβαίνει στη σκηνή

Μια μαγευτική πανδαισία κλασικού και σύγχρονου χορού, στη Λεμεσό, για μία παράσταση

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2019

Μια μαγευτική πανδαισία κλασικού και σύγχρονου χορού επιφυλάσσει στο κοινό το Γκαλά Χορού Κυπρίων Καλλιτεχνών «Εντόπιον», που παρουσιάζεται στη σκηνή του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού, το Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ.

Κορυφαίοι principals και σολίστ διάσημων μπαλέτων του εξωτερικού θα συνυπάρξουν επι σκηνής με διακεκριμένες Κύπριες χορεύτριες διεθνούς επιπέδου προσφέροντας ένα αριστουργηματικό χορευτικό υπερθέαμα άρτιας τεχνικής και συναισθηματικής δύναμης, με την υπογραφή και την καλλιτεχνική επιμέλεια της καταξιωμένης χορεύτριας και χορογράφου Καρολίνας Κωνσταντίνου.

Το ταλέντο και την ερμηνευτική τους δεινότητα θα ξεδιπλώσουν στη σκηνή του Παττιχείου οι χορεύτριες Λουΐζα Αβραάμ από το Gauthier Dance, Αναστασία Πασχάλη από το Royal Ballet of Flanders και Ιωάννα Αβραάμ από το Vienna State Opera Ballet. Παράλληλα οι παγκοσμίου φήμης χορευτές Osiel Gouneo και Adeline Pastor θα παρασύρουν τους θεατές με την αψεγάδιαστη κίνηση και τις αξεπέραστες χορευτικές τους ικανότητες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο του Γκαλά Χορού «Εντόπιον» πραγματοποιείται σεμινάριο κλασικού και σύγχρονου χορού από τις 15 έως και τις 26 Ιουλίου, όπου οι διεθνώς αναγνωρισμένοι δάσκαλοι – χορογράφοι Andrea Palombi, Alain Honorez, Altea Nunez και Καρολίνα Κωνσταντίνου θα μεταδώσουν τη γνώση και την αγάπη τους για την κίνηση, στους μικρούς και νέους υποψήφιους χορευτές. Όσοι μαθητές παρακολουθήσουν το σεμινάριο, θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους, λαμβάνοντας μέρος στις χορογραφίες που θα ετοιμάσουν οι τέσσερις δάσκαλοι – χορογράφοι για την έναρξη του  Γκαλά Χορού «Εντόπιον». Επίσης, εάν κάποιοι από τους συμμετέχοντες πληρούν τις προϋποθέσεις, θα διεκδικήσουν υποτροφίες για το Rome International Dance Academy και για το Junior Ballet Antwerp.

Για πληροφορίες και εισιτήρια: 25377277/ 99945133, www.pattihio.com.cy και www.soldoutticketbox.com
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close