1-7 August 2019
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Anna

H νέα ταινία του Luc Besson

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουλίου 2019

Πίσω από την καθηλωτική ομορφιά της Anna Polyakova κρύβονται βαθιά μυστικά που θα την οδηγήσουν στον επικίνδυνο κόσμο της κατασκοπείας.

Το 'Anna' είναι μια σύγχρονη ταινία δράσης από τον θρυλικό συγγραφέα, παραγωγό και σκηνοθέτη Luc Besson. 

Η πρωτοεμφανιζόμενη Sasha Luss ενσαρκώνει την εκθαμβωτική και επικίνδυνη Anna. Ο Luc Besson διέκρινε στην ηθοποιό τόσο την αθωότητα και ευαισθησία του χαρακτήρα, όσο και τη δύναμη της θέλησης. Η Luss αντιμετώπισε την πρόκληση του να χτίσει έναν χαρακτήρα που είναι τόσο ελκυστικός και αποπλανητικός όσο οι κλασικές femme fatale, αλλά ταυτόχρονα μια σύγχρονη γυναίκα που αρνείται να ανήκει σε οποιονδήποτε άλλον εκτός του εαυτού της.

Καθώς ξετυλίγεται η ιστορία της Anna, βλέπουμε και τις διάφορες ερωτικές σχέσεις που αναπτύσσει. Αυτές περιλαμβάνουν έναν πράκτορα της KGB που υποδύεται ο Luke Evans, έναν αντίπαλο πράκτορα της CIA που υποδύεται ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Cillian Murphy και μια Γαλλίδα μοντέλο που υποδύεται η Lera Abova.

Η Anna έχει στρατολογηθεί από έναν πράκτορα την KGB που πιστεύει ότι έχει το μυαλό και τις απαραίτητες δεξιότητες που μπορούν να φανούν χρήσιμες στην κυβέρνηση. Όμως, η νέα της εκπαιδεύτρια δεν πιστεύει ότι η Anna μπορεί να τα βγάλει πέρα στην πρώτη της αποστολή. Πρόκειται για την Olga, μια βετεράνο της KGB που την υποδύεται η βραβευμένη με Όσκαρ Helen Mirren. 

Καθ 22.15

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close