Cine News , Κινηματογράφος

Νεκρός ο ηθοποιός Karl Shields της σειράς Peaky Blinders

Ο Karl Shields έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών, όπως ανακοίνωσε η ατζέντης του

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουλίου 2019

Συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό του Karl Shiels είναι όλοι οι φαν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Peaky Blinders». Την τραγική είδηση ανακοίνωσε η ατζέντης η οποία είναι συντετριμμένη από τον ξαφνικό θάνατο του ηθοποιού. «Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες, αλλά σήμερα οι σκέψεις μας είναι με τη σύντροφό του, Laura και την οικογένειά του, τα παιδιά του, τη μητέρα τους, Dearbhla και τους πολλούς στενούς φίλους του», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Lisa Richard στην ανακοίνωσή της.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τη δραματική σειρά Fair City και άλλες παραγωγές, άφησε χθες την τελευταία του πνοή. Ο ίδιος μεταξύ άλλων συμμετείχε στη ταινία «Batman begins», αλλά και στις τηλεοπτικές σειρές «Foyles War», «Doctors», «Into the Badlands» και «The Tudors». Είχε συμμετάσχει και σε ένα επεισόδιο της πασίγνωστης σειράς Peaky Blinders. Λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή και συγκεκριμένα το απόγευμα της Κυριακής εμφανίστηκε σε ένα τηλεοπτικό σόου λίγες ώρες πριν πεθάνει, ενώ για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Το 1999 είχε κερδίσει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στο φεστιβάλ θεάτρου του Δουβλίνου, για τον ρόλο του στους «Comedians».

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του LADBible, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η 5η σεζόν της ατμοσφαιρικής γκανγκστερικής σειράς Peaky Blinders του Steven Knight, αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Birmingham, έχοντας έτσι την τιμητική του το μέρος απ’ όπου ξεκίνησαν όλα για τους ‘Shelby’. Την όλη διοργάνωση ανέλαβαν το BBC Birmingham και το BBC One, με το γεγονός αυτό να έχει δρομολογηθεί για τις 18 Ιουλίου του 2019 στο δημαρχείο της περιοχής, στο Birmingham Town Hall.

Ο ίδιος ο δημιουργός της τηλεοπτικής αυτής ανθολογίας τοποθετήθηκε χαρακτηριστικά επ’ αυτού λέγοντας: «Το Birmingham είναι φυσικά η πρώτη επιλογή που θα έκανα για την παγκόσμια πρεμιέρα. Το cast και το επιτελείο των συντελεστών το λατρεύουν! Το Birmingham είναι το επίκεντρο του σόου και σημαίνει τόσα πολλά για ‘μένα το να επιστρέφω εδώ χρόνο με τον χρόνο και να αρχίζει η σειρά μ’ ένα “μπαμ”! Φέτος θα είμαστε στο Town Hall, που είναι μία υπέροχη τοποθεσία, αφήνοντας περισσότερους fans απ’ ό,τι πιο πριν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα. Ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις όλων εκείνη την νύχτα!».

Όλο το cast θα δώσει το παρόν εκεί φυσικά, οπότε εν όψει του επερχόμενου 5ου κεφαλαίου του Peaky Blinders, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να δει από κοντά τους αγαπημένους του σταρ. Ανάμεσα τους προφανώς θα βρίσκονται: ο Cillian Murphy ως ο ‘Tommy Shelby’, η Helen McCrory ως θεία ‘Polly’, ο Paul Anderson ως ο ‘Arthur Shelby’, η Sophie Rundle ως η ‘Ada Shelby’ κ.ά.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close