Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία μοναδική all-day εμπειρία γεύσης στον Πρωταρά που πρέπει να δοκιμάσεις

Sushi και signature cocktails με value for money τιμές

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου 2019

Για 30 και πλέον χρόνια αποτελεί σταθερή αξία σε ποιότητα και ποικιλία και δεν είναι τυχαίο που θεωρείται από τα πιο αγαπημένα στέκια στον Πρωταρά. Ο ολάνθιστος χώρος του με τις εντυπωσιακές μπουκαμβίλιες και το νοστιμότατο φαγητό που σερβίρει σε λογικότατες τιμές είναι σήμα κατατεθέν. Ο ανανεωμένος διάκοσμος του Hippocampus Lounge Restaurant σε περιμένει και αυτό το καλοκαίρι για να σου προσφέρει φημισμένα, εντυπωσιακά sushi, νέα, δροσιστικά cocktail, μια μεγάλη επιλογή σε κυρίως πιάτα κι ένα healthy brunch που θα λατρέψεις!

Είτε πας πρωί για ένα ρόφημα και χαλαρή κουβέντα είτε πας μεσημέρι για καλό φαγητό και ναργιλέ με νέες ανανεωμένες γεύσεις, αλλά και βράδυ για ένα ζουμερότατο Black Angus steak, στο Hippocampus Lounge Restaurant θα ζήσεις μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλαρής ατμόσφαιρας στο πανέμορφο περιβάλλον του.

Όλο γεύση
Δοκίμασε ένα από τα καινούρια του cocktail, απόλαυσε την ποικιλία sushi που ετοιμάζει και από τα κυρίως πιάτα του προτίμησε το Chicken Di Mare που προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό κοτόπουλου και γαρίδας λουσμένα με μία βελούδινη σάλτσα άνηθου. Και βεβαίως, άφησε λίγο χώρο για ένα από τα θεϊκά γλυκά του.

A place to be
Στο Hippocampus Lounge Restaurant θα ζήσεις μια all-day εμπειρία με προσεγμένη κουζίνα στις πιο value for money τιμές! Οι μοναδικές προτάσεις σε κρέας, ψάρι, ζυμαρικά, σνακ, καθώς επίσης και η μεγάλη του ποικιλία σε λαχταριστά sushi, είναι έτοιμα να γαργαλίσουν και τον δικό σου ουρανίσκο. Συνδύασέ τα με ένα από τα νέα του, ξεχωριστά cocktail, μαζί με αρωματικούς ναργιλέδες στον άνετο και ολάνθιστο χώρο του.

(23831166) Λεωφ. Ξενοδοχείων 18, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 09.30-01.30.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close