Shopping , News

The Mall of Cyprus: Νέα και ανανεωμένα καταστήματα από 18 Ιουλίου

Ένας φουλ ανανεωμένος χώρος ψυχαγωγίας και διασκέδασης για όλη την οικογένεια

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου 2019

Πρόσφατα, το The Mall of Cyprus πραγματοποίησε μία μεγάλη επέκταση του προσθέτοντας νέους και καινούργιους χώρους, καταστήματα και εστιατόρια προσφέροντας μία ιδανική επιλογή για έξοδο για μικρούς και μεγάλους. 

Η μεγάλη αναβάθμιση του Mall of Cyprus πήρε σάρκα και οστά μέσα από το «Expanding Experiences» δημιουργώντας έτσι έναν μοναδικό προορισμό όχι μόνο στη Λευκωσία αλλά σε ολόκληρη την Κύπρο γεμάτο με νέες εμπειρίες σε αγορές, ψυχαγωγία και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, και φυσικά για όλη την οικογένεια. 



Για την πραγματοποίηση αυτής της μεγάλης αναβάθμισης και επέκτασης το Mall of Cyprus προχώρησε σε πολλαπλές εμπορικές συμφωνίες με δημοφιλή και αγαπημένα brands τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό. Παράλληλα έφερε στους νέους χώρους του mall και νέα καφεστιατόρια που κουβαλούν μια νέα φιλοσοφία στην έννοια του ‘shopping & leisure’. 

Σήμερα το Mall of Cyprus έχει καταστεί ο αγαπημένος προορισμός για όλους, κάθε στιγμή για όλες τις μέρες της εβδομάδας, τόσο για τους μεγάλους όσο και για τα μικρά παιδιά. 

Κάτι νέο έρχεται 
Το πρώτο μέρος της αναβάθμισης και επέκτασης του The Mall of Cyprus το είδαν και το απόλαυσαν χιλιάδες Κύπριοι και ξένοι επισκέπτες μέχρι σήμερα ενώ από τις 18 Ιουλίου κάτι νέο ετοιμάζεται. 

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου, το The Mall of Cyprus μας επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις αφού έρχονται στους ανακαινισμένους χώρους του νέα και καινούργια καταστήματα στους τομείς της μόδας και τους στυλ. Έτσι, λοιπόν, ετοιμάσου για ψώνια και βόλτα στο The Mall of Cyprus όπου θα δεις και θα απολαύσεις νέα καταστήματα μόδας, αλλά και τα αγαπημένα σου καταστήματα που γνώρισες όλα αυτά τα χρόνια σε εντελώς ανανεωμένη και καινούργια μορφή έτοιμα να σου προσφέρουν μια νέα και μοναδική εμπειρία αγορών.   

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close