Shopping , News

Τα limited edition patches της Napapijri αναδεικνύουν το κυπριακό DNA της επωνυμίας

Η νέα επωνυμία ένδυσης Napapijri, η οποία ανήκει στην εταιρεία VF Corporation, ξεκίνησε το 1987 από την Ιταλία και εμπίπτει στην κατηγορία premium casual-wear.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου 2019

Πρόσφατα εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο ισόγειο του Nicosia Mall και έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που είναι ταυτισμένη με την έμπνευση του χαρακτηριστικού της ονόματος.

Από πού ξεκίνησε η Napapijri

Η Napapijri που προφέρεται Να-πα-πί-ρι (το j είναι άηχο) και έχει ως σήμα κατατεθέν της, τη Νορβηγική σημαία, αποτελεί μια παραλλαγή της φινλανδικής λέξης για τον Αρκτικό Κύκλο και γεννήθηκε στο Monte Bianco, την υψηλότερη κορυφή της Ευρώπης. Το 1987, λοιπόν, μια Ιταλίδα κατασκευάστρια ταξιδιωτικών σάκων αποφάσισε να συνθέσει όλα τα καινοτόμα υλικά, προκειμένου να δημιουργήσει μια σειρά ενδυμάτων που θα προσέδιδαν στυλ, λειτουργικότητα και αισθητική στον outdoor ρουχισμό.

 

Ένα πρωτότυπο activation για να συστηθεί η Napapijri στην Κύπρο

Η Napapijri είναι ένα brand που λατρεύει τη φύση και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σ’ ό,τι αφορά στη χρήση τεχνολογιών και υλικών που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα προάγει την προστασία και τον σεβασμό της φύσης.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν εγκαινίασε μια συνεργασία με επιλεγμένες γνωστές προσωπικότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Νεκτάριο Αλεξάνδρου, Theelstories (Ελένη, Έλλη και Ελίζα), Χάρη Παπαθεοχάρους, Hovig και Κύπρο Καραβιώτη, οι οποίοι κλήθηκαν να ταξιδέψουν σε πέντε επιλεγμένες περιοχές της Κύπρου, το Τρόοδος, τα Λεύκαρα, το Όμοδος, το Κάβο Γκρέκο και τον Ακάμα, προκειμένου να αναδείξουν μέσω του brand τις φυσικές ομορφιές και την κουλτούρα του νησιού.

Το εν λόγω activation με τίτλο #napapijriCYexpedition, επιβραβεύει τον εκάστοτε lifestyle partner με το limited edition patch της περιοχής που επισκέφθηκε, τοποθετώντας το ως «παράσημο» στα κομμάτια ένδυσης ή αξεσουάρ Napapijri που έχει επιλέξει ο κάθε ένας ξεχωριστά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τo ταξίδι αυτό μέσα από το Instagram account της Napapijri στην Κύπρο.

 

Το κάλεσμα της Napapijri στους λάτρεις του brand

Η Napapijri, συνδυάζοντας τον χαρακτήρα της με επιλεγμένες περιοχές της Κύπρου, προτρέπει παράλληλα τους κύπριους λάτρεις του brand να επισκεφτούν το κατάστημά της στο Nicosia Mall και να αποκτήσουν, με κάθε αγορά οποιουδήποτε προϊόντος,  τα limited edition patches, τα οποία είναι εμπνευσμένα από αγαπημένες περιοχές της Κύπρου.

Κύριος στόχος της ιδέας αυτής είναι να προβληθεί η μοναδικότητα της κυπριακής φύσης και ταυτόχρονα να δοθεί το ερέθισμα στους λάτρεις της Napapijri να επισκεφτούν και να γνωρίσουν τις εν λόγω περιοχές, έχοντας ως συνοδοιπόρο τους τα μοναδικά κομμάτια του ιταλικού brand.

Έτσι, θα αναδειχθεί το πόσο καλά γνωρίζει το κοινό την Κύπρο, ενώ ταυτόχρονα θα μπορεί να το αποδείξει, προτάσσοντας υπερήφανα τα limited edition patches που θα κοσμούν το ένδυμα Napapijri της επιλογής του.

Η πρόσκληση αυτή ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων των limited edition patches.

 

Η Napapijri δίνει την αφορμή του «ταξιδιού»

Όποια κι αν είναι η αφορμή για το «ταξίδι» μεγάλο ή μικρό, εντός της πόλης ή έξω στη φύση και τα περίχωρα με φίλους και καλή παρέα, είτε ατομικά σε μια προσωπική ανάγκη εξερεύνησης της προσωπικότητας και τους εαυτού μας, η Napapijri βρίσκεται πάντα εκεί προσφέροντας τις πιο ποιοτικές λύσεις ένδυσης για όλες τις ώρες της μέρας.

Κάθε «ταξίδι» προϋποθέτει μια σειρά διεργασιών, τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών, ώστε να γίνει εμπειρία και να καταταχθεί στο άλμπουμ με τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις ζωής.

Η Napapijri, από τον Αρκτικό Κύκλο και την υψηλότερη κορυφή της Ευρώπης, κατέρχεται δυναμικά στην Κύπρο.

Είναι μια επωνυμία που χαρακτηρίζεται αδιαμφησβήτητα από την ιταλική φινέτσα και ήρθε για να προσδώσει στις αναμνήσεις ζωής των Κυπρίων προσωπικότητα, στυλ και τη σιγουριά της άνεσης.

Όλα αυτά προκύπτουν φυσικά από την έμφαση στην καινοτομία και τη λειτουργική προσέγγιση που χαρακτηρίζουν τη γκάμα των επιλογών ένδυσης που συστήνει στο κοινό της Κύπρου στο ισόγειο του Nicosia Mall.  

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close