Μουσική , Συναυλίες & Events

10 συναυλίες στο χωριό που δεν πρέπει να χάσεις φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το Check in Cyprus έφτιαξε για όλους μας τη λίστα του καλοκαιριού

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2019

Το φετινό καλοκαίρι, σε επίπεδο live συναυλιών, είναι πολύ πλούσιο. Και να φανταστείς, έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε που θα προκύψουν στην πορεία. Πέρα όμως από τις συναυλίες στις πόλεις και στα beach bar του νησιού, και το φετινό καλοκαί έχουν την τιμητική τους και τα χωριά μας, τα οποία αναμένεται να συγκεντρώσουν πλήθος κόσμου μίας και θα φιλοξενήσουν δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Γιάννης Πλούταρχος
To Πελέντρι, θα σε κερδίσει από την πρώτη επίσκεψη. Θα σε γοητεύσει με τη φυσική ομορφιά του καθώς και με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του. Θα σε γοητεύσουν όμως και οι άνθρωποί του! Άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους και τον στηρίζουν! Και μη μου πεις ότι δεν έχεις επισκεφθεί το χωριό έστω για μια φορά... είτε για εκδρομή (γαστρονομική ή προσκηνυματική), είτε ως ενδιάμεσο σταθμό, είτε για συναυλία! Ναι, και για συναυλία.... Εγώ πάντως ακόμα θυμάμαι τις ουρές αυτοκινήτων που σχηματίστηκαν στη συναυλία του Μητροπάνου... ενώ και στην εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου με τη Δέσποινα Βανδή το χωριό έσφυζε από ζωή.... όπως και στις άλλες μεγάλες συναυλίες που διοργανώνονται κάθε χρόνο τέτοια εποχή, με φιλοξενούμενους καλλιτέχνες όπως οι Ελένη Βιτάλη, Γιώργος Νταλάρας, Νατάσα Θεοδωρίσου με τον Γιώργο Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα κ.ά. Το Πελένδρι λοιπόν και φέτος μάς επιφυλάσσει ακόμα μια μεγάλη συναυλία! Από αυτές που απολαμβάνεις καλύτερα το καλοκαίρι και κυρίως όταν βρίσκεσαι κάτω από τον έναστρο ουρανό. Και φέτος θα είμαστε στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδρίου, αυτή τη φορά παρέα με το καλύτερο παιδί, τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος επιστρέφει στο νησί μας το Σάββατο 10 Αυγούστου για να δώσει μια μεγάλη συναυλία. Μαζί του θα είναι και η δική μας Πωλίνας.
>> Σάββατο 10 Αυγούστου, Πελέντρι, επ. Λεμεσού, 21.00, €20.

 

Χρήστος Δάντης
Έχοντας περισσότερες από δύο δεκαετίες πορείας στην ελληνική δισκογραφία και μουσική, ο Χρήστος Δάντης έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του σε αυτήν. Ο Χρήστος Δάντης, συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής, ξεκίνησε να παίζει μουσική στα 16 του χρόνια, περνώντας από διάφορα σχήματα και παίζοντας διάφορα μουσικά είδη, όπως rock, funk και metal. Συνεργάστηκε με τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Γιώργο Χατζηνάσιο. Το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Δακτυλικά αποτυπώματα” κυκλοφόρησε 1990, σε μουσική και στίχους Γιάννη Καραλή, το οποίο γίνεται αμέσως πλατινένιο! Από τότε ως σήμερα δεν έχει σταματήσει να πειραματίζεται με τους ήχους, να προτείνει καινούργιες ιδέες και να μας χαρίζει επιτυχίες όπως “Beautiful”, “Πάει η αγάπη μου”, “Ένα τραγούδι ακόμα”, “Ψάξε με”, “Το παλιό μου παλτό” και τόσα άλλα, που θα τα τραγουδήσουμε όλα στο stage που θα στηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Κακοπετριάς την Πέμπτη 15 Αυγούστου, στις 20.00.
>> Πέμπτη 15 Αυγούστου, Δημοτικό Σχολείο Κακοπετριάς, 20.00.



Πέγκυ Ζήνα
Η αγαπημένη τραγουδίστρια δίνει ραντεβού με τους φίλους της στη Λεμεσό για μια μοναδική συναυλία και ταυτόχρονα δίνει το έναυσμα για ένα μουσικό ξεφάντωμα που θα διαρκέσει μέχρι αργά. Ανανεωμένη και κεφάτη, και με γεμάτες τις αποσκευές της μουσικές και επιτυχίες πολλών χρόνων, η Πέγκυ Ζήνα θα μας διασκεδάσει την Παρασεκυή 16 Αυγούστου στο χωριό Πάχνα της επαρχίας Λεμεσού. Μαζί της θα είναι και ο συμπατριώτης μας Λούκας Γιώρκας.
>> Παρασεκυή 16 Αυγούστου, Πάχνα, επαρχία Λεμεσού, 20.30, €20 με ένα ποτό.

Νίκος Μακρόπουλος
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας σε συνεργασία με τα οργανωμένα σύνολα του χωριού εδώ και 7 χρόνια διοργανώνει τριήμερο Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού. Το φετινό Φεστιβάλ της κοινότητας θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 2, 3 και 4 Αυγούστου 2019, με αποκορύφωμα τη μεγάλη συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Νίκου Μακρόπουλου στις 3 Αυγούστου.
>> Σάββατο 3 Αυγούστου, Άγίος Θεόδωρος Λάρνακας. 



Ηλίας Βρεττός
Ο Ηλίας Βρεττός μαζί με 6 μελή ορχήστρα έρχονται στο Κοιλάνι Λεμεσού το Σάββατο 10 Αυγούστου! Είναι από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της γενιάς του. Επικοινωνιακός, ξεσηκωτικός και ταυτόχρονα, ατμοσφαιρικός και ερωτικός, έχει ήδη στις επαγγελματικές του αποσκευές μια βαλίτσα γεμάτη σπουδαίες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί βαθιά. "Κάνει Μοναξιά", "Και Πετάω Ψηλά", "Μέτρα τ΄αστέρια" και άλλες αγαπημένες επιτυχίες του καλλιτέχνη, θα μας διασκεδάσουν και θα μας ξεσηκώσουν σε μία συναλία που θα πραγματοποιηθεί στο Κοιλάνι Λεμεσού.  Το opening act θα αναλάβει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου 
>> Σάββατο 10 Αυγούστου, Κοιλάνι, επ. Λεμεσού. Πληρ. 97603013 - 99642763.


 

Βασίλης Καρράς & Χρήστος Μενιδιάτης
Άκρως λαϊκά θα περάσουμε το βράδυ σε δύο συναυλίες στο χωριό, μαζί με δύο εκπροσώπους του καλού λαϊκού τραγουδιού. Ο λόγος για τον Βασίλη Καρρά, το μεγάλο λαϊκό τροβαδούρο. Ο αυθεντικός και με αμέτρητους θαυμαστές καλλιτέχνης έρχεται στην Κύπρο για να ξεσηκώσει το κοινό του και να μας διασκεδάσει όπως μόνο αυτός ξέρει. Τα διαχρονικά τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα, οι επιτυχίες σπουδαίων ερμηνευτών της ελληνικής δισκογραφίας και φυσικά οι τελευταίες του επιτυχίες δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα! Μαζί του και ο Χρήστος Μενιδιάτης, αγαπητός στο κοινό με την γνήσια λαϊκή φωνή του, θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια και φυσικά τις τελευταίες του μεγάλες επιτυχίες, αφήνοντας το δικό του στίγμα στη διασκέδαση! Η πρώτη συναυλία θα δοθεί στη Λόφου στις 3 Αυγούστου και η δεύτερη εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί στο Evgenios Hills στην περιοχή Πόλης Χρυσοχούς (δρόμος Προδρόμι – Δρούσεια), σε ένα λόφο πίσω απο το γραφικό Λατσί.
>> Σάββατο 3 Αυγούστου, Αυλή  Δημοτικού Σχολείου Λόφου, επ. Λεμεσού, 20.00. Πληρ. 99136397.
>> Παρασκευή 23 Αυγούστου, Evgenios Hills, Πόλη Χρυσοχούς (δρόμος Προδρόμι – Δρούσεια), Πάφος. Τηλέφωνο κρατήσεων: 99237182. Προαγορά εισητηριων: 25 ευρώ. 

7ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Πατάτας με Μαργαρίτη, Παπαδοπούλου και Droulias Brother's
Ένα μοναδικό λαϊκό ξεφάντωμα με τους γνωστούς Ελλαδίτες τραγουδιστές Γιώργο Μαργαρίτη, Λένα Παπαδοπούλου και Droulias Brother's υπόσχεται να χαρίσει στους επισκέπτες του, το 7ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Πατάτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019, στις 20:00 στο Κοινοτικό Γήπεδο Αυγόρου. Το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού στην περιοχή των Κοκκινοχωρίων, "μετακομίζει" φέτος σε μεγαλύτερο χώρο για περισσότερη άνεση και καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, ενώ για πρώτη φορά συνεργάζεται με τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων-Γαστρονόμων Κύπρου, μέλη του οποίου ετοιμάζουν γευστικές εκπλήξεις στο κοινό, με βάση την πατάτα... Την τιμητική τους θα έχουν επίσης νοικοκυρές του Αυγόρου, που θα προσφέρουν πατάτες στους επισκέπτες, φτιαγμένες με παραδοσιακές συνταγές και συνοδευμένες με αγνά υλικά της περιοχής Αμμοχώστου.
>> Σάββατο 27 Ιουλίου, Κοινοτικό Γήπεδο Αυγόρου, ελ. επ. Αμμοχώστου.

Κώστας Μακεδόνας
Ο Κώστας Μακεδόνας,  αφήνει για λίγο τη Μαρινέλλα, την ήβη Αδάμου και την Έλενα Παπαρίζουν με τις οποίες βρισκόταν όλο το χειμώνα και σε περιοδεία το καλοκαίρι κι επιστρέφει στην Κύπρο για μία συναυλία στο χωριό.
Έχοντας λοιπόν στις αποσκευές του μεγάλες επιτυχίες από το προσωπικό του ρεπερτόριο, αλλά κι άλλες μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού τραγουδιού, ο Κώστας Μακεδόνας μαζί με την εννιαμελή του ορχήστρα, επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι για να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια του. Τη συναυλία στο Όμοδος που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Αυγούστου στο Κοινοτικό Πάρκο Ομόδους (στις 21.00) διοργανώνει το Σωματείο Στήριξης του Γυμνασίου Ομόδους για στήριξη των παιδιών του Γυμνασίου Ομόδους.
>> Τετάρτη 7 Αυγούστου, Κοινοτικό Πάρκο Ομόδους, επ. Λεμεσού, 21.00. 

Στέλιος Ρόκκος
Στη Λόφου φέτος δεν θα πάμε μόνο για τις ταινίες κάτω από τ' αστέρια και για τα παιχνίδια τόμπολας, αλλά και για συναυλίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες και όχι μόνο. Κι αυτό γιατί το "Πολιτιστικό Καλοκαίρι" στη Λόφου, το οποίο θα διαρκέσει από τις 19 Ιουλίου μέχρι τις 18 Αυγούστου θα είναι πιο πλούσιο από ποτέ. Θα πάμε και για τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου, ενός καλλιτέχνη που είναι διαχρονικός και πάντα φρέσκος και δε σταματά να μας εντυπωσιάζει και να υπόσχεται κάθε χρόνο όλο και περισσότερα. "Σμαράγδια και ρουμπίνια", “Στο ‘χα πει”, “Πονάει η αγάπη” και άλλες μεγάλες επιτυχίες σε μία μεγάλη συναυλία στη Λόφου.
>> Σάββατο 17 Αυούστου, Δημοτικό Σχολείο Λόφου, επ. Λεμεσού, 20.00.

Στέλιος Διονυσίου
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση. Με πολλή όρεξη για διασκέδαση ο σπουδαίος τραγουδιστής θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό, αυθεντικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αλλά και αγαπημένα τραγούδια, σε ένα πανέμορφο περιβάλλον με φαγητό από γνωστό catering. Στο Κοινοτικό Πάρκο Μονιάτη, το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 19:30.
>> Σάββατο 17 Αυγούστου, Κοινοτικό Πάρκο Μονιάτη, επ. Λεμεσού, 19.30. Τιμή εισιτηρίου €15 με φαγητό. Για πληροφορίες και εισιτήρια: 99793780.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close