Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

5 οικογενειακά εστιατόρια, με παιδότοπο, για καλοκαιρινή έξοδο

5 kid friendly εστιατόρια, για να πας με τα παιδιά

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2019

Πολλές φορές οι γονείς έχουν την επιθυμία και τη διάθεση για έξοδο και ειδικά για φαγητό, όμως ο προβληματισμός όλων είναι σχεδόν πάντοτε ο ίδιος. "Θα μπορώ να πάρω μαζί και τα παιδιά;" Όχι βέβαια, ότι απαγορεύεται να πάρεις σε οποιοδήποτε εστιατόριο τα παιδιά σου. Ο προβληματισμός ωστόσο αφορά κυρίως το κατά πόσο θα υπάρχουν τα απαραίτητα, ώστε μαζί με τους μεγάλους να περάσουν ευχάριστα και τα παιδιά.

Ψάξαμε και βρήκαμε 5 kid friendly εστιατόρια στην Κύπρο, τα οποία μπορείτε άνετα να επισκεφθείτε με τα παιδιά σας, το σαββατοκύριακο που έρχεται!

Το Πάρκο
Το εστιατόριο Πάρκο κάθε καλοκαίρι μεταμορφώνεται σε ένα από τα πιο δροσερά στέκια της πρωτεύουσας αφού το μαγαζί βγάζει τραπεζάκια έξω στον μεγάλο του κήπο. Ένας κήπος με ψηλά δέντρα που θα σε δροσίζουν όλους τους μήνες του καλοκαιριού. Εδώ θα απολαύσεις νόστιμο σουβλάκι και είδη σχάρας, σούβλα αλλά και κλέφτικο.
(22371558) Αλεξανδρου Παναγουλη, Αρχαγγελος, Λευκωσία. Δ-Κ 18.30-23.00.

Ερυθροδόντας 
Παραδοσιακή, κυπριακή ταβέρνα στον Λυθροδόντα, που σερβίρει άπαιχτο φαγητό. Κάθισε στην δροσερή, κατπράσινη αυλή του, και απόλαυσε από μεζέδες και νόστιμα μαγειρευτά μέχρι πιάτα εποχής, ενώ κάθε Πέμπτη και Παρασκευή σερβίρουν και οφτό κλέφτικο. Στα συν βάλε και τον μεγάλο παιδότοπο που θα ενθουσιάσει τα παιδιά, αλλά και την ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή βράδυ.
(22542942, 96792851) Παναγίας 4, Λυθροδόντας, επ. Λευκωσίας.

Capilla Seaside Stories
Το Di Capilla δημιούργησε τις καλύτερες συνθήκες για να φτιάξεις τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις πλάι στο κύμα. Δεν έχεις παρά να αφεθείς στους ειδικούς με την επίβλεψη του έμπειρου Λούη Παπαγεωργίου, που ξέρουν πολύ καλά πώς να σε φροντίσουν. Το μενού του για φαγητό έχει επιλογές για κάθε γούστο, από θαλασσινά και σνακ μέχρι gourmet πιάτα, φτιαγμένα πάντα με φρέσκα υλικά. Διοργανώνονται θεματικές βραδιές, καθώς και βραδιές με live μούσική με θέα στο απέραντο γαλάζιο και παρέα με ένα ποτήρι σαγκρία. Κάνε κράτηση Κυριακή μεσημέρι και δοκίμασε το μπουφέ με ποικιλία από σαλάτες, ζεστά εδέσματα, ακόμη και επιδόρπιο για το τέλος (€16). Είναι ιδανικό για οικογένειες με παιδιά, αφού διαθέτει μεγάλο παιχνιδότοπο και φουσκωτό.
(23831295) Παραλιακός πεζόδρομος Πρωταρά-Περνέρας. Δ-Κ 09.00-01.00.

Zafeiro’s Bar Restaurant
Ένα οικογενειακό καφεστιατόριο με θέα στη θάλασσα και παιχνιδότοπο που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Επισκέψου το από το πρωί για πρόγευμα μέχρι το βράδυ για ποτάκι. Η Ζαφείρω σε καλοδέχεται με όλων των ειδών τα εδέσματα. Μαγειρευτά, σχάρας, σαλάτες και burger είναι μόνο μερικά από αυτά που θα βρεις στο μενού.
(99335859, 99440901) Παραλιακός πεζόδρομος Πρωταρά, Περνέρα. Δ-Κ 08.00-24.00.

Polyxenia Isaak Restaurant
Το οικογενειακό πολυμορφικό εστιατόριο Polyxenia Isaak βρίσκεται σε προνομιακή θέση, εκεί όπου το πράσινο και η αμμουδιά γίνονται ένα με την ακτή της περιοχής Περνέρα στον Πρωταρά. Το εστιατόριο προσφέρει μοναδική και μαγική ατμόσφαιρα, μέρα ή νύκτα, και είναι ο ιδανικός χώρος για τον επισκέπτη που θέλει να απολαύσει θέα, φαγητό και να χαλαρώσει. Η κουζίνα προετοιμάζει νόστιμα παραδοσιακά πιάτα (ψαρομεζέδες, κρεατομεζέδες, μουσακά και κλέφτικο καθώς επίσης και διεθνή πιάτα: steaks, ζυμαρικά ή πίτσες). Τα ψάρια που σερβίρουν είναι αλίευση από Πρωταρά. Ακριβώς δίπλα στο εστιατόριο βρίσκονται το pool bar και η καφετέρια με τη μοναδική θέα προς τη θάλασσα. Εδώ προσφέρονται διάφορα snack, cocktail και παγωτά. Επιπλέον το εστιατόριο αναλαμβάνει τη διοργάνωση πάρτι, γαμήλιων τελετών, βαφτίσεων, γενεθλίων και άλλων εκδηλώσεων.
(23832929, 99552682) Περνέρας 31Β, Παραλίμνι.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close