Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Κάνε check-in στις 22 νέες αφίξεις της Λεμεσού

Μάθε όλα τα καινούργια μαγαζιά που άνοιξαν πρόσφατα στην Λεμεσό και κλείσε τραπέζι

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2019

Μπορεί να αγαπάμε τα παλιά μας στέκια και να τα τιμάμε στις εξόδους μας, αλλά το νέο πάντα έχει άλλη χάρη, άσε που σου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις και να γευτείς καινούρια πράγματα.

Στα ούζα μας
Ο Βενιαμίν της περιοχής, παρότι δεν λειτουργεί για μεγάλο διάστημα, έχει ήδη προκαλέσει συζήτηση γύρω από το όνομά του και όχι άδικα. Το νέο ουζερί της πόλης, είναι ατμοσφαιρικό, μικρό και με παρεΐστικη διάθεση που ταιριάζει γάντι με τα καλοκαίρια στην πλατεία. Συνόδευσε το ούζο ή το τσίπουρό σου με μεζέ, που θα σε χορτάσει και θα σου γαργαλίσει τον ουρανίσκο. Ντάκος, λευκός ταραμάς, φάβα, μπουγιουρντί, γαύρος, κεφτεδάκια σμυρναίικα, σουβλάκι είναι μόνο μερικές από τις επιλογές του μενού, ενώ αν γουστάρεις mix and match καταστάσεις, μπορείς να παραγγείλεις μία από τις πιατέλες με διάφορα καλούδια. 
(99349295) Κώστα Κουζάρι 6. Τετ-Κ 18.00-01.00.

Hommie 
Με θέα στη θάλασσα, ο νέος αυτός φιλόξενος χώρος στην περιοχή της Γερμασόγειας, είναι διακοσμημένος απλά, με βάση το ξύλο, που θυμίζει περισσότερο σαλόνι της μαμάς, αντί για εστιατόριο. Άλλωστε, αυτή είναι και η λογική πίσω από το μενού που δημιούργησαν οι δύο chef, το οποίο βασίζεται σε σπιτικές γεύσεις και μυρωδιές, όπως σαλάτες με παντζάρι και φρέσκο κρεμμύδι, ή φρεσκοψημένα μπαρμπούνια σχάρας (must have) και καλαμάρι φρέσκο στα κάρβουνα. Σημαντική λεπτομέρεια: τα θαλασσινά είναι όλα της ημέρας. Αν πάλι προτιμάς το κρέας, τότε σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τη σπιτική του σεφταλιά. 
(96025999) Βασιλέως Γεωργίου Α’ 131, Γερμασόγεια. Τετ-Δ 11.00-23.00.

The Grill House Projekt
Αυτή η νέα άφιξη θα κάνει τους λάτρεις του κρέατος να αναθεωρήσουν όλα όσα γνώριζαν μέχρι σήμερα για το ψήσιμο στα κάρβουνα. Χρησιμοποιώντας κρέας που δεν έχει καταψυχθεί, το The Grill House Projekt έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο μενού σχάρας με κλασικές, αλλά και πρωτότυπες συνταγές. Το περιβάλλον, χαλαρό και cosy, ευνοεί τις βραδινές εξόδους τις καθημερινές τόσο με παρέα όσο και οικογενειακά. Δοκίμασε τα μοσχαρίσια μπιφτέκια με βασιλικό, αλλά και το κοτόπουλο, το οποίο ψήνεται ολόκληρο κάτω από ένα τούβλο! Παρόλα αυτά, εάν είσαι vegan, μπορείς να γευτείς μία από τις νόστιμες σαλάτες του μενού ή και τα vegan μπιφτέκια, που είναι ιδιαίτερα νόστιμα, ακόμη και για κρεατοφάγους.
(70005959) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 177. Τετ-Δ 18.00-23.00.

MadBurger 
Οι ψάθες, το ξύλο και οι λεπτομέρειες της διακόσμησης του χώρου θυμίζουν κάτι από Μαρόκο και αυτή είναι η πρώτη καλή εντύπωση. Μετά έρχονται τα burger που θα σε κάνουν να κολλήσεις. Αν είσαι fan του είδους, τότε το Mad Burger μπορεί να γίνει το νέο σου στέκι. Λίγα μόλις μέτρα μακριά από τη θάλασσα, στην περιοχή Εναερίου, έχει ξεχωρίσει πέρα από τον εντυπωσιακό του χώρο και για το προσεγμένο μενού του. Δοκίμασε ένα από τα premium burgers, τα οποία συνοδεύονται με φρεσκοψημένες γλυκοπατάτες και σαλάτες. Αν πάλι θες κάτι διαφορετικό, πάρε μία από τις κρύες ή ζεστές σούπες, οι οποίες είναι πραγματικά νόστιμες. Και αν σκέφτεσαι με τι ποτό θα συνοδεύσεις το burger σου, η λίστα με τις craft μπίρες και τα signature cocktails θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.
(25255455) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 239, Εναέριος. Δ-Κ 12.00-24.00.

Meating Grill & Co
Το νέο εστιατόριο του ομίλου Carob Mill διατηρεί την ίδια ποιότητα και αισθητική των εστιατορίων του ομίλου διαθέτοντας, ωστόσο, μία επιπλέον πινελιά, η οποία ξεκινά από την ειδικά διαμορφωμένη, υπόγεια κάβα του. Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας steak, καθώς και άλλα είδη κρέατος που αφήνονται στη σχάρα να βγάλουν τα αρώματα και τις γεύσεις τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρώσεις τη γευστική εμπειρία είναι η επιλογή του κρασιού που αρμόζει στο πιάτο σου. Αν, βέβαια, θέλεις κάτι πιο ελαφρύ με το κρασί σου, τότε δοκίμασε την πιατέλα τυρών-αλλαντικών, που θα σε ταξιδέψει γευστικά σε μακρινές περιοχές της Ευρώπης.  Συμβουλή: μπαίνοντας στο μαγαζί φρόντισε να κοιτάς κάτω, η γυάλινη καταπακτή θα σε προϊδεάσει για την υπόγεια κάβα. 
(25820430) Βασιλίσσης 3602. Δ-Κ 08.00-22.00. 

Πινάκιο Γεύσεων
Ένας μοντέρνος χώρος, με επιρροές από την παράδοση και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, στην καρδιά του Αγίου Αθανασίου και συγκεκριμένα στην πλακόστρωτη πλατεία του χωριού. Ο Head Chef, Χριστόδουλος Αβραάμ, παίζει με την τοπική κυπριακή κουζίνα δημιουργώντας τους δικούς του συνδυασμούς γεύσεων που έχουν ρίζες στους αιώνες της κυπριακής γαστρονομικής παράδοσης. Στο μεζέ 16+ πιάτων (€22/άτομο) θα ξεχωρίσεις μεταξύ άλλων το χαλλούμι σε φύλο μπακλαβά και μαρμελάδα ντομάτας και πευκόμελο, τα συκωτάκια κοτόπουλου σε σος από ρόδι, τα πουρέκια λουκάνικου και το σουβλάκι χοιρινό με σος αντζούγιας. Το Πινάκιο Γεύσεων προσφέρει και βραδιές με ζωντανή μουσική.
(25747480) Δημαρχείο Αγίου Αθανασίου. Τρ-Σ 07.00-23.00 & Κ 12.00-03.00. 

Dear All 
Αγαπημένο νέο στέκι. το οποίο φιλοδοξεί να σε μυήσει στο νόστιμο και καλό comfort food. Σε μια πολυσύχναστη περιοχή (κοντά στη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη της πόλης), το Dear All ετοιμάζει καθημερινά ενδιαφέρουσες προτάσεις για γρήγορα τσιμπήματα ή πλήρη γεύματα, υγιεινά και light. Δοκίμασε την μπαγκέτα με προσιούτο, τη σαλάτα με κατσικίσιο τυρί και παντζάρι και σίγουρα την τορτίγια με σος coronation. Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα ποικιλίας platter, έπειτα από παραγγελία.
(25353325) Γεωργίου Καραϊσκάκη 20 Β. Δ-Παρ 08.00-16.00.

Narcizo Bar
Από τις νέες αφίξεις της πλατείας Σαριπόλου, το μπαρ Narcizo διαθέτει χαλαρή διάθεση και διακόσμηση, που παραπέμπει σε αμερικάνικα μπαρ, με το δέρμα, το ξύλο και την πέτρα να κυριαρχούν στον χώρο. Από αργά το απόγευμα μπορείς να απολαύσεις τον καφέ ή το ποτό σου με την παρέα, συντροφιά με ναργιλέ και lounge μουσική, που κινείται σε mainstream επιλογές. Και αν πεινάσεις, το μενού του Narcizo διαθέτει χορταστικά burger -American style- αλλά και fajitas. Τα Σαββατοκύριακα προσφέρει και brunch το πρωί, ενώ τα βράδια παίζουν live μουσικά event.
(99777676) Πλατεία Σαριπόλου. Δ-Παρ 17.00-01.00 & Σ-Κ 11.00-02.00. 

Bowls
Το αδελφάκι του Cookhouse, ανοίγει τις πόρτες του τον Ιούλιο, στην ίδια στοά, για να μας μυήσει στην κουζίνα του Healthy Living. Με μινιμαλιστική διακόσμηση επηρεασμένη από την ιαπωνική κουλτούρα και αισθητική, το Bowls θα προσφέρει ένα vegan μενού, το οποίο θα διαθέτει οργανικά smoothies από διάφορα φυτά, αλλά και το κλασικό, πλέον, τσάι matcha σε διάφορες παραλλαγές. 
Γλάδστωνος 112. Τρ-Παρ 07.30-16.30 & Σ 09.00-16.30. 

Balcon8
Στον πεζόδρομο, δίπλα στην πρυτανεία και τη βιβλιοθήκη του ΤΕΠΑΚ, ο όμορφος αυτός χώρος, από την πρώτη στιγμή που λειτούργησε, ξεχώρισε για την ιδιαίτερη αισθητική του και φυσικά για την εντυπωσιακή ταράτσα του. Σε μια ατμόσφαιρα χαλαρωτική και κατάλληλη για καθημερινές εξόδους, το Balcon8 προσφέρει γευστικά πιάτα και signature cocktails σε όσους ψάχνουν ένα φιλόξενο στέκι στο κέντρο της πόλης. Δοκίμασε το signature burger του, που συνοδεύεται με φρέσκες τηγανητές πατάτες και θα μας θυμηθείς. Τα Σαββατοκύριακα διαθέτει μενού για brunch. 
(96593615) Πεζόδρομος Θέμιδος (Πλατεία ΤΕΠΑΚ). Τρ-Παρ 17.30-01.00 & Σ-Κ 10.30-02.00. 

Pokéloha
Η νεότερη προσθήκη στον όμιλο της Columbia, το Pokéloha φιλοδοξεί να μας μυήσει στη χαβανέζικη κουζίνα και κουλτούρα. Το μοντέρνο και μίνιμαλ design του εντυπωσιάζει, ενώ το μενού του θα σε αφήσει αρκετή ώρα να αναρωτιέσαι τι να παραγγείλεις πρώτα και τι στη συνέχεια. Κατευθείαν από τη Χαβάη, σερβίρει πιάτα ανάλαφρα, εξωτικά, αλλά και θρεπτικά, που αποτελούν μια νέα γενιά sushi, που σερβίρεται σε μπολάκι γεμάτο με χρώμα και γεύση, ιδανικά για χορτοφάγους και vegan, αλλά και για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής. Το μπολ που θα δοκιμάσεις στο Pokéloha περιέχει υψηλής ποιότητας θαλασσινά, κοτόπουλο στον ατμό ή τόφου, με συνοδεία από ολόφρεσκα λαχανικά και φρούτα, αλλά και γευστικές σάλτσες, από γλυκές μέχρι πικάντικες. 
(25278000) Columbia Plaza. Δ-Κ 12.00-23.00.

Boho Resto Bar
Στο ιστορικό πρώην ξενοδοχείο Ελλάς, στο κέντρο της πόλης, το Boho Resto Bar δημιούργησε στην εσωτερική αυλή του ένα μοναδικό περιβάλλον με αισθητική… boho. Πολύχρωμο, με vintage αναφορές στη διακόσμηση, προσφέρει ένα μενού, το οποίο συνδυάζει γεύσεις της μεσογείου με fusion πινελιές. Δοκίμασε τον σολομό με προσιούτο, και το χειροποίητο black angus burger, μαζί με κάποιο από τα signature cocktails του. Το μενού περιλαμβάνει, επίσης, επιλογές για sushi. Τα Σαββατοκύριακα σερβίρει brunch (10.00-14.00).
(25101050) Πεζόδρομος Ζικ Ζακ. Τετ-Παρ 16.00-01.00 & Σ-Κ 10.00-01.00.

Vecchia Napoli
Μια αυθεντική ιταλική τρατορία, δίπλα από το Μεσαιωνικό Κάστρο της Λεμεσού, γεμάτη χρώματα. Αν ήδη έκανες εικόνα, κάνε και κράτηση για να ζήσεις όλο αυτό που φαντάστηκες. Η δεύτερη νέα προσθήκη του ομίλου εστιατορίων Carob Mill, είναι ένας χώρος αφιερωμένος στο ναπολιτάνικο φαγητό και κυρίως στην ιταλική πίτσα, ακολουθώντας τη συνταγή που εμφανίστηκε στη γενέτειρα της πίτσας. Όλα τα πιάτα είναι επηρεασμένα από τις απλές, λαϊκές παραδόσεις της Νάπολης και της νότιας Ιταλίας, ενώ η πίτσα ψήνεται σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο, forno a legna. Εξαιρετική επιλογή και το μενού ζυμαρικών, αλλά και τα πιάτα σχάρας. 
(25347171) Βασιλίσσης, Χαρουπόμυλοι Λανίτη. Δ-Παρ 18.00-01.00 & Σ-Κ 12.00-01.00.

Ventuno 
Δίπλα στο κύμα, στην περιοχή του Παλιού Λιμανιού της Λεμεσού, το ιταλικό Ventuno θα σε εντυπωσιάσει από την κομψότητα και το class που διαθέτει. Αν είναι κάτι που προσέχεις στο Ventuno, εκτός από τη διακόσμηση, είναι ο υπαίθριος χώρος του, που βλέπει κατευθείαν στη θάλασσα, αλλά και στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού. Το μενού διαθέτει ιταλικές λιχουδιές, όπως σαλάτες και σάντουιτς, αλλά και πάστες, κρεατικά και εξαιρετικά ριζότο. Υιοθετώντας την ιταλική συνήθεια του aperitivo, τα απογεύματα (19.00-21.00) θα συνοδεύσεις το ποτό σου με επιλογές από έναν δωρεάν μπουφέ με γευστικά τσιμπήματα. 
(25340100) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Δ-Πεμ 10.00-24.00 & Παρ-Κ 10.00-01.00.

Wolfgang steak house
Από τη Νέα Υόρκη κατευθείαν στο πιάτο σου και αυτή η δήλωση δεν έχει καμία δόση υπερβολής. Το αυθεντικό νεοϋορκέζικο steak house άνοιξε στην παραλιακή Λεμεσό έτοιμο να σε εισάγει στον κόσμο του πραγματικού και πολύ γευστικού steak. Το νέο εστιατόριο, που φέρει τη σφραγίδα του ιδρυτή του, Wolfgang Zwiener, είναι το πρώτο που ανοίγει στην Ευρώπη. O εσωτερικός του χώρος είναι διακοσμημένος με δάπεδο καρυδιάς, μοναδικά ψηφιδωτά και suede ταπετσαρία στους τοίχους. Το εστιατόριο διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για γεύμα και δείπνο και μπαρ, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους. Σήμα κατατεθέν του είναι το USDA Prime Beef, το οποίο περνάει από διαδικασία ξηρής ωρίμανσης για τουλάχιστον 28 μέρες σε ειδικούς χώρους εντός του εστιατορίου. Οι steak lovers μπορούν να βρουν στο μενού διαχρονικά πιάτα, όπως Porterhouse, Bone-in Sirloin, Rib Eye και Filet Mignon, με συνοδευτικά Creamed Spinach, Mashed Potatoes και Sautéed Broccoli.
(70004515) Λεωφ. Αμαθούντος 2, Μουτταγιάκα. Δ-Κ 17.00-24.00.

Yabashi Asian fusion
Απλό και κομψό, το ιαπωνικό εστιατόριο του ομίλου Carob Mill, πρεσβεύει ακριβώς την ταυτότητά του. Η διακόσμηση με ξύλο στους γύρω τοίχους και οι μοντέρνες, αλλά λιτές γραμμές στην επίπλωση, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για να δοκιμάσει κανείς τις δημιουργίες του chef. Λαχταριστός τόνος, σολομός, γαρίδες και άλλες διαλεκτές πρώτες ύλες διατηρούνται στη μεγάλη βιτρίνα-ψυγείο, ώστε να καταλήξουν σε φρέσκο και γευστικό sushi στο τραπέζι.
(25820430) Βασιλίσσης, Πλατεία Κάστρου. Δ-Κ 12.00-23.00.

Old Port Chinese 
Στεγασμένο σε ένα παλιό εμβληματικό κτίσμα στο βορειότερο άκρο της πλατείας του Παλιού Λιμανιού, το Old Port Chinese, είναι αφιερωμένο στην αυθεντική καντονέζικη κουζίνα. Ένας ατόφια παραδοσιακός χώρος, με αυθεντικά κομμάτια διακόσμησης, αλλά και αυθεντικές γεύσεις της χώρας. Έξι βραβευμένοι chef από την Κίνα ετοιμάζουν αυθεντικά πιάτα της καντονέζικης κουζίνας, χρησιμοποιώντας μόνο παραδοσιακά υλικά και εκτελώντας τις συνταγές με πατροπαράδοτη τεχνική. Από το μενού ξεχωρίζει η πάπια Πεκίνου, το σιγοβρασμένο λαβράκι, το ψητό χοιρινό, το βοδινό με chilli και οι κινεζικές πίτες με πουρέ λαχανικών, που συνοδεύουν ιδανικά τα κυρίως πιάτα.
(95185888) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Δ-Κ 11.30-11.00.

Nomad Bread & Coffee
Στο κέντρο της πόλης, το Nomad Bread & Coffee είναι ένα μικρό, γουστόζικο μαγαζί, που φέρει μαζί του μια όμορφη νοσταλγία από το παρελθόν την οποία συνδυάζει άψογα με τη μοντέρνα αντίληψη του καφέ. Εκτός από αυτό, ξεχωρίζει για τα artisan προϊόντα, την ποικιλία από τσάγια, τα μοναδικά ψωμιά και φυσικά τα πολύ εκλεπτυσμένα γλυκά του, που φέρουν την υπογραφή του γνωστού pastry chef Μιχάλη Καλοπέσα.
(25254520) Γλάδστωνος 120. Δ-Σ 07.00-20.00.

Hummus Bar
Από την ονομασία και μόνο μπορείς να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Αν είσαι fan, λοιπόν, της ανατολίτικης κουζίνας, αλλά και του street food, στο Hummus Bar θα βρεις όλα όσα επιθυμείς. Στην περιοχή της Τζαμούδας, το Hummus Bar εξειδικεύεται σε γεύσεις και υλικά από τη Μέση Ανατολή, φτιάχνει ποικιλία από εκλεκτό χούμους, φαλάφελ, διάφορες σαλάτες, καθώς και street food νοστιμιές. Δοκίμασε smoothie με χουρμάδες, μπανάνα, γάλα καρύδας, φράουλες και καρύδια, αλλά και φρέσκους χυμούς και καφέδες. Ξεχωρίζουν οι σούπες του και το φαλάφελ burger.
(25005522) Γλάδστωνος 23. Δ-Σ 10.00-22.00.



Il Gusto-La pasteria Italiano
Το ιταλικό εστιατόριο Il Gusto-La pasteria Italiano, αποφάσισε να κατέβει στο κέντρο και να μετακομίσει στην καρδιά της Παλιάς Λεμεσού και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Ανδρέου, σ’ ένα από τα πιο εμβληματικά αρχοντικά σπίτια της περιοχής (πρώην bar/restaurant House). Τα αρώματα της πλούσιας σάλτσας ντομάτας, του φρέσκου σκόρδου και του σπιτικού πέστο, που αναδύονται από τον χώρο, το πολύμηνης παλαίωσης προσιούτο, το οποίο αντικρίζεις πλάι στο μεγάλο κεφάλι παρμεζάνας στην είσοδο του πανέμορφου αρχοντικού, είναι στοιχεία που σίγουρα θα κερδίσουν τις πρώτες εντυπώσεις. Δοκίμασε το ριζότο με αποξηραμμένα μανιτάρια πορτσίνι ή το χοιρινό φιλέτο με τυρί ρικότα και σύκα. 
(25364040, 25952638) Αγίου Ανδρέου 239. Δ-Κ 18.00 23.00.

Για καλό κρασί
Wine Case 

Όταν μιλάς για κρασί, τότε εννοείς το Wine Case. Είναι ένας χώρος με σύγχρονες εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει μερικά από τα πιο ξεχωριστά είδη ποτού από όλο τον κόσμο. Κοντά στον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου, στο Wine Case θα βρεις μία μεγάλη γκάμα ποτών, τα οποία διατηρούνται σε σταθερή θερμοκρασία 16οC διατηρώντας τη γεύση τους αναλλοίωτη. Θα βρεις ποικιλία κρασιών από Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Αυστρία, αλλά και κρασιά από χώρες της νοτίου Αμερικής, όπως Χιλή και Αργεντινή. Παράλληλα, το Wine Case εξειδικεύεται και στην εισαγωγή single malt whiskeys, ενώ στα ράφια του μπορεί να ανακαλύψει κανείς και εξαιρετικές επιλογές από κονιάκ, ρούμι, τεκίλα και gin.
(70001017) Γρίβα Διγενή 3 Α. Δ-Παρ 10.00-20.00 & Σ-Κ 10.00-18.00.

Sweet corner
Columbia Confectionery

Με την αισθητική και την ποιότητα του Columbia Group, το Columbia Confectionery δημιουργήθηκε για να συμπληρώσει το γαστρονομικό κράμα της εταιρείας. Με ένα καινούριο κατάστημα στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού και ένα δεύτερο στο Columbia Plaza, μπορείς να γευτείς, εκτός από ποιοτικά γλυκά, και μοναδικά αρτοπαρασκευμάσματα. 
Απόλαυσε το γλυκό σου επί τόπου, σ’ έναν μίνιμαλ χώρο, στον οποίο κυριαρχεί το μάρμαρο και το ξύλο ή πάρε το για σπίτι. Σου συστήνουμε να δοκιμάσεις την τάρτα με φρέσκα φρούτα εποχής, την τούρτα red velvet και το Hazelnut Chocolate Praline Cake, ενώ αν προτιμάς παγωτό, το Kaimaki με sour cherry θα σε κατακτήσει. Στο Columbia Confectionery μπορείς επίσης να παραγγείλεις τις 3D τούρτες σου. 
(25278021) Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 101. Δ-Παρ 08.00-17.00.
   

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close