Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Αυτό είναι το μοναδικό beach bar της Λευκωσίας

Κι όμως η Λευκωσία έχει και θάλασσα και παραλίες

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2019

Όχι δεν έχω σκοπό να σε παραπλανήσω αλλά ναι η Λευκωσία έχει beach bar, θάλασσα και παραλίες. Αν σκεφτείς πως η Λευκωσία βρίσκεται στο κέντρο της Κύπρου και συνορεύει με όλες τις επαρχίες του νησιού ενώ φτάνει μέχρι τα βορειοδυτικά της Κύπρου με την ακτογραμμή της περιοχής να βρίσκεται στην επαρχία Λευκωσίας, τότε η πρωτεύουσα της Κύπρου έχει θάλασσα. 

Ο Κάτω Πύργος, που ανήκει στην επαρχία Λευκωσίας όχι της Πάφου που μπερδεύονται αρκετοί διαθέτει ένα από τα πιο ειδυλιακά beach bars της Κύπρου. Από το περσινό καλοκαίρι που ανακαλύψαμε αυτό το τροπικό beach bar στην παραλία Κρυονέρι στον Πύργο, έχουμε ερωτευτεί.

Αποτελεί άλλωστε το τέλειο καταφύγιο για σένα που θέλεις να χαλαρώσεις.  Αν πούμε πως πρόκειται για ένα επίγειο μικρό παράδεισο δεν θα είμαστε υπερβολικοί. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν αν αποφασίσεις να βρεθείς σε εκείνο το σημείο της Κύπρου από την Πάφο πιο πάνω στον Πωμό και να φτάσεις μέχρι εκείνο το απομακρυσμένο σημείο της επαρχίας Λευκωσίας, τον Κάτω Πύργο κάνε μία στάση για μπάνιο, χαλάρωση και να απολαύσεις ίσως την ομορφότερη δύση ηλίου στο "Grape By The Sea". Ένας χώρος χωρίς φτιασίδια, απόλυτα φυσικός με ξαπλώστρες, γκαζέπο, ξύλινο μπαρ, καρέκλες και τραπέζια κάτω από ψάθινη τέντα. Άραξε σε μια αιώρα και δοκίμασε ένα αλλιώτικο mojito, παράγγειλε το Grape Mojito, που φτιάχνεται με σταφύλι και θα μας θυμηθείς.


(96117656) Κάτω Πύργος, επ. Λευκωσίας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close