Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ανέμελες βουτιές στα 25 καλύτερα beach bars της Κύπρου

Απλώνουμε στις ξαπλώστρες πλάι στο κύμα και απολαμβάνουμε κοκτέιλ, καλό φαγητό και μουσική

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2019

Το καλοκαίρι θέλει καλοπέραση. Οι ρυθμοί πέφτουν, οι διακοπές πλησιάζουν αλλά ξεκλέβουμε χρόνο τα σαββατοκύριακα για να κάνουμε τις βόλτες μας στα πανέμορφα παράλια του νησιού μας και φυσικά τις βουτιές μας στις κυπριακές παραλίες. Τι καλύτερο αυτό το καλοκαίρι να το περάσεις στην Κύπρο με καλή παρέα ή με το ταίρι σου και να ξεφύγεις λιγάκι σε κάποιο σημείο του νησιού πλάι στο κύμα. 

Η ομάδα του Check In Cyprus αναζήτησε και βρήκε όλα εκείνα τα παραλιακά στέκια που θα σου προσφέρουν μοναδικές στιγμές και κυρίως θα σου λύσουν τα χέρια από το να ψάχνεις που να πας. Έτσι λοιπόν σου προτείνουμε 25 σούπερ καλοκαιρινά beach bars από κάθε γωνιά του νησιού για να επιλέξεις τα αγαπημένα σου και να περάσεις τέλεια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαμονή σε 5 πολύ ρομαντικά νησιά της Ελλάδας
 

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ-ΠΡΩΤΑΡΑΣ 



Antamoma Events Venue & Chill Out Bar
Το όνομά του είναι συνώνυμο με όμορφες συναντήσεις. Και οι όμορφες συναντήσεις θέλουν καλή παρέα. Γι’ αυτό πάρε όλη την παρέα και πήγαινε μέχρι τo ξενοδοχείο Golden Coast Beach Hotel στον Πρωταρά, όπου θα βρεις ένα χαριτωμένο παραθαλάσσιο μπαρ με θέα τον μικρό κολπίσκο της περιοχής, που φέτος έγινε ακόμα πιο όμορφο. Το ζωηρό αυτό μπαράκι σού ανεβάζει τη διάθεση με ψαγμένη μουσική, προσφέροντάς σου ναργιλέ, δροσιστικά cocktail και platter με τυριά και φρούτα.
(99155893) Πινίας 64, Πρωταράς. Δ-Κ 10.00-24.00.



Nava Seaside
Δεν γίνεται να βρίσκεσαι στον Πρωταρά και να μην περάσεις από το Nava Seaside. Πρόκειται για έναν all day χώρο, όπου θα πας από το πρωί για να αράξεις με την παρέα, θα δοκιμάσεις ενδιαφέροντα πιάτα για μεσημεριανό ή βραδινό μοντέρνας-μεσογειακής κουζίνας και sushi και το απογευματάκι θα απολαύσεις το mojito σου. Το βράδυ οι ρυθμοί ανεβαίνουν, ενώ αναμένονται μεγάλα ονόματα Κυπρίων και Ελλήνων καλλιτεχνών για εμφανίσεις.
(99920444) Πέρνερας 27, Πρωταράς.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 γνωστές-άγνωστες παραλίες για βουτιές


Sirena Bay
Ένας μικρός, κρυμμένος θησαυρός μεταξύ της παραλίας Περνέρα και της Αγίας Τριάδας στον Πρωταρά με μποέμ και χαλαρή ατμόσφαιρα, που έχει κερδίσει ντόπιους και ξένους. Kαταπράσινο σκηνικό, πολύχρωμα τραπεζάκια, προσεγμένη μουσική, δροσιστικά ποτά και όλα αυτά να δένουν όμορφα με την παραλία και το γαλάζιο της θάλασσας. Η κουζίνα προσφέρει σνακ, κλασικά κυπριακά πιάτα, burger και platter για να μοιραστείς με την παρέα.
(97776922) Sirena Bay, Πρωταράς.



Por El Mar Beac h Bar
To beach bar του ξενοδοχείου Golden Coast θυμίζει ελληνικό νησί, αφού στον χώρο δεσπόζει ένα καραβάκι και κυριαρχούν οι χρωματισμοί του Αιγαίου. Διαθέτει λευκά τραπεζάκια, αλλά και πληθώρα από αναπαυτικούς καναπέδες με χρωματιστά μαξιλαράκια και πουφς σε μια λευκή και ψάθινη διακόσμηση, ικανοποιώντας έτσι κάθε διάθεση. Απόλαυσε την παγωμένη σου μπίρα ή κάποιο δροσιστικό cocktail, όπως το Cuba Libre, και αν πεινάσεις, στο μενού θα βρεις σνακς, όπως απολαυστικά σάντουιτς και χορταστικές σαλάτες.
(97650794) Golden Coast Hotel, Πινίας 64, Πρωταράς.

Siko Seaside
Η περσινή άφιξη Salty Fig, φέτος ονομάζεται Siko Seaside. Θα το βρεις σε μία ονειρική τοποθεσία του Πρωταρά, που δεν είναι άλλη από τη μαγευτική και πολυφημισμένη παραλία του Fig Tree Bay. Ένας προσεγμένος χώρος που εκπέμπει φρεσκάδα, δροσιά και στυλ σε περιμένει να τον ανακαλύψεις. Κάνε βουτιά στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας και μετά κάθισε σε ένα από τα αναπαυτικά σαλονάκια του all day bar, που αναμένεται να συζητηθεί αυτό το καλοκαίρι. Κι επειδή μετά τις βουτιές, η όρεξη ανοίγει, βρες από το πλούσιο μενού του την επιλογή που σου ταιριάζει ανάμεσα σε σνακ, σαλάτες, μακαρονάδες, burger, καθώς και πιο εξεζητημένα πιάτα. Σου προτείνουμε από τα ζεστά ορεκτικά παναρισμένες γαρίδες με σάλτσα τσίλι (€6.90) και για κυρίως επίλεξε τη μακαρονάδα με γαρίδες και φρέσκια κρέμα (€15.90). Συνδύασε το γεύμα σου με ένα από τα signature cocktails που θα σου φτιάξει ο έμπειρος bartender του μαγαζιού. Ιδανικά θα είσαι αρακτός μέχρι αργά το βράδυ απολαμβάνοντας τον έναστρο ουρανό με την παρέα.
(97715168) Δημήτρη Λάγιου 7, Πρωταράς. Δ-Κ 09.00-24.00.



Beachouse @ the Dome
Θα το βρεις στην παραλία Μακρόνησος, στο ξενοδοχείο Dome. Το χρώμα του λευκού κυριαρχεί στον χώρο και δένει απόλυτα με το μπλε της θάλασσας, αφού πρόκειται για ‘ένα σπίτι’ κυριολεκτικά στη θάλασσα. Λευκά gazebo με τεράστια μαξιλάρια και αναπαυτικοί καναπέδες, στους οποίους μπορείς να καθίσεις για να δεις τη θέα ή να ξαπλώσεις για ηλιοθεραπεία συνθέτουν το σκηνικό. Κι όλα αυτά συνάδουν απόλυτα με την ηρεμία και την αύρα του μαγαζιού. Εδώ θα σε περιποιηθούν ιδιαίτερα προσφέροντάς σου καφέ, cocktail, σνακ και άλλα. Τα platter φρούτων είναι ιδανικά για την παραλία.
(23721006, 23722233) Μακρονήσου, Dome Beach Hotel, Αγία Νάπα. Δ-Κ 10.00-18.00.

Marcelo’s Beach Bar
Το Marcelo’s φέτος επεκτάθηκε, μεγάλωσε και… χαλάρωσε ακόμα περισσότερο. Το beach bar, φτιαγμένο με ξύλο, σου θυμίζει εξωτικό νησί, αφού αυτό που αντικρίζεις εκεί είναι κρυστάλλινα νερά, ξανθή άμμο και ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα. Το πρωί σερβίρει καφέδες, παγωτά και σνακ, ποτά και δροσιστικά cocktail. Απόλαυσε την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα σε όλο της το μεγαλείο.
(97828554) Κρυού Νερού 4, Αγία Νάπα.

Kaliva on the beach
Η Kaliva παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις, αφού κατάφερε να κλέψει την παράσταση προσφέροντας μια μοναδική και άκρως καλοκαιρινή εμπειρία. Γουστόζικα και πολυτελή κρεβατάκια, υπέροχη ατμόσφαιρα και μοναδικές γαστρονομικές επιλογές που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό. Αίσθηση κάνουν τα πάρτι που διοργανώνονται στο μπαρ με ξέφρενη μουσική, φευγάτη διάθεση και ανεβασμένους ρυθμούς. 
(99954535) Παραλία Πανταχού, Λιμανάκι Αγίας Νάπας. Δ-Κ 09.00-24.00.

Nissaki Ayia Thekla
Ένα στέκι αλλιώτικο από τα άλλα. Θα το βρεις σε μια από τις πιο όμορφες και ήσυχες παραλίες, αυτήν της Αγίας Θέκλας του Δήμου Σωτήρας. Ένας all day χώρος φτιαγμένος για σένα που γουστάρεις χαλαρές καταστάσεις, πίνοντας καφεδάκι, τσιμπώντας κάποιο σνακ και απολαμβάνοντας το ποτό σου με θέα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.
(23725151) Παραλία Αγίας Θέκλας, Σωτήρα. Δ-Κ 09.00-02.00.



Isola beach bar 
Στο γραφικότερο σημείο της Αγίας Νάπας, πάνω στη διάσημη παραλία Nissi, ένας παραλιακός all day χώρος, που έκανε πέρσι εντυπωσιακή άφιξη, αποτελεί αγαπημένο προορισμό χαλάρωσης και διασκέδασης προσφέροντας συγχρόνως εκπληκτική θέα προς την καταγάλανη θάλασσα και το παραδεισένιο σκηνικό που απλώνεται μπροστά σου. Σε αυτό το κομψό beach bar θα βρεις ξαπλώστρες για να απολαύσεις τον καλοκαιρινό ήλιο παρέα με καφέδες, detox ποτά, δροσερά cocktail και ανεβαστική μουσική. Το Isola Beach Βar σού δίνει την επιλογή να απολαύσεις προσεγμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, μέσα απο ένα μενού με πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές.
(23704197) Λεωφ. Νησί, Αγία Νάπα.



Paradisos beach venue
O μικρός παράδεισος που θα βρεις στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας έχει πλέον αναβαθμιστεί για να σου προσφέρει μια μοναδική, καλοκαιρινή εμπειρία από το πρωί στην παραλία μέχρι το βραδάκι στο μπαρ. Οι ωραίες ξαπλώστρες, τα ολοκαίνουρια πολυτελή gazebo, τα δροσιστικά ροφήματα, τα νόστιμα σνακ, οι πιατέλες με τα φρούτα ή sushi, τα ιδιαίτερα cocktail και οι εξαιρετικές επιλογές των dj συμπληρώνουν απόλυτα την καλοκαιρινή σου ημέρα εδώ. Πλέον μπορείς να απολαύσεις το sushi σου και στο νέο sushi bar του, Ukiyo, μαζί με ναργιλέ.
(99529497) Σκλάβου 8, Λιμανάκι Αγίας Νάπας. Δ-Κ 09.00-24.00.

ΛΕΜΕΣΟΣ 



Aplostra Restaurant Beach Bar
Με πλεκτά καλάθια, καραβόσκοινα και κατασκευές από ψάθα, με τις άκρως αναπαυτικές ξαπλώστρες να ξεχωρίζουν. Εδώ θα απολαύσεις φαγητό, θα γευτείς cocktail από το beach bar, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα πας από το πρωί για brunch (10.00). Το μενού του εστιατορίου περιλαμβάνει πιάτα με φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, μερίδες κρεατικών, healthy και χορταστικές σαλάτες και σπιτικά dip.
(77776999) Παραλία Lady’s Mile.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 7 πισίνες στη Λεμεσό, για να επιβιώσεις από τη ζέστη

Bistrot 55 Summer Edition
Και αυτό το καλοκαίρι το Bistrot 55 μετακομίζει κάτω από τη δροσιά των ευκαλύπτων, στο Δασούδι Λεμεσού με θέα στη θάλασσα. Με ανανεωμένο μενού, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή είτε για brunch είτε για μεσημεριανό και δείπνο.
(25212100) Park Beach Hotel, Βασιλέως Γεωργίου Α’ 12, Γερμασόγεια. Τρ-Κ 10.00-23.00 (κουζίνα) & Κ 10.00-17.00.



Columbia Beach
Ένας εντυπωσιακός χώρος, που από την πρώτη στιγμή που λειτούργησε ξεχώρισε και αγαπήθηκε. Διαθέτει πέντε ξεχωριστά τμήματα, ανάμεσά τους το πολύ μεγάλο μπαρ, ο μοντέρνος χώρος με την εξωτερική πισίνα, ο χώρος με τις πολυτελείς ξαπλώστρες για μεγάλες παρέες, το άνετο εστιατόριο, όπως επίσης και τα κρεβατάκια κάτω στην παραλία για τις πιο χαλαρές στιγμές. Τα Σαββατοκύριακα σερβίρει brunch, ενώ αν επιλέξεις μεσημεριανό ή δείπνο, δεν θααπογοητευτείς από τις γεύσεις.
(25321500) Προμαχών Ελευθερίας 6, Άγιος Αθανάσιος.



La Isla
Από το πρωί μέχρι το βράδυ, το La Isla δεν σταματά στιγμή να αποτελεί το ιδανικό spot. Προσφέρει από καφέ μέχρι signature cocktails, τη δική του sangria, ενώ στο μενού θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία θαλασσινών, εξαιρετικές πάστες, αλλά και εύγευστα κρέατα. Τα βράδια μετατρέπεται στο απόλυτο beach bar, με δυνατή μουσική και άφθονο αλκοόλ. Μην ξεχάσεις ότι τα Σαββατοκύριακα σερβίρει brunch.
(25310310) Λεωφ. Αμαθούντος 17.



Wanax Mediterranean Tapas Bar
Το beach bar του παραλιακού ξενοδοχείου Poseidonia, κλείνει έναν χρόνο ζωής και ήδη κατάφερε να ξεχωρίσει για το ενδιαφέρον tapas μενού του και τα εύγευστα cocktail που σερβίρει. Ανοικτό καθημερινά από τις 10.00 σερβίρει á la carte μενού και ποτά, ενώ Πέμπτη μέχρι Κυριακή από τις 19.00 και μετά σε υποδέχεται με tapas και cocktail.
(25321000) Poseidonia Beach Hotel, Λεωφ. Αμαθούντος. Δ-Κ 10.00-01.00 & Πεμ-Κ 19.00-01.00 (tapas & cocktail).

Malindi
Ακόμη ένα παιδί του Uptown Square Group, το Malindi είναι ένας all day προορισμός για χαλαρωτικά πρωινά, μεσημέρια και βράδια για καφέ, ποτό, αλλά και καλό ποιοτικό φαγητό.
(25379500) Λεωφ. Αμαθούντος 194. Δ-Κ 08.00-02.00.

PlusSea Lifestyle Bar
Από τις πιο όμορφες παραλιακές γωνιές της πόλης, το PlusSea, εδώ και χρόνια έχει κατάκτήσει δίκαια τις καρδιές των Λεμεσιανών. Μπορείς να γευματίσεις στο εστιατόριο, να απολαύσεις το ποτό σου παρέα με χαλαρή μουσική στο εξωτικό περιβάλλον του, αλλά και να κάνεις τα μπάνια σου στις γνωστές, κόκκινες, ξαπλώστρες του. Επίλεξε κάτι από pasta και δεν θα το μετανιώσεις.
(25634995) Λεωφ Αμαθούντος 5. Δ-Κ 10.00-01.00.

ΛΑΡΝΑΚΑ 



Ammos Beach Bar
Εμφανίστηκε το 2005, φέρνοντας μαζί του ένα καινούργιο concept, επηρεασμένο από το Miami και την Αμερική. Το Ammos εξάλλου ήταν και ο λόγος, που το Μακένζι μέχρι σήμερα είναι ένα από τα απόλυτα καλοκαιρινά μέρη όλης της Κύπρου. Πήγαινε λοιπόν στην παραλία και απόλαυσε την ημέρα σου και το απόγευμα, πάρε θέση σε ένα από τα τραπέζια του, παράγγειλε μια παγωμένη μπίρα και ένα sushi platter (από €8) και χαλάρωσε με την παρέα σου. Tip: Παρακολούθησε τη σελίδα του στο Facebook και τα event του, κάθε χρόνο είναι ακόμη καλύτερα με διεθνείς DJs να καταφθάνουν από όλο τον κόσμο.
(24828844) Παραλία Μακένζι.



Kastela Beach
Ένα πλήρως οργανωμένο και βραβευμένο beach bar με ξύλινα κρεβατάκια, μαλακά μαξιλάρια και ψάθινες ομπρέ- λες. Σερβίρει παγωμένους καφέδες, χυμούς, μπίρες, κοκτέιλ και σνακ για να καταλαγιάσει η πείνα σου μετά τη βουτιά. Tip: Απλό, ιδανικό για εξορμήσεις στην παραλία.
(70002526) Παραλία Καστέλα, Τάσου Μητσόπουλου.



Akakia Beach Bar
Λίγο η θέα, λίγο η χαλαρή μουσική και λίγο η θάλασσα, θα σε βάλουν σίγουρα στο κλίμα διακοπών και θα σε μεταφέρουν για λίγο σε ένα νησί που θυμίζει εξωτικό νησί. Ο λόγος για το νέο Akakia Beach Bar, το νέο σποτ που δημιουργήθηκε στην παραλία στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας.  Εκεί λοιπόν στήθηκε ένα μαγικό ξύλινο σκηνικό, με ψάθινες ομπρέλες και ξαπλώστρες, για να απολαύσεις κοκτέιλ και επιλογές φαγητών, όλη τη μέρα! Ένας επίγειος παράδεισος… για να χαλαρώσεις, να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα, με ένα κοκτέιλ στο χέρι! Ετοιμάσου για απόδραση.  
(96553192) Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα.

ΠΑΦΟΣ 



Island Beach Bar
Στο πιο όμορφο σημείο του νησιού, με θεά τη χερσόνησο του Ακάμα, το Island Beach Bar από το 2013 αγκαλιάστηκε για την all day φιλοσοφία του. Από τις 08.30 το πρωί απολαμβάνεις σνακ και πρόγευμα με θεά στη θάλασσα, ενώ το μεσημέρι σερβίρονται χορταστικές και εύγευστες μερίδες. Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας σε ταξιδεύει και σε χαλαρώνει με απαλή chill out μουσική. Τα βράδια παίζει ξένη μουσική με διάφορους Dj, ενώ διοργανώνει και live βραδιές με έντεχνο και jazz. Δοκίμασε ένα από τα εντυπωσιακά του burger ή το νοστιμότατο chicken fajitas και συνδύασέ τα με ένα από τα εντυπωσιακά του cocktails, όπως το Island of Passion και το House Special.
(96725532, 97754374/ Facebook: Island Beach Bar and Restaurant) Λεωφ. Ακάμαντος, Μίτσιγκας Πλάζα, κατάστημα 5 Λατσί, επ. Πάφου. Δ-Κ 09.00-αργά.



Fly Again Bar & Grill Restaurant 
Αν ψάχνεις για ένα μέρος, το οποίο να είναι δίπλα στη θάλασσα και να θυμίζει ειδυλλιακό, εξωτικό τοπίο, ιδανικός προορισμός ένας είναι: το Fly Again Bar & Grill Restaurant στην Αργάκα. Είναι ένα φιλόξενο, ατμοσφαιρικό μπαράκι εστιατόριο, το οποίο είναι ανοικτό από Δευτέρα μέχρι Σάββατο, όπου μπορείς να απολαύσεις φαγητό και ποτό από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Αυτό ωστόσο που κάνει το Fly Again να ξεχωρίζει είναι ο μαγικός του χώρος στην παραλία. Μπορείς να καθίσεις να απολαύσεις το φαγητό σου ακούγοντας τη θάλασσα ή αν είσαι ρομαντικός να απολαύσεις το cocktail σου στους υπέροχους καναπέδες με το ταίρι σου απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα. Η παραλία επίσης διαθέτει κρεβατάκια δωρεάν για τους επισκέπτες του χώρου.
(77772244) Γρίβα Διγενή 80, Αργάκα, επ. Πάφου. Δ-Σ 09.00-μέχρι αργά το βράδυ.

Sea you Beach bar
Το υπέροχο Sea you Beach bar που θα βρεις στην παραλία λουομένων "Πότιμα" στην Κισσόνεργα, αποτελεί μια όαση ηρεμίας! Έχει ξύλινα τραπέζια και αναπαυτικές καρέκλες στο γρασίδι, ψάθινες ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία και φοινικές παντού. Περιβάλλον προσεγμένο και όμορφο, και την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Τι άλλο θέλεις για να περάσεις υπέροχα το καλοκαίρι σου;
(96234490) Παραλία Πότιμα, Κισσόνεργα, Πάφος.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ 



Grape By The Sea
Από το περσινό καλοκαίρι που ανακαλύψαμε αυτό το τροπικό beach bar στην παραλία Κρυονέρι στον Πύργο, έχουμε ερωτευτεί. Αποτελεί άλλωστε το τέλειο καταφύγιο για σένα που θέλεις να χαλαρώσεις.  Αν πούμε πως πρόκειται για ένα επίγειο μικρό παράδεισο δεν θα είμαστε υπερβολικοί. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν αν αποφασίσεις να βρεθείς σε εκείνο το σημείο της Κύπρου από την Πάφο πιο πάνω στον Πωμό και να φτάσεις μέχρι εκείνο το απομακρυσμένο σημείο της επαρχίας Λευκωσίας, τον Κάτω Πύργο κάνε μία στάση για μπάνιο, χαλάρωση και να απολαύσεις ίσως την ομορφότερη δύση ηλίου στο "Grape By The Sea". Ένας χώρος χωρίς φτιασίδια, απόλυτα φυσικός με ξαπλώστρες, γκαζέπο, ξύλινο μπαρ, καρέκλες και τραπέζια κάτω από ψάθινη τέντα. Άραξε σε μια αιώρα και δοκίμασε ένα αλλιώτικο mojito, παράγγειλε το Grape Mojito, που φτιάχνεται με σταφύλι και θα μας θυμηθείς.
(96117656) Κάτω Πύργος, επ. Λευκωσίας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close