Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Οι 7 καλύτερες νέες αφίξεις που ξεχώρισαν αυτή τη σεζόν

Τα μαγαζιά που άνοιξαν από τον Μάιο 2018 μέχρι τον Μάιο 2019 και φιγουράρουν στην κατηγορία Νέα Άφιξη των Cyprus Eating Awards 2019

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2019

Κάθε νέο εστιατόριο ή γενικότερα κάποιος καινούργιος χώρος εστίασης προσελκύει το ενδιαφέρον μας. Ιδιαίτερα για εμάς εδώ στην Κύπρο κάθε καινούργιο μαγαζί γίνεται θέμα συζήτησης και θέλουμε σύντομα να το επισκεφθούμε. Εκείνο όμως που θα συμβάλει στο να παραμείνει έντονο το ενδιαφέρον μας για ένα καινούργιο μαγαζί, μία νέα άφιξη καλύτερα στην γλώσσα μας είναι η σταθερότητα του στο μενού, στο φαγητό, τις τιμές και την εξυπηρέτηση. 

Αυτή τη σεζόν εντοπίσαμε αρκετές νέες αφίξεις και από αυτές ξεχωρίσαμε τις επτά που φιγουράρουν στην κατηγορία Νέα Άφιξη των Cyprus Eating Awards 2019. Ποια θα είναι όμως εκείνη η νέα άφιξη που θα πάρει το βραβείο; 
Μάθε καλύτερα τα επτά υποψήφια εστιατόρια στην κατηγορία Νέα Άφιξη. 

Ψήφισε ΕΔΩ 



1. ΑΙΓΑΙΟΝ
Το ανανεωμένο Αιγαίον, κουβαλώντας την αίγλη του παρελθόντος του, σε προσκαλεί ξανά με συγκίνηση να καθίσεις στα τραπεζάκια του και να απολαύσεις γεύσεις της Κύπρου και της Ελλάδας στην υπέροχη αυλή του, τσουγκρίζοντας τα ποτήρια με την παρέα. Προσεγμένα πιάτα, έξοχα σε γεύση και εκτέλεση, διαδέχονται το ένα το άλλο, χορταίνοντας τους θαμώνες με αρώματα από Μεσόγειο.
(22253030) Λευκωσία 



2. HONEY
Η ατμόσφαιρα στο πρώην Χάνι του Ιμπραήμ είναι μοναδική. Πανέμορφος, ψηλοτάβανος εσωτερικός χώρος που συνδυάζει αρμονικά το παρελθόν με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική. Υπέροχο και το παρεΐστικο concept που σε θέλει να μοιράζεσαι με τους συνδαιτυμόνες τα πιάτα που θα επιλέξετε, ενώ το ίδιο μοναδικά είναι και τα συνεχώς εναλλασσόμενα, μαμαδίστικα πιάτα του μεσημεριανού, που θα σε ταξιδέψουν στην Κύπρο και όχι μόνο.
(99999059) Πάφος 



3. LA PASTERIA IL GUSTO ITALIANO
Η δημοφιλής τρατορία της Λεμεσού, μετά από ένα μικρό διάστημα απουσίας, επέστρεψε ανανεωμένη και σε νέα τοποθεσία, στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα, βρήκε στέγη σε ένα από τα πιο εμβληματικά αρχοντικά σπίτια της περιοχής, το οποίο μετατράπηκε σε έναν πολύ γουστόζικο χώρο. Όσο για το φαγητό, πρόκειται για τον ίδιο τον ορισμό της ιταλικής κουζίνας στην Κύπρο, με τις αξιόλογες γεύσεις, που υπογράφει η ομάδα των chef της PNS Restaurant, να σε ταξιδεύουν απευθείας σε Ιταλία μεριά.
(25364040, 25952638) Λεμεσός 



4. MEATING GRILL & CO
Βρίσκεται στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Λεμεσού, στον Χαρουπόμυλο Λανίτη, δίπλα από το Draught Microbrewery. Συνδυάζει τη ρουστίκ ατμόσφαιρα του πετρόκτιστου κτιρίου που το στεγάζει, με τη μεγάλη και γευστική ποικιλία από steak και άλλα ποιοτικά κρέατα ψημένα στη σχάρα. Η υπόγεια πετρόχτιστη κάβα του εστιατορίου, με ελεγχόμενη θερμοκρασία, φιλοξενεί μια πλούσια ποικιλία ποιοτικών κρασιών.
(25211766) Λεμεσός 



5. ΜΠΕΜΠΑ
Σε αυτό το όμορφο μαγαζί φτιάχτηκε το ιδανικό σκηνικό και η όρεξη ανοίγει με το καλωσόρισμα. Όχι μόνο για γεύσεις, αλλά και για χαλάρωση, κουβέντα και καλοπέραση. Ο Θωμάς Μπέκας, ο chef Βαρνάβας Ηλία και όλο το προσωπικό φροντίζουν να μην φύγεις ποτέ νωρίς. Πώς; Με αυτά, φυσικά, που θα σου σερβίρουν, αλλά και με τη φιλοξενία τους. Και...η αυλή του εστιατορίου είναι χάρμα οφθαλμών.
(22252626) Λευκωσία 



6. ΠΙΝΑΚΙΟ ΓΕΥΣΕΩΝ
Νέα άφιξη και νέα προσέγγιση σε αυτό που λέμε κυπριακή, δημιουργική κουζίνα, αφού φέρνει στο τραπέζι σου ένα μενού με ‘ψαγμένους’ μεζέδες, που αλλάζει συνεχώς αναλόγως εποχής, έμπνευσης και δημιουργικότητας του chef Χριστόδουλου Αβραάμ. Βρίσκεται στην καρδιά του Αγίου Αθανασίου στην πλακόστρωτη πλατεία του χωριού και διαθέτει πιάτα που σέβονται την κυπριακή παράδοση και αναβιώνουν μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας.
(25747480) Λεμεσός 



7. THE JOLLY JOKER
Τα custom made τραπέζια και καρέκλες, οι διά χειρός ζωγραφισμένοι τοίχοι, τα τριών επιπέδων ταβάνια, οι γύψινες μπορντούρες, αλλά και το εμβληματικό και γεμάτο ζωντάνια κεντρικό μπαρ είναι μόνο ορισμένες από τις εικόνες που θα κλέψουν την προσοχή σου μόλις μπεις. Ο λόγος για τη νέα άφιξη επί της γκλαμουράτης οδού Στασικράτους, εκεί όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν το Fogo e' Brasa.
(22777774) Λευκωσία 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close