Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα υπέροχο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, σε περιμένει για χαλάρωση

Ένα ξενοδοχείο ιδανικό για διακοπές στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2019

Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Αjax βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία κοντά στο κέντρο και το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, ενδιάμεσα των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, αποτελώντας μία ιδανική επιλογή για ταξίδια επαγγελματικά και αναψυχής.

Σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά της πόλης, το ξενοδοχείο παρέχει εύκολη πρόσβαση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Το ξενοδοχείο Ajax βρίσκεται κοντά στους εμπορικούς δρόμους της Λεμεσού και σε άλλα σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο, την αναπαλαιωμένη παλιά πόλη και το Μεσαιωνικό Κάστρο. Ωραία εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ βρίσκονται λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο.

Εκείνοι που αναζητούν λίγη περιπέτεια μπορούν να επισκεφθούν οδικώς τα γραφικά χωριά του Τροόδους, να περπατήσουν στα στενά δρομάκια, να δοκιμάσουν παραδοσιακά, ντόπια εδέσματα, να απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί στα φημισμένα οινοποιεία, να επισκεφτούν αρχαία μοναστήρια και να περπατήσουν στα μονοπάτια της φύσης ή ακόμη τον χειμώνα να κάνουν σκι στις χιονισμένες βουνοπλαγιές.

Για τους μήνες του καλοκαιριού θα προσφέρεται brunch στο pool bar κάθε Σάββατο (10.00-12.00) με θέα στην πισίνα και τους κήπους του ξενοδοχείου. Μία εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις!

ΔΙΑΜΟΝΗ
To ξενοδοχείο Ajax αποτελείται από 171 ευρύχωρα και άνετα δωμάτια. Γήινα χρώματα και υφές έχουν συνδυαστεί για να προσφέρουν μια ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στους επισκέπτες του. Τόσο τα classic inland view δωμάτια με θέα στην πόλη όσο και τα classic pool view δωμάτια με θέα στην πισίνα και τους κήπους του ξενοδοχείου, καθώς και οι σουίτες του, προσφέρουν όλες τις ανέσεις για μια αξέχαστη διαμονή.

SO SPECIAL
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν επίσης τις προηγμένες εγκαταστάσεις του Αyana Spa, που άνοιξε τις πόρτες του τον προηγούμενο Φεβρουάριο. To spa διαθέτει εσωτερική, θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό, φινλανδική σάουνα, ατμόλουτρο, τζακούζι, τέσσερα δωμάτια μασάζ και θεραπειών, καθώς και υπερσύγχρονο εξοπλισμό εκγύμνασης με εξειδικευμένα ατομικά και ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης και αποκατάστασης από προσοντούχους εκπαιδευτές.

AT YOUR SERVICE
Οι επισκέπτες, που θέλουν να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας, μπορούν να απολαύσουν ένα ποτό ή ένα ελαφρύ σνακ στο Ulysses Bar-Café and Terrace. Επίσης, διοργανώνονται βραδιές ζωντανής μουσικής κάθε Τετάρτη και Σάββατο στο μπαρ του ξενοδοχείου. Για μια πιο κομψή και άνετη ατμόσφαιρα κι ένα επίσημο δείπνο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα εκπληκτικά πιάτα από τη διεθνή και κυπριακή κουζίνα του εστιατορίου Εκάβη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ.: 25590000
Φαξ: 25591222
Website: www.ajaxhotel.com
Εmail: info@ajaxhotel.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close