News , Guide

Αυτός είναι ο νέος, δημοφιλής προορισμός της Ryanair από την Πάφο

Τα δρομολόγια αρχίζουν από τον Οκτώβριο

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2019

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής  Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) με ιδιαίτερη θέρμη χαιρετίζει την απόφαση της Ryanair για περαιτέρω επέκταση της παρουσίας της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου και έναρξη επιπρόσθετων τακτικών πτήσεων από τον Οκτώβριο 2019 με νέα δρομολόγια.

Όσο αφορά την σημερινή εξαγγελία της Ryanair  για το δρομολόγιο Βηρυτού - Πάφος  αυτό αναμένεται να  δώσει περαιτέρω  ώθηση στην οικονομία και στην ανάπτυξη διαφόρων τμημάτων του τουρισμού  όπως ταξίδια μικρής διάρκειας, γαμήλιες τελετές, ταξίδια νεόνυμφων κ.α . 
 
Το εν λόγω δρομολόγιο ήταν τα τελευταία χρόνια στις προτεραιότητες των φορέων της Πάφου και μέσα από μια κοινή προσπάθεια  διαφόρων φορέων και του κράτους επιτεύχθηκε  η έναρξη του από τον ερχόμενο φθινόπωρο.
 
Δραττόμενος της ευκαιρίας Ο Νάσος Χατζηγεωργίου, Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΤΑΠ Πάφου δήλωσε: 
“ Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η Ryanair επενδύει συνεχώς στην Πάφο και με το νέο δρομολόγιο ενισχύεται ακόμη περισσότερο η σύνδεση του προορισμού με τουριστικές αγορές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.    Η τουριστική Πάφος είναι ακόμη πιο κοντά στον στόχο για επαναφορά του προορισμού σε ολόχρονη βάση, εμπλουτισμού του μείγματος των επισκεπτών και των διαφόρων τμημάτων που εξυπηρετεί. Eυχαριστούμε τόσο την Ryanair για την εμπιστοσύνη που δείχνει στον προορισμό όσο και την Hermes airports και τα αρμόδια Υπουργεία για τις προσπάθειες που καταβάλουν για ανάπτυξη της συνδεσιμότητας στο νησί ”  
 
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close