Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

To νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Κύπρου κλέβει τις εντυπώσεις

Το πολυτελές θέρετρο είναι οικοδομημένο στη παραθαλάσσια έκταση των 100.000 στρεμμάτων και αποτελείται από 222 πολυτελή δωμάτια και 52 σουίτες

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2019

Tο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, βρίσκεται στην ανατολική Λεμεσό με απέραντη θέα στη Μεσόγειο θάλασσα. Περιτριγυρισμένο από όμορφα διαμορφωμένους κήπους προκαλεί μια διάθεση γαλήνης και προετοιμάζει τους επισκέπτες του για την εμπειρία που τους περιμένει. Στους χώρους του λειτουργεί ένα συνεδριακό κέντρο με μια υπερσύγχρονη θεατρική αίθουσα ballroom.

Διαθέτει, επίσης, τρεις πανέμορφες εξωτερικές πισίνες -η μια με θαλασσινό νερό- και μια αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων, αλλά και το Kalloni Spa που περιλαμβάνει 14 δωμάτια θεραπείας, τρεις σουίτες θεραπείας (δύο εκ των οποίων με Russian Banya) και πέντε πισίνες θαλασσοθεραπείας. Ανακάλυψε την υψηλή γαστρονομία των εστιατορίων του!

Στο The Grill θα απολαύσεις εξαιρετικές κοπές κρέατος μαζί με ένα ισορροπημένο μενού με διεθνή πιάτα, ενώ το έμπειρο προσωπικό θα σου συστήσει επιλεγμένες σοδειές κρασιού από τη μεγάλη γκάμα του, πέραν των 1000 ετικετών. Το Dafne σερβίρει κλασικά πιάτα, τα οποία παρουσιάζονται με παραδοσιακές γεύσεις και σύγχρονες πινελιές.

Ο χώρος του Islands είναι ένας μοντέρνος εξωτερικός χώρος εστίασης, όπου η πολυτέλεια συναντά την εξωτερική ομορφιά του χώρου αντανακλώντας την ανεπανάληπτη προσέγγιση του Parklane, με την κουζίνα του να εξυμνεί τη Μεσόγειο. Το Il Teatro σερβίρει ιταλικά πιάτα με φόντο και ατμόσφαιρα τρατορίας, ενώ το The Gallery στο ισόγειο βλέπει τους κήπους και τη γαλάζια θάλασσα προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα γευστικών επιλογών.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Το πολυτελές θέρετρο είναι οικοδομημένο στη παραθαλάσσια έκταση των 100.000 στρεμμάτων και αποτελείται από 222 πολυτελή δωμάτια και 52 σουίτες, συμπεριλαμβανομένων των Park Suites που είναι μεζονέτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, με ξεχωριστές ιδιωτικές πισίνες, οι οποίες είναι ιδανικές τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες.



SO SPECIAL
Το επιβλητικό ξενοδοχείο επιδεικνύει με χάρη, αλλά και δυναμισμό τη μοναδική κομψότητα, την απαράμιλλη πολυτέλεια και την εκλεπτυσμένη αριστοκρατικότητά του. Αποτελεί παραθαλάσσιο θέρετρο παγκοσμίου κλάσης, που απευθύνεται στην ελίτ των ταξιδιωτών.

AT YOUR SERVICE
Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa… εκεί όπου η πολυτέλεια συναντά τη χαλάρωση και την ευεξία! Συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής με μια σειρά εξαιρετικών θεραπειών, το Kalloni Spa είναι ένας κεντρικός προορισμός ευεξίας. Οι τρεις εσωτερικές και οι δύο εξωτερικές πισίνες θαλασσοθεραπείας, εκ των οποίων η μία αναπαράγει την αλμυρότητα της νεκρής θάλασσας, είναι απαράμιλλου επιπέδου. Υπό την επίβλεψη μιας ειδικευμένης ομάδας επαγγελματιών, οι θεραπείες χρησιμοποιούν προϊόντα εμπνευσμένα από την Κύπρο δημιουργώντας μια εντελώς μοναδική και εξατομικευμένη εμπειρία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ.: 25862000
Φαξ: 25634222
Website: www.parklanecyprus.com
Εmail: info@parklanecyprus.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close