Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Οφτό κλέφτικο στο ξυλόφουρνο και μεζέδες σε ένα υπέροχο ταβερνάκι στο χωριό

Ένα αναπαλαιωμένο διώροφο αγροτόσπιτο με εσωτερική αυλή, φούρνο για κλέφτικο και νόστιμα κυπριακά πιάτα ιδανικός προορισμός για το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2019

Ένας πολύ ιδιαίτερος και φροντισμένος χώρος, ιδανικός για τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια που έρχονται είναι το πανέμορφο ταβερνάκι του κυρίου Μιχάλη Σπανού στα Πέρα Ορεινής της επαρχίας Λευκωσίας, το Αργοφαγείον. 

Ένα πανέμορφο κυπριακό αγροτόσπιτο, με μία γραφική εσωτερική αυλή που ανακαινίστηκε πρόσφατα και μεταμορφώθηκε σε ένα ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό εστιατόριο για τους φίλους της καλής κυπριακής κουζίνας και φυσικά του δημοφιλούς πιάτου του καλοκαιριού, του κλέφτικου. 

Το Αργοφαγείον μπήκε για τα καλά στο κλίμα και ετοίμασε ξανά την αυλή του, έβγαλε τραπεζάκια έξω και μας προσκαλεί να πάμε στα Πέρα Ορεινής για να απολαύσουμε τα πιάτα του μα κυρίως το οφτό του για το οποίο υπερηφανεύεται. 


Ο κ Μιχάλης Σπανός ετοιμάζει τον φούρνο για να ψήσει το κλέφτικο

Κλέφτικο και μεζές
Έτσι, το καλοκαίρι θέλει καλοπέραση γι' αυτό θα πάμε στην πλακόστρωτη αυλή του Αργοφαγείου ή και στον καλυμμμένο χώρο του μαγαζιού. Κάθε Πέμπτη και Σάββατο βράδυ η ταβέρνα σερβίρει πλούσιου μεζέδες στα κάρβουνα με πολλές νοστιμιές και ορεκτικά ενώ κάθε Παρασκευή οι φούρνοι του μαγαζιού πυρώνονται από το πρωί και ψήνουν με τις ώρες το νόστιμο κλέφτικο που θα σερβιριστεί το βράδυ. Επίσης κάθε Κυριακή μεσημέρι το Αργοφαγείον σερβίρει μεζέδες αλλά και σούβλα χωρίς έξτρα χρέωση. 

Κάντε έγκαιρα την κράτηση σας.

Πληροφορίες: 95120010, Πλατεία Πέρα Ορεινής Λευκωσία

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close