Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

7 πισίνες στη Λεμεσό, για να επιβιώσεις από τη ζέστη

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά, γι' αυτό κι εμείς ψάχνουμε ανάσες δροσιά για τις πιο καυτές καλοκαιρινές ημέρες που έρχονται

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουλίου 2019

Όσο ο υδράργυρος ανεβαίνει τόσο περισσότερο αυξάνεται και η επιθυμία όπως και η ανάγκη για ανάσες δροσιάς, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να δροσιστείτε και να χαλαρώσετε μαζί με την παρέα σας.

Για εσάς που η ιδέα της θάλασσας, δεν φαντάζει σαν ιδανική λύση, μαζέψαμε τις καλύτερες πισίνες σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Λεμεσού, για να νιώσετε για λίγο... διακοπές!

Φορέστε το μαγιό σας, μείνετε στην πόλη και αφεθείτε στη μαγεία και τη δροσιά μιας πισίνας!

Drifters Bar & Grill
Το δημοφιλές Drifters Bar & Grill στη Λεμεσό, εδώ κι ένα χρόνο πέρα από το ζεστό του χώρο, άνοιξε και την πισίνα του, στο πίσω μέρος! Στην πισίνα, η οποία δημιουργήθηκε πίσω από το μπαρ, λανσάροντας έτσι την καλοκαιρινή έκδοση του χώρου, θα πας για φαγητό, ποτό ή καφέ και δροσερές βουτιές. Άλλωστε το εξαιρετικό μενού του, με τις ποικίλες επιλογές που διαθέτει μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό της γεύσης. Απολαμβάνοντας πλέον αεράκι και δροσιά, μπορείς να επιλέξεις mojito, margaritas, draught μπύρες, και ότι άλλο επιθυμείς, τα οποία θα απολαύσεις κάνοντας παράλληλα δροσερές βουτιές στην πισίνα! Σημείωσε, τέλος, ότι η πισίνα λειτουργεί από τις 10.00-19.00, και η είσοδος για ενήλικες κοστίζει €3 και για παιδιά €2. Υπάρχουν όμως διαθέσιμα και οικογενειακά πακέτα! 
Πληρ.  25 324243.

The Caravel hotel
Το ξενοδοχείο σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις δροσερές βουτιές στην πισίνα του, καθώς επίσης και σνακ και ποτά από το pool bar του. Η πισίνα είναι ανοικτή από τις 09.00-18.00 και η είσοδος στο χώρο ανέρχεται στα €5 και δωρεάν για παιδιά κάτω των τριών ετών είναι δωρεάν.
Πληρ. 25812121 

Curium Palace 
Το ξενοδοχείο της Λεμεσού που αποτελεί μία από τις πιο κλασικές επιλογές για διαμονή στο κέντρο της πόλης, μετά την ανακαίνιση του επέστρεψε ανανεωμένο, ενώ υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στην πισίνα του, η οποία είναι ανοικτή από τις 10.15-18.00 (€10 είσοδος και €5 για παιδιά κάτω των 12). 
Πληρ. 25 891100.

Αjax Hotel
To γνωστό ξενοδοχείο Ajax, πέρα από διαμονή, σε περιμένει στον όμορφο χώρο του για να σου χαρίσει δροσερές στιγμές δίπλα στην πισίνα του. H πισίνα είναι ανοικτή από τις 10.00-18.00 και η είσοδος στοιχίζει €10 (τα παιδιά μισή τιμή).
Πληρ. 25590000.

Pefkos City Hotel
To εμβληματικό ξενοδοχείο της Λεμεσού, ανακαινίστηκε και επέστρεψε με νέο πρόσωπο και φιλοσοφία. Πέρα από τ' ανακαινισμένα δωμάτια και τους εντυπωσιακούς πλέον κοινόχρηστους χώρους, σημείο αναφορά αποτελεί και η πισίνα του η οποία είναι πλέον ανοικτή για το κοινό (με είσοδο €5), διαθέτοντας μάλιστα και pool snack bar που καλύπτει κάθε ανάγκη. Λειτουργεί από τις 10.00-19.00.
Πληρ. 25660066.

Cosmopolis pool bar
Αν βαριέσαι τη διαδρομή ως την παραλία τα σαββατοκύριακα ή θες απλά μια βουτιά μετά τη δουλειά για λίγη δροσιά και μια δόση από διακοπές, ιδού πού πρέπει να καταφύγεις. Στη νέα πισίνα που έκανε την εμφάνισή της στα νοτιοδυτικά της Λεμεσού, και συγκεκριμένα στο Τραχώνι. Μόλις 10 λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης, το νέο pool bar της πόλης, το Cosmopolis pool bar, ήρθε για να σου δώσει την πιο δροσερή εναλλακτική επιλογή, για εκείνες τις μέρες που η θερμοκρασία ανεβαίνει πολύ κι εσύ δεν έχεις χρόνο για παραλία.  Αποτελεί μία καταπράσινη όαση, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμμματα κι από το πολύβουο κέντρο. Διαθέτει έναν άνετο κήπο με πισίνα, με κρεβατάκια και τραπέζια τριγύρω, ιδανιό για εξορμήσεις με την οικογένεια ή την παρέα εκείνες τις μέρες που θέλεις να απολαύσουν βουτιές, χαλάρωση και διασκέδαση. Επίσης στον χώρο λειτουργεί και καφετέρια, που προσφέρει δροσιστικά ποτά, από καφέδες και smoothies, μέχρι μπίρες και cocktails, όπως επίσης και milkshakeς και παγωτά. Η πισίνα είναι ανοικτή 10.30-19.00 και η είσοδος €5 (με ένα μπουκαλάκι νερό).
Πληρ. 99638684.

Alasia Boutique Hotel & Spa
Ένα υπέροχο boutique ξενοδοχείο καταφέρνει να συνδυάσει αρμονικά την πολυτέλεια και τον μοντερνισμό με τη σύγχρονη φιλοσοφία φιλοξενίας. Εξαιρετικές υπηρεσίες, ανωτάτου επιπέδου γαστρονομία και ένας κόσμος χαλάρωσης και ευεξίας σε περιμένει στο Alasia Boutique Hotel & Spa. Όσο δε για την πισίνα του, αυτή αποτελεί μία όαση δροσιάς και χαλάρωσης, σε ένα ιδιαίτερα όμορφο σκηνικό. Εκεί θα βρεις και το The Terrace -δίπλα στην πισίνα- που σερβίρει φαγητό καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ. Η πισίνα είναι ανοικτή από το πρωί μέχρι τις 19.00 και η είσοδος στοιχίζει €16 (για ενήλικες) και €10 για παιδιά. Καλό θα ήταν, ωστόσο, να καλέσεις προηγουμένως για να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις ξαπλώστρα!
Πληρ. 25332000.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close