Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα σουβλατζίδικο σε κοντέινερ είναι η νέα άφιξη του καλοκαιριού

Ένας πρωτότυπος χώρος όπου απολαμβάνεις νόστιμο σουβλάκι μέσα σε ένα πανέμορφο ελαιώνα

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουλίου 2019

Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι οι μήνες της ξεκούρασης, των διακοπών που οι περισσότεροι θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις άδειες μας από τις δουλειές μας. Εμείς εδώ στο Check In Cyprus δεν σταματάμε ποτέ να γυρνάμε απ’ άκρη σ’ άκρη της Κύπρου και να ανακαλύπτουμε νέους χώρους, καινούρια μαγαζιά και ιδέες για έξοδο, φαγητό και εκδρομή.


 
Σε μία από τις πρόσφατες εξορμήσεις μας στην επαρχία Πάφου ανακαλύψαμε, ίσως, το πιο πρωτότυπο εστιατόριο της Κύπρου. Στο δρόμο προς τις θαλασσινές σπηλιές της Πάφου και την Πέγεια στα αριστερά μας είδαμε ένα ολόφωτο ελαιώνα. Σταματήσαμε με το αυτοκίνητο και εκεί βρήκαμε το στέκι του καλοκαιριού. 



Ένα σουβλατζίδικο μέσα σε ένα ελαιώνα, με λαμπάκια που δημιουργούν μία μαγευτική, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, με τραπεζάκια όμορφα και περιποιημένα. Στο χώρο υπάρχει γρασίδι που δημιουργεί μία πολύ όμορφη εικόνα.



Το Σουβλατζίδικο Ο Σόλος άνοιξε μόλις πρόσφατα και μέσα σε ένα κοντέινερ έχει φτιάξει την κουζίνα του όπου ψήνει κυπριακό σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, είδη σχάρας, μυρωδάτη σεφταλιά, συκώτι, χοιρινό μπέικον όλα ψημένα στα κάρβουνα. Εμείς δοκιμάσαμε την πιατέλα κρεατικών (€13 το άτομο) και λατρέψαμε τις ολόφρεσκες και σωστά αλατισμένες τηγανητές πατάτες, την παφίτικη πίτα με το σπιτικό τζατζίκι και ταχίνι αλλά και τα αρκετά νόστιμα κρεατικά μας. 



Ο χώρος είναι όλα τα λεφτά και το καλοκαίρι είναι ιδανικός για έξοδο με την παρέα. Το προσωπικό φιλικότατο, οι τιμές λογικές και ο κύριος Σόλος μαζί με τον γιο του ευγενέστατοι να σε εξυπηρετήσουν.    

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close