Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Τα 3 φεστιβάλ μπίρας που περιμένουμε

Η Κύπρος τον Ιούλιο διασκεδάζει σε 3 φεστιβάλ μπίρας

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουλίου 2019

Οι λάτρεις της μπίρας έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο. Μπίρες από κάθε γωνιά του κόσμου, συγκεντρώνονται σε πλατείς και μαγαζιά, σε συνδυασμό με διάφορα εδέσματα και ζωντανή μουσική. 

Βάλε την πιο χαλαρή σου διάθεση, την ενδυμασία και γλέντα μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Εμείς πάντως για αρχή συγκεντράσαμε όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα επερχόμενα φεστιβάλ μπίρας, και σου τα παρουσιάζουμε.

2ο Φεστιβάλ Μπίρας Medfest
Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, έρχεται το 2ο Φεστιβάλ Μπίρας Medfest - Limassol Beer Festival, ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο εντυπωσιακό! Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε το MEDFEST Limassol Beer Festival από τις 06 μέχρι 10 Ιουλίου στον Ποταμό Γερμασόγειας στην Λεμεσό. 35 και πλέον περίπτερα παραγωγών και διανομέων εισαγόμενων και τοπικών μπυρών, φαγητό για όλα τα γούστα σε ένα ευχάριστα διαμορφωμένο χώρο είναι μόνο μερικά από όσα υπόσχεται το MEDFEST στους επισκέπτες του, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια τεράστια ποικιλία μπύρας με περισσότερες από 100 ετικέτες σε χαμηλές τιμές. Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν γνωστοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα όλων των μουσικών ακουσμάτων από την Ελλάδα και την Κύπρο με καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, ροκ και ποπ βραδιές και πολλά άλλα καλύπτοντας όλες τις ηλικίες και ενδιαφέροντα. Το φεστιβάλ θα ανοίξουν οι Stavento (6/7), την επόμενη μέρα στη σκηνή θα ανέβει ο Πέτρος Ιακωβίδης (7/7), ενώ την τρίτη μέρα του φεστιβάλ οι Locomondo θα δώσουν το ρυθμό (8/7). Ο Δημήτρης Μπάσης και ο Κώστας Καραφώτης (9/7) θα πάρουν ακολουθως τη σκυτάλη, την οποία θα παραδώσουν στον Στέλιο Ρόκκο (10/7) για το κλείσιμο του φεστιβάλ. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από την εταιρεία DISPLAY ART PLC, διοργανώτρια εταιρεία του καταξιωμένου SeptemberFest Nicosia Beer Festival, σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΛΕΜΕΣΟΥ.
>> Σάββατο 6-Τετάρτη 10 Ιουλίου, Ποταμός Γερμασόγειας, Λεμεσός 19.00. Είσοδος: €8.

Φεστιβάλ Μπύρας Πάφου
Από τις Πέμπτη 18 μέχρι και το Σάββατο 20 Ιουλίου, οι λάτρεις της μπίρας μπορούν να την απολσύσουν "τσακρίν" στο Φεστιβάλ Μπύρας Πάφου, που θα στηθεί για 'ενατη χρονια στην Πλατεία Κάστρου. Το Φεστιβάλ Μπύρας της Πάφου (PBF) είναι το μεγαλύτερο και πιο μακροχρόνιο φεστιβάλ της Πάφου και γιορτάζει την 9η χρονιά του το 2019, επιστρέφοντας στην πιο εκπληκτική τοποθεσία - στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της πόλης.
Με καλή μπύρα, ζωντανή μουσική και οικογενειακή διασκέδαση, αυτό είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε! Μπύρες Craft, Beer Garden, Συνοδευτικά Μπύρας, Τύποι μπύρας (IPA, Stouts, Ales. Lagers, Pilsners, Weiss, Barrel Aged, Ciders, Fruit Beers). Μάθετε τα βασικά της ζυθοποιίας σε μια διαδραστική παράσταση, Παιχνίδια μπύρας με βραβεία και Παιδική χαρά. Οργανωτής: MSTASY
>>Το 9ο Φεστιβάλ Μπύρας Πάφου θα διεξαχθεί στις 18, 19 και 20 Ιουλίου 2019 από τις 18.00 έως τις 00.00 κάθε μέρα. Είσοδος Ελεύθερη (το κόστος της μπύρας θα ποικίλλει).

4ο Beer phelstival
Το Πελέντρι είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της επαρχίας Λεμεσού, και είναι γνωστό ιδιαίτερα για τη φιλοξενία των κατοίκων του, την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού, η οποία ανήκει στην παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO, τα μονοπάτια της φύσης, το οινοποείο του Τσιάκκα, την παραδοσιακή ταβέρνα Συμπόσιο και για τόσα άλλα! Στο χωριό λοιπόν, το τριήμερο 26-28 Ιουλίου θα πάμε για έναν ακόμα λόγο! Για το Φεστιβάλ Μπίρας, "Beer phelstival" που διοργανώνει το καφέ του χωριού, το Phelandrio Cafe-bar. Έναν χώρο που μας φιλοξενεί συχνά για καφέ ή για ποτό, φαγητό όπως σνακ και είδη σχάρας, για να δούμε από τις γιγαντοοθόνες του διάφορους ποδοσφαιρικούς αγώνες, για κουβέντα και περαντζάδα. Σημείωσε ότι το εν λόγω φεστιβάλ πραγματοποιείται φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά, αποτελώντας πλέον θεσμό για το χωριό. Πρόκειται για τρεις μέρες γεμάτες μπίρα (σε μπουκάλια αλλά και βαρέλια), live μουσική, φαγητό και ποτό!Ετοιμαστείτε λοιπόν να δροσιστείτε στην αγαπημένη πλατεία του χωριού με μπύρες από όλο τον κόσμο, γιατί προβλέπεται να είναι ένα καυτό καλοκαίρι! 
>> Παρασκευή 26-Κυριακή 28 Ιουλίου, Πελένδρι, επ. Λεμεσού. Είσοδος ελεύθερη.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close