Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα από τα κορυφαία θέρετρα στην Κύπρο, για διαμονή και καλό φαγητό

Το Annabelle αναγνωρίζεται ως ένα από τα κορυφαία θέρετρα στην Κύπρο. Έχει λάβει Conde Nast Traveller Award και άλλα βραβεία από UK Tour Operators.

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2019

Το πολυτελές, πέντε αστέρων ξενοδοχείο Annabelle, του Oμίλου Thanos Hotels & Resorts, βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Πάφου.

Με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, τα εστιατόρια του ξενοδοχείου έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά και μετατράπηκαν σε μοντέρνους, άνετους χώρους, ενώ η περιοχή γύρω από την κεντρική πισίνα έχει επεκταθεί.

Το παραθαλάσσιο εστιατόριο Mediterraneo ανανεώθηκε με νέα διακόσμηση, επίπλωση και μενού, υπό την καθοδήγηση του Executive Chef των Thanos Hotels, David Goodridge. Το εστιατόριο Amorosa επίσης ανακαινίστηκε κι έγινε ένα νέο, εντυπωσιακό και διασκεδαστικό σημείο αναφοράς και συνάντησης.

Επίσης, το roof bar Ouranos, προσφέρει ένα ξεχωριστό και πολύ προσεγμένο μενού. Με πανοραμική θέα στη θάλασσα, το λιμανάκι της Πάφου και το Μεσαιωνικό Κάστρο, το roof bar Ouranos, στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Annabelle, δεν ξεχωρίζει μόνο για το γούστο και την καλαισθησία του, αλλά και για το θεσπέσιο φαγητό, τα δροσιστικά cocktail και την υπέροχη μουσική.

Επιπλέον, έγινε ανανέωση όλων των δωματίων, του lobby, του καθιστικού και του χώρου της πισίνας του εστιατορίου Amorosa.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Το ξενοδοχείο διαθέτει 244 πολυτελή δωμάτια και σουίτες και υπάρχουν όμορφα διαμορφωμένοι τροπικοί κήποι γύρω από τη μεγάλη εξωτερική πισίνα. Οι Deluxe Suites, Studio Suites, Studio Suites με πισίνα και Superior Suites έχουν επίσης
αναβαθμιστεί με νέα επίπλωση. Τα δωμάτια του Annabelle περιλαμβάνουν κομψά, μαρμάρινα στοιχεία και πολυτελείς ανέσεις.

SO SPECIAL
Το roof bar Ouranos είναι μια μοναδική εμπειρία υψηλής γαστρονομίας και ανεβασμένης ψυχαγωγίας. Το cosy και σύγχρονο περιβάλλον συμπληρώνει μια ποικιλία μουσικών επιλογών. Τις Τετάρτες ταξιδεύεις με έντεχνα ροκ, οι Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα γεμίζουν με ‘Μουσικά ταξίδια στον Ουρανό’ και τις Κυριακές απολαμβάνεις brunch με μουσική lounge & vintage electro jazz.

AT YOUR SERVICE
Έχει κατασκευαστεί ένας καινούριος όροφος με 26 δωμάτια και πέντε διπλές σουίτες (Duplex Suites), εσωτερική πισίνα, εστιατόριο-μπαρ με εσωτερικό και εξωτερικό χώρο αναψυχής και τζάκι, κέντρο ευεξίας-spa με σάουνα, γυμναστήριο και δωμάτια
αποθεραπείας (συμπεριλαμβανομένης σουίτας-spa δύο ατόμων) και βεράντα με πανοραμική θέα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ.: 26885000
Φαξ: 26945502
Website: www.annabelle.com.cy
Εmail: annabelle@thanoshotels.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close