Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία αυλή με πολύ καλό φαγητό και ωραία ατμόσφαιρα, σε περιμένει στη Λευκωσία

Στο Στενορύμι, όχι μόνο θα φας καλά, αλλά θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουλίου 2019

Μία αυλή στη Λευκωσία έβγαλε τραπεζάκια και μας υποδέχεται για λουκούλλεια γεύματα σε ατμόσφαιρα… εξοχική, και με σωστές τιμές.

Ο λόγος για το Στενορύμι, το ταβερνάκι που είναι "κρυμμένο" στον ιστορικό πυρήνα της Αγλαντζιάς, αποτελώντας την ιδανική τοποθεσία για να ξεφύγεις από τους έντονους ρυθμούς της πόλης και να απολαύσεις παραδοσιακό φαγητό σε ένα φιλικό και χαλαρό περιβάλλον.

Αυτό το απάχικο ταβερνάκι λοιπόν, πέρα από το υπέροχο εσωτερικό, διαθέτει και μια πανέμορφη και μεγάλη δροσερή αυλή, στην οποία πιάνουμε θέση για να απολαύσουμε φοβερό παραδοσιακό οφτό και τα νόστιμα πιάτα που ετοιμάζει.

Με ανανεωμένη αυλή και διάθεση
Πίσω λοιπόν από τη μονοκατοικία που φιλοξενεί Το Στενορύμο αποκαλύπτεται φέτος η ανανεωμένη του αυλή (που ομολογουμένως έγινε πανέμορφη), με έναν κατάφυτο κήπο, με τραπεζάκια και φωτεινά λαμπάκια που ξέρεις ήδη ότι πρέπει να τον επισκεφτείς. 

Δοκίμασε... τα νέα πιάτα
Τι πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις; Εμείς θα σου προτείναμε ανεπιφύλακτα να επιλέξεις τα ξεχωριστά και πολύ νόστιμα spare ribs, που φτιάχνονται με αποκλειστικά δική τους συνταγή, καθώς επίσης και τις νέες προσθήκες το μενού, τις αθερίνες και τις γαρίδες, που θα συνοδεύσουν ιδανικά το ούζο σου!

Και διασκέδαση
Και όχι, εδώ δεν πας μόνο για την ατμόσφαιρά του και την παρεΐστικη διάθεση! Στο Στενορύμι, όχι μόνο θα φας καλά, αλλά θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου! Κάθε Παρασκευή φιλοξενεί ζωντανή, λαϊκή μουσική, ενώ κάθε Σάββατο η ταβέρνα παίρνει τη μορφή παλιού ρεμπετάδικου και ανεβάζει το κέφι της παρέας.

Με αγάπη για το καλό φαγητό και με ένα αυθεντικό καλωσόρισμα από τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας, το Στενορύμι σε περιμένει για μια νόστιμη απόδραση από τη ρουτίνα.

(22876543) Κυριάκου Καραολή 3, Αγλαντζιά, Λευκωσία. Δ-Σ 18.00-23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close