Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Το νέο εξωτικό μπαράκι, θα γίνει το απόλυτο hot spot του καλοκαιριού

Πρωτότυπα κοκτέιλ, περουβιανές γεύσεις with a twistκαι χαλαρή διάθεση σε περιμένουν στο νέο απόκτημα της Αγίας Νάπας

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουλίου 2019

Στο υπέροχο Alion Beach Hotel της Αγίας Νάπας, μόλις έκανε την εμφάνισή του ένα νέο lounge bar, που επιδιώκει να γίνει ο νέος σου αγαπημένος προορισμός χαλάρωσης, προσφέροντας συγχρόνως εκπληκτική θέα προς την καταγάλανη θάλασσα και το παραδεισένιο σκηνικό που απλώνεται τριγύρω.

Μοιάζει πάντως υπέροχο, εξωτικό, κομψό και συνάμα πολύ ρομαντικό, και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει το απόλυτο hot spot του καλοκαιριού.

Πρόκειται για το Ipanema lounge bar, ένα χώρο που σε παραπέμπει σε τροπικό προορισμό. Συνδυάζει την πολυτέλεια και την απλότητα, και σου χαρίζει μοναδικές στιγμές με την παρέα, με καλή κουζίνα και εκλεκτά ποτά. 

Κάθισε σε ένα από τα τραπεζάκια του ή πάρε θέση σε έναν από τους αναπαυτικούς καναπέδες του, και υπό τον ήχο της θάλασσας που βρίσκεται λίγα μόνο μέτρα μακριά και χαλάρωσε στον ατμοσφαιρικό και ήρεμο χώρο του. 

Ακολούθως πάρε το μενού στα χέρια σου, με επιλογές (σε πιατάκια to share) από το Περού μέχρι και τη Νότια Αμερική, και ετοιμάσου να ζήσεις μία εξαίσια εμπειρία γευστικής περιπλάνησης! Εξάλλου, οι γεύσεις του είναι τόσο μοναδικές, που θα συγκλονίσουν τον ουρανίσκο σου. 

Κοτόπουλο σουβλάκι μαριναρισμένο με σάλτσα από φιστικοβούτυρο,  Beef Sudado, φρέσκο rib-eye βοδινό, με chimichurri, πουρέ από γλυκοπατάτα και μπλε πατάτα και Μιλοκόπι σε παραδοσιακό περουβιανό ceviche, με tiger’s milk και chilli pepper, είναι μερικά μόνο πιάτα που θα μοιραστείς με την παρέα! Και όχι δεν τελειώνουν εδώ οι επιλογές, καθώς στο μενού θα βρεις και τάπας, όπως Wakame & Gin Infused Salmon, φρέσκα οστρακοειδή, Veal Tiradito με κινόα, Unaki Nigiri, Tiradito of Seabass, Yellow Fin Tuna Tartare, που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό. Φυσικά από το μενού δεν λείπουν ούτε τα γλυκά. 

Όσο δε για τα ποτά, τα signature cocktails και τα premium spirits που συνδυάζονται ιδανικά με τις πρωτόγνωρες γεύσεις της περουβιανής κουζίνας, θα αποτελέσουν τον ιδανικό σύντροφο για τη βραδιά. 

Όλα αυτά, θα συνοδεύονται με χαλαρωτική μουσική, που θα σε ταξιδέψει. 

Το Ipanema Lounge Bar εντός του Alion Beach hotel, είναι ανοικτό κάθε βράδυ από τις 8 μέχρι και τη 1 τα μεσάνυχτα.

Πληρ. & κρατήσεις: 23722900. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close