Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα όμορφο στέκι για ουζάκι, τσίπουρο και μεζεδάκια στον Πρωταρά!

Παρεΐστικη ατμόσφαιρα, γευστικοί μεζέδες και κρασί ή ούζο, για την πιο αυθεντική διασκέδαση.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουνίου 2019

Το δημοφιλές μαγαζάκι της Λευκωσίας, Τσιπουράκι-Μεζεδάκι, το γνωρίζεις ήδη. Και σίγουρα γνωρίζεις (και πολύ πιθανόν να επισκέφθηκες ήδη) ότι μετά από πέντε χρόνια λειτουργίας στην πρωτεύουσα, πήγε παραλία. Συγκεκριμένα το εν λόγω δημοφιλές στέκι πλέον το βρίσκεις και απολαμβάνεις τις γεύσεις του στην περιοχή Κάππαρη στον Πρωταρά, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την παραλία Μάλαμα.

Εσύ το μόνο που καλείσαι είναι να πάρεις θέση σε ένα από τα τραπέζια της υπέροχου εξωτερικού χώρου και να αποφασίσεις για αρχή (μόνος ή με την παρέα) αν θα πας με τσίπουρο, ούζο ή αν θα επιλέξεις κρασοκατάσταση. 

Ακολούθως, πάρε το μενού στα χέρια και άρχισε την «περιήγηση»… Στο μενού θα βρεις πέρα από μερακλίδικους μεζέδες και μαγειρευτά, περισσότερα θαλασσινά, όπως καλαμάρι και χταπόδι σχάρας, μπακαλιάρο σκορδαλιά, καθώς και ψάρι ημέρας. Όλα φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά και επιμελημένα με μεράκι!

Άλλωστε το μενού επιμελείται η σεφ Βάια Σταυρακάκη, η οποία «παντρεύει» την ελληνική κουζίνα με τα κυπριακά προϊόντα. 

Γι’ αυτό και δεν λείπουν ούτε και τα κρεατικά, όπως αρνάκι στον φούρνο, μπριζολάκια χοιρινά και χοιρινή τηγανιά. Και για τους πιο επιλεκτικούς, σερβίρει και φιλέτο βοδινό rib-eye με πουρέ μελιτζάνας. 

Και φυσικά δεν λείπει ούτε η ζωντανή μουσική. Γι’ αυτό σημείωσε ότι κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, αλλά και Κυριακή μεσημέρι μπορείς να απολαύσεις ζωντανή μουσική με ρεμπέτικα και λαϊκά σε ένα παρεΐστικο περιβάλλον.

(70002225) Ποσειδώνος 11, Κάππαρη, Παραλίμνι. Δ-Κ 13.00-23.00. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close