Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Σ' αυτό το ονειρικό σκηνικό, θα ζήσεις μία μοναδική εμπειρία διακοπών

Καλωσόρισες στον κόσμο των τεσσάρων εποχών! Καλωσόρισες στο Four Seasons, το πολυτελές ξενοδοχείο που σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία απόδρασης.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουνίου 2019

Η πολυτέλεια και η άψογη εξυπηρέτηση του πολυτελούς θερέτρου της Λεμεσού παραμένει παράδειγμα προς μίμηση! Μια ανυπέρβλητη εμπειρία διαμονής και γαστρονομίας σε ένα περιβάλλον που σε ταξιδεύει και στις τέσσερις εποχές του χρόνου. Η προσεγμένη του διακόσμηση με τελευταίας τεχνολογίας tablet, που ρυθμίζει τις λειτουργίες του δωματίου, παρέχει την καλύτερη εμπειρία διαμονής.

Η διακριτική του πολυτέλεια ξεκινά από το lobby του ξενοδοχείου με τους επιβλητικούς πολυελαίους, που πρωταγωνιστούν στον χώρο. Και συνεχίζεται με τις κομψές γραμμές που ακολουθεί κάθε χώρος του ξενοδοχείου, δημιουργώντας σου την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα ονειρικό σκηνικό. Στο Four Seasons όλα τα εστιατόρια έχουν να προτείνουν νέα, εκλεκτά πιάτα αστέρων και οι χώροι τους διαθέτουν μία εντελώς νέα, εξαιρετική αισθητική, κατάλληλη να σε ταξιδέψει με την ατμόσφαιρα και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις σε όλες τις γωνιές του κόσμου.

Απόλαυσε εξαιρετική, μεσογειακή κουζίνα υπό την καθοδήγηση του σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη στο Vivaldi by Mavrommatis, θαύμασε το εντυπωσιακό μενού στο διάσημο Seasons Oriental και όσον αφορά φρέσκα στρείδια, χαβιάρι και sushi επίλεξε το Seafood Βar. Τέλος, στο Tropical Restaurant απολαμβάνεις μενού à la carte και πιάτα από μπουφέ καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και το βράδυ.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Η εμπειρία στο Four Seasons ξεκινά και τελειώνει μέσα από την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα των δωματίων του. Τα υπέροχα διακοσμημένα του δωμάτια και σουίτες -301 δωμάτια- διαθέτουν όλες τις ανέσεις μιας πολυτελούς διαμονής με τελευταίας τεχνολογίας λειτουργίες και διευκολύνσεις. Υπάρχει στη διάθεσή σου tablet, με το οποίο μπορείς με μόνο ένα άγγιγμα να ρυθμίζεις τις λειτουργίες που επιθυμείς.

SO SPECIAL
Ανάμεσα στις μοντέρνες και σοφιστικέ πινελιές των χώρων του, ο επισκέπτης νιώθει τη διακριτική πολυτέλεια και το ζεστό καλωσόρισμα των ανθρώπων του, ενώ η γαστρονομία του παραμένει ανυπέρβλητη, με κορυφαίους σεφ να ηγούνται της δημιουργικής του κουζίνας.

AT YOUR SERVICE
Tο Shiseido Spa, προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες ομορφιάς για χαλάρωση και ευεξία. Είναι το μοναδικό στο είδος του, που αναδεικνύει και υπηρετεί πιστά τη φιλοσοφία Qi. Συνεργάζεται με την κορυφαία βρετανική σειρά Aromatherapy Associates, που μόνο στο Four Seasons θα βρεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ.: 25858000
Φαξ: 25310887
Website: www.fourseasons.com.cy
Εmail: enquiries@fourseasons.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close