Things to Do , Προσεχώς

O μεγαλύτερος καταρράκτης σοκολάτας του κόσμου έρχεται στην Κύπρο

Από τον Δεκέμβριο 2019 και για τρεις ολόκληρους μήνες στονχώροτης Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου 2019

Μετά από ένα απόλυτα πετυχημένο ταξίδι, με απίστευτα ρεκόρ επισκεψιμότητας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρώμη, το άρωμα του πολυβραβευμένου θεματικού πάρκου φτάνει και στην Κύπρο. Από τον Νοέμβρη 2019 και για τρεις ολόκληρους μήνες ο χώρος της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία θα ξεχειλίσει από γεύσεις μπισκότου, γλυκών και σοκολάτας.


Με πυρετώδεις ρυθμούς έχουν ξεκινήσει οι εντυπωσιακές κατασκευές του παραμυθένιου «Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας». Ο μεγαλύτερος Καταρράκτης Σοκολάτας της Ευρώπης (με 1200 λίτρα πραγματικής σοκολάτας), γιγάντια σοκολατάκια και μπισκότα, είναι μερικές μόνο από τις απολαυστικές εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι ήρωες του παραμυθένιου θεματικού πάρκου στους τυχερούς επισκέπτες.


Το διαδραστικό και πρωτότυπο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» συνδυάζει αριστοτεχνικά την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση καθώς μέσα από διάφορες θεματικές ενότητες (την πραγματικά άγρια ζούγκλα, το μουσείο κακάο, την καλύβα των Αζτέκων, τα εργαστήρια κατασκευών κλπ), τα παιδιά, οι νέοι αλλά και οι ενήλικες θα ανακαλύπτουν με εντυπωσιακό τρόπο τα μυστικά της σοκολάτας και των γλυκών απολαύσεων.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να συμμετέχετε σε ένα ανεπανάληπτο, εξωτικό ταξίδι στο σοκολατένιο όνειρο, και να γίνετε μέρος αυτής της πρωτόγνωρης γλυκιάς εμπειρίας.

Περισσότερες Πληροφορίες
Τηλ: 22008567
Email: info@ergostasiosokolatas.com.cy
Website: www.ErgostasioSokolatas.gr 
Facebook: Εργοστάσιο Σοκολάτας 
Διοργανωτές: ΔΕΘ Helexpo/ Eksagon Exhibitions / Dream Workers / 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close