Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα εντυπωσιακό, παραλιακό θέρετρο σε περιμένει για ονειρεμένες διακοπές

Aνανεωμένο και αναβαθμισμένο, τοGrandResort σε περιμένει για μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου 2019

Λειτουργικό, κομψό, άνετο και φιλόξενο το GrandResort αποτελεί έναν υπέροχο προορισμό για αξέχαστες διακοπές κι έναν εκλεπτυσμένο γευστικό πειρασμό για όσους αγαπούν το καλό φαγητό! Τα επτά εστιατόρια, τα δύο lounge bar, καθώς και τα εξωτερικά bar που διαθέτει, μαζί με τις υπηρεσίες kids club, spa, γυμναστηρίου, γηπέδου τένις, table tennis, snooker, θαλάσσιων σπορ και ολοκληρωμένου προγράμματος αθλητικών δραστηριοτήτων, προσφέρουν όλα όσα αναζητάς από ένα πολυτελές θέρετρο.

Για μία εκπληκτική εμπειρία surf ‘n’ turf, κάνε κράτηση στο εστιατόριο Kohili, ενώ στη βεράντα του Ethnic Lounge, που συνορεύει με το ατμοσφαιρικό Tycoons Bar, μπορείς να ζήσεις μία εντελώς διαφορετική εμπειρία μέσα από μια μεγάλη γκάμα φαγητών και ποτών που σερβίρει. Τα μεσημέρια, το εστιατόριο Kyma προσφέρει επιλογές μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας, ενώ τις νύχτες διοργανώνει θεματικές βραδιές. Στο Aloha Bar, δίπλα στην πισίνα, μπορείς να απολαύσεις εξωτικά cocktail και τα βράδια στη μεγάλη σάλα του εστιατορίου Salaminia να ταξιδέψεις νοερά με τη διεθνή, gourmet κουζίνα του. Αν πάλι επιθυμείς κάτι πιο fusion ή ασιατικό, οι προτάσεις των εστιατορίων Kyoshi Sushi Bar και Kyoshi Teppan Yaki αποτελούν εξαιρετικές επιλογές.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Τα 255 υπέροχα, ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες στο GrandResort είναι έτοιμα να υποδεχτούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Με μοντέρνες προσθήκες τόσο σε επίπλωση όσο και σε λειτουργικότητα, τα δωμάτια Deluxe δένουν απόλυτα με τον παραθαλάσσιο χαρακτήρα του ξενοδοχείου, που έγινε συνώνυμος με την πολυτέλεια και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

SO SPECIAL
Για μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής, το GrandResort είναι ο ένας και μοναδικός προορισμός σου! Με την ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών, γαστρονομικών επιλογών και προτάσεων διασκέδασης και ψυχαγωγίας που προσφέρει, θα γίνει η φετινή, παραδεισένια σου απόδραση.

AT YOUR SERVICE
Κλείσε ραντεβού στο υπερσύγχρονο και ατμοσφαιρικό Musses Spa, για απόλυτη χαλάρωση και ευεξία, επιλέγοντας μια από τις ειδικές θεραπείες που προσφέρει.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ.: 25634333
Φαξ: 25634588
Website: www.grandresort.com
Εmail: grand@grandresort.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close