Bars & Clubs , News & Events

Το Metaxa Explorer φέτος ανακαλύπτει την Κρήτη

Ένα σκάφος. Ένα νησί. Τρία Events... μία εμπειρία που πρέπει να ζήσεις αν βρεθείς στην Κρήτη τις επόμενες μέρες

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου 2019

Ο Oίκος Μεταξά συνεργάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την ομάδα του The Clumsies, του κορυφαίου μπαρ στην Ελλάδα, και 7ου στη λίστα με τα καλύτερα μπαρ παγκοσμίως, σ’ ένα ταξίδι εξερεύνησης της Ελλάδας, παρέα με τρεις από τους καλύτερους bartenders του κόσμου.

Από το 2000, ο Οίκος Μεταξά είναι υπερήφανο μέλος του ομίλου Rémy Cointreau. Εξάγει σε περισσότερες από 60 χώρες διεθνώς, ενώ το METAXA κατατάσσεται ως το νούμερο 20 κεχριμπαρένιο ποτό στην Ευρώπη και νούμερο 1 στην Ελλάδα. Από το 1888, ξεκίνησε το ταξίδι αναζήτησης του μοναδικού κεχριμπαρένιου ποτού για τον Οίκο Μεταξά. Δημιουργία του 5ου κατά σειρά Metaxa Master Κωνσταντίνου Ράπτη, το METAXA 12 Stars προσφέρει μία αξεπέραστη γεύση. Ο γνήσιος χαρακτήρας του αποτελεί συνώνυμο του ταξιδιού, αφού αυτό που έχει σημασία είναι το στοιχείο της εξερεύνησης. Το κοιτάζεις, το αφουγκράζεσαι, το αισθάνεσαι. Το METAXA 12 Stars δε το πίνεις αλλά το εξερευνάς!

Αυτό το ταξίδι εξερεύνησης αποτυπώνεται και στα METAXA Signature Cocktails που θα δημιουργηθούν στην διάρκεια του EXPLORE GREECE. Το 2018 ο Οίκος Μεταξά και το αθηναϊκό Coctail bar The Clumsies , έβαλαν πλώρη για ένα ταξίδι  με σκοπό να Εξερευνήσουν την Ελλάδα – EXPLORE GREECE. Έτσι, βρέθηκαν στις Κυκλάδες όπου απέδωσαν φόρο τιμής στην Ελλάδα, με ένα αξέχαστο ιστιοπλοϊκό ταξίδι στην Μύκονο, την Πάρο και την Αντίπαρο. Αυτή τη χρονιά, η περιπέτειά τους συνεχίζεται σαλπάροντας για το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και την απόλυτη αποπλάνηση όλων των αισθήσεων στην μαγευτική Κρήτη.

Ένα σκάφος. Ένα νησί. Τρία Events 
Ένα πλήρωμα πέντε κορυφαίων bartenders από όλo τον κόσμο, ξεκινά ένα κλασσικό ιστιοπλοϊκό ταξίδι με προορισμό την Κρήτη, στη διάρκεια του οποίου κάνει τρεις στάσεις, σε τρεις εκπληκτικούς προορισμούς, για τρεις μοναδικές εμπειρίες.
1η Στάση: Εξερεύνηση του φυσικού τοπίου της Κρήτης στο Daios Cove με τον Philip Bischoff. Ένα αποκλειστικό cocktail πάρτι με θέα το ηλιοβασίλεμα στον παρθένο κόλπο του Daios Cove στο Βαθύ Αγίου Νικολάου με καλεσμένο τον Philip Bischoff, bartender του τρίτου καλύτερου μπαρ στον κόσμο, του 'Manhattan' στη Σιγκαπούρη και Beverage Manager στο ξενοδοχείο 'Four Seasons', στην Μπανγκόκ, από τον Απρίλιο του 2019. 

2η Στάση: Εξερεύνηση της Κρητικής γης στο Peskesi με το Βασίλη Κυρίτση και το Νίκο Μπάκουλη. Ένα υψηλών προδιαγραφών μάθημα cocktail στην καλά κρυμμένη, Βιολογική Φάρμα του εστιατορίου Peskesi, που βρίσκεται ανάμεσα στα κρητικά βουνά. Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα METAXA Signature cocktails από τα βότανα της κρητικής γης.

3η Στάση: Εξερεύνηση της νυχτερινής ζωής της Κρήτης στα Χανιά με τους Jillian Vose και Shingo Gokan. Μια μαγική κρητική γαστρονομική εμπειρία στο γραφικό λιμανάκι των Χανίων και ένα cocktail πάρτι στο Café Boheme με καλεσμένους τους Shingo Gokan από το ‘Speak Low’ της Σαγκάη και Julian Vose του ‘Dead Rabbit’ της Νέας Υόρκης, οι οποίοι θα ετοιμάζουν cocktails με υπογραφή ΜΕΤΑΧΑ.

Εμπνευσμένοι από τα θαύματα της Κρήτης, ο κάθε bartender θα δημιουργήσει από πέντε μοναδικά METAXA cocktails 12 stars σε κάθε μία από τις παραπάνω μαγευτικές τοποθεσίες.Η φετινή εκδοχή είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στους κορυφαίους bartenders παγκοσμίως, και στα υψηλών προδιαγραφών μαθήματά τους. Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό το οποίο θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μία μαγευτική εμπειρία. 

Αν βρίσκεστε στην Κρήτη τέλος Ιουνίου ελάτε να εξερευνήσουμε το METAXA παρέα!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close