Cine News , Κινηματογράφος

5 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις για τον Nicolas Cage!

Ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ βρίσκεται αυτές τις μέρες στο (μικρό) νησί μας.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2019

Ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ βρίσκεται αυτές τις μέρες στο (μικρό) νησί μας.

Ο Nicolas Cage έφτασε στην Κύπρο (κυριολεκτικά αγνώριστος) το περασμένο Σάββατο και τα social media πήραν... φωτιά! 

 

Ο 55χρονος σταρ θα συμμετάσχει στην ταινία επιστημονικής φαντασίας και πολεμικών τεχνών "Jiu Jitsu" με παραγωγούς τους Martin J. Barab και Dimitri Logothetis, ο οποίος είναι και ο σκηνοθέτης, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται στην επαρχία Λευκωσίας, στο χωριό Μάμμαρι και στα Λύμπια.

Ο Nicolas Cage ξεκίνησε την καριέρα του στη μεγάλη οθόνη το 1982 και μας χάρισε πολλές φοβερές ερμηνείες ( Raising Arizona, Leaving Las Vegas, Adaptation, Bringing Out the Dead, Face/Off, Moonstruck και Birdy), αλλά και αρκετές απογοητευτικές, ειδικά τα τελευταία χρόνια (με μοναδική εξαίρεση ίσως το "Mandy"), όπως Ghost Rider, Knowing, The Wicker Man, Left Behind, Trespass, USS Indianapolis: Men of Courage και πολλές άλλες. 

Πάμε να δούμε 5 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις για τον best/worst actor της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Χόλιγουντ; 

1. Το πραγματικό του όνομα είναι Nicolas Kim Coppola και είναι ανιψιός του καταξιωμένου σκηνοθέτη Francis Ford Coppola. Άλλαξε το επίθετό του από Coppola σε Cage (εμπνευσμένο από τον σούπερ ήρωα Luke Cage της Marvel), ώστε να μη θεωρηθεί ότι ευνοήθηκε στην καριέρα του λόγω της συγγένειάς του με τον διάσημο δημιουργό. Συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Coppola στην ταινία "Rumble Fish" το 1983. 

2. Έχει παντρευτεί 4 φορές και έχει δύο παιδιά! Ο πρώτος του γάμος ήταν με την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Patricia Arquette το 1995, ο δεύτερος με την κόρη του Elvis Presley, Lisa Mary Presley το 2002 αλλά χώρισαν... 107 μέρες μετά, ο τρίτος με την σερβιτόρα Alice Kim το 2004 με την οποία απέκτησε ένα γιο, τον Kal-El Coppola Cage. Έχει ακόμα έναν γιο, τον 28χρονο Weston Cage Coppola από τη σχέση του με το μοντέλο Kristina Fulton. Τον Μάρτιο του 2019 παντρεύτηκε την Erika Koike στο Λας Βέγκας, αλλά χώρισε μετά από 4 ημέρες γάμου! "Ήμουν μεθυσμένος, δεν ήξερα τι έκανα" δήλωσε χαρακτηριστικά. 

3. Έχει βραβευτεί με Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία "Leaving Las Vegas" (1995) όπου υποδυόταν έναν αλκοολικό με τάσεις αυτοκτονίας και ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για το ρόλο του στην ταινία "Adaptation" (2003) όπου ενσάρκωσε τον σεναριογράφο Charlie Kaufman.

4. Το 2002 σκηνοθέτησε την πρώτη του ταινία με τίτλο "Sonny" με πρωταγωνιστή τον James Franco, η οποία απέσπασε πολύ μέτριες κριτικές. O Cage μάλιστα έκανε ένα μικρό πέρασμα από το φιλμ, υποδυόμενος τον εαυτό του. 

5. Σκοπεύει σύντομα να αποσυρθεί από το χώρο της υποκριτικής. "Αυτή τη στιγμή είμαι πρωτίστως ερμηνευτής σε ταινίες και θα συνεχίσω να το κάνω για τρία ή τέσσερα ακόμα χρόνια. Θα ήθελα στη συνέχεια να επικεντρωθώ περισσότερο στη σκηνοθεσία. Η σκηνοθεσία είναι κάτι που ανυπομονώ να κάνω στην πορεία", δήλωσε ο πρόσφατα ο Cage. 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close