Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

COFFEEHOUSE: Η πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουνίου 2019

Η COFFEEHOUSE είναι ένα smart boutique concept, εκπρόσωπος του 5ου κύματος καφέ, που στηρίζεται στη φιλοσοφία της άριστης ποιότητας στη σωστή τιμή. Είναι μια "πράσινη" αλυσίδα με οικολογικές ευαισθησίες, δίνοντας την αντίστοιχη έμφαση στο σχεδιασμό των καταστημάτων, καθώς και στα προσφερόμενα προϊόντα. Η COFFEEHOUSE ιδρύθηκε το 2012 και αριθμεί σήμερα 12 καταστήματα, εκ των οποίων 9 στην Κύπρο και 3 στην Ελλάδα. Σύντομα θα εγκαινιαστεί το νέο κατάστημα στην Πάφο.

Σε όλα τα καταστήματά της COFFEEHOUSE θα βρείτε όλους τους καφέδες με βάση το espresso, κρύους και ζεστούς, cold brew και φίλτρου, φρέσκους φυσικούς και detox χυμούς, smoothies, ποικιλία από τσάγια και βότανα, ζεστές και κρύες σοκολάτες, και σπιτικές λεμονάδες. 

COFFEEHOUSE BLEND
Η COFFEEHOUSE, σε στενή συνεργασία με την ιστορική ιταλική εταιρεία καφέ Hausbrandt Trieste 1892, δημιούργησε ένα μοναδικό χαρμάνι με την επιλογή ανωτέρας ποιότητας κόκκων καφέ σε μια αποκλειστική co-branding συσκευασία. Το νέο COFFEEHOUSE Blend είναι ένα αναβαθμισμένο χαρμάνι, με την ίδια παραδοσιακή ιταλικού χαρακτήρα συνταγή που έκανε την COFFEEHOUSE γνωστή, με γεμάτο σώμα και ήπια οξύτητα, με το γλυκό άρωμα μπαχαρικών, τις γεύσεις λουλουδιών, μπισκότου, φουντουκιού και καραμέλας να ξεχωρίζουν σε κάθε γουλιά.
 

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ
Παράλληλα η COFFEEHOUSE ταξιδεύει στον κόσμο του καφέ και φέρνει στο φλυτζάνι σας τους καλύτερους κόκκους καφέ, σε ένα μοναδικό ταξίδι αρωμάτων και γεύσεων. Αυτή τη φορά η ομάδα της COFFEEHOUSE ταξίδεψε στην Αφρική, σε μια από τις πιο αγαπημένες χώρες για τους λάτρεις του καφέ, την Κένυα. Στο έντονο σώμα του νέου μονοποικιλιακού καφέ KENYA Kariru AA Plus με τις ήπιες οξύτητες μήλου και τα αρώματα των εσπεριδοειδών, θα γευθείτε ακόμα νότες από μαύρη σοκολάτα και βότανα. Απολαύστε τον νέο μονοποικιλιακό καφέ από την Κένυα σε cold brew, pour over, αλλά και σε espresso.

Εντός κάθε καταστήματος λειτουργεί COFFEEBOUTIQUE, δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ψωνίσει για το σπίτι ή το γραφείο επιλεγμένα χαρμάνια αλεσμένα ή σε κόκκους, καφέ φίλτρου, μηχανές και σκεύη παραγωγής καφέ, μεγάλη ποικιλία από κάψουλες, σοκολάτα, αλλά και επιλογές για τσάι και βότανα.

GOOD FOOD! GOOD VIBES!
Η ομάδα της COFFEEHOUSE μαζί με τον καταξιωμένο Κύπριο Chef Χριστόφορο Πέσκια, ανανέωσε πρόσφατα την γκάμα του φαγητού της με τέσσερα νέα healthy wraps και πέντε σάντουιτς για να συνοδεύσετε τον αγαπημένο σας καφέ ή το φρέσκο detox χυμό σας.

Πυξίδα τους τα φρέσκα υλικά, η καθημερινή παραγωγή σε κάθε κατάστημα και οι δημιουργικές συνταγές που στόχο έχουν να δώσουν στο κοινό της COFFEEHOUSE υγιεινές επιλογές για το γραφείο, το σπίτι ή το δρόμο. 
Τα υγιεινά τοπικά υλικά, τα σπιτικά σως και το αγαπημένο αβοκάντο είναι οι πρωταγωνιστές των νέων συνταγών.
 

 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Ονασαγόρου 19Α
Delivery 22 661888

Λεωφ. Λουκή Ακρίτα 19, Άγ. Ανδρέας
Delivery 22 775800

Λεωφόρος Κέννεντυ 91Β
Delivery 22 100433

Πάργας 9 & Γ. Κρανιδιώτη
Delivery 22 767688

Χριστόδουλου Εγγλέζου 1, Άγ. ∆οµέτιος  UNIC Residences SIX
Delivery 22 445585

∆ιγενή Ακρίτα 13, Άγ. Αντώνιος
NEO Convenience Store,
Delivery 22 438142

Λεωφ. Γ. Κρανιδιώτη 108, Λατσιά
NEO Convenience Store,
Delivery 22 260022


ΛΑΡΝΑΚΑ
Στρατηγού Τιµάγια 25
Delivery 24 333325


ΠΑΦΟΣ
Πάφος COMING SOON


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ FRANCHISE:
franchise@coffeehouse.com.cy

Website: www.coffeehouse.com.cy
Facebook: CoffeehouseTasteHabitat
Instagram: coffeehouse_tastehabitat

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close